הידד,אנחנו על המסלול הנכון!

הידד,אנחנו על המסלול הנכון!

בימים אלו מתנהלת לה מערכה של העסקונה החרדית בראשות אדמוריה ורבניה נגד אתרי האינטרנט החרדיים(תחנות האינטרנט כלשונם...מישהו מוכן ליידע אותם שברשת זה אתרים ולא תחנות?...) ,מיום ליום מתבשרים על עוד ועוד אתרים שנסגרים ועוד מנהלים ובכירים בפורומים שמתפטרים!הם חושבים שהם מנצחים,אבל לפי דעתי כמו תמיד גם כאן הם מקובעים!לפי דעתי הפועל יוצא של כל המהלך הזה הוא הצטרפות הדרגתית מתרבה למחנה המתוק שלנו-מחנה האנוסים!!!כמה שהרבנים החרדיים יותר מסתגרים,יותר חונקים את הציבור בגיטו,ויותר מתרחקים מהקידמה והשפיות,כך יותר יצטרפו אלינו!כך יותר אנשים עם קצת שכל בראש יפתחו אל העולם האמיתי השפוי!אנשים יחפשו את מה שהם מבקשים ואת מה שהם נמשכים,ואם הרבנים סוגרים הרבה אנשים לא יחזרו אל הגיטו אלא להיפך יפתחו יותר לעולם הפתוח!אין וואקום!כמה שיותר יסגרו ויחנקו אותנו מצד אחד יפתח החור מהצד השני ביתר שאת!זו דעתי!הידד לכולנו!אנו על מסלול בטוח!ותודה לרבנים...

זה נכון

על אחוז קטן מגולשי האתרים האלה ,אבל רובם רואים את עצמם חרדים לגמרי ,אל תשכח שהם מתעניינים שם במה שקורה בתוך הציבור החרדי . אם תעיין היטב במודעה תראה שכתוב בסוגריים אתרים ,חלק מהפוזה של הרבנים זה שהם כאילו לא מכירים דברים כאלו .

ההגיון1

New member
יש פה צד נוסף במטבע

אוי אתה צודק מצד שני יש פה עוד אספקט הרבנים רואים שהקידמה והטכנולוגיה גורמים להם לאבד את האחיזה והשליטה הדיקטטורית שלהם ויוצרים אנשים שמתנערים מעולם ויוצאים לחיות על פי הבנתם ולפי מאויהם כך שהדברים נכונים שבעתיים מצד אחד המלחמה שלהם דוחפת אלינו עוד אנשים ומחזקת אותנו בעמדתינו כך שהסגירות מחניקה ולא משאירהה בררה ומצד שני המלחמה שלהם נוצרה בגלל שהקבוצה שלנו הולכת וגדלה והם מדמינים שהם יצליחו לגדוע את התפשטות השכל וההגיון בקרב העם (כמובן שיש עוד הרבה אינטרסים צרים כלכליים -העיתונים מאבדים מנוים, אינטרסנטיים פוליטיים- עסקנים נפגעו ממה שכותבים עליהם והם מאבדים שליטה פוליטית, תרבותיים- מעצבי התרבות החרדית מוצאים את עצמם בתחרות מול גורמים חדשים, ועוד הרבה גורמים כפי שכולנו יודעים ) אם כך הבה נריע בקול גדול הידד לקידמה הידד לשכל שמאפשר את ההתנהלות על פי אמת ולא על פי דיקטטורה הידד לדמוקרטיה!!!!

עץ שתול

New member
מכירים את זה

נעבור גם את זה!!! זה שמנהלים שמתפטרים מכל מיני פורומים, לדעתי הסיבה פשוט כי המנכ"לים עוברים לרימון או לאלטרנטיביות אחרות, והאנשים האלה לא מחוברים לרשת מהבית.

סוג ב

New member
הנני כאן

ואפאחד לא יצליח לסגור לי את הפורום!!! (כמובן, כל עוד זה לא פוגע בילדים שלי...)

כנראה שהם מתפטרים משום שהם חוששים לשלום

הילדים... [מאותה הסיבה, אגב, שאנחנו לא נחשפים...]

בדיוק להיפך!

כמו שכתבתי,כמה שיותר יסגרו הפורומים החרדיים כאן יתמלא יותר!אנחנו ננצח כאן אין לי ספק בזה בכלל!

אJוכי

New member
הצפת לי מחשבות....

אין ספק שהמערכת הרבנית, ויותר מכך המערכת הסובבת לה. הינה דבר, - שמבלי לדבר באופן אישי כלפי מישהו (עוד יתבעו אותי דיבה..) -. מאוס!!!!! כל כך מאוס, שפעמים רבות, אולי רבות מידי, הרגשתי שהתסכול מציף אותי. אבל, אולי צריך לקחת רגע מחשבה פנימית. איפה התסכול הזה בא לידי ביטוי, באורח החיים הפנימי והאישי שלי. הרי, אם כתוצאה מאיזו גחמה רבנית, אני הולך ועושה דווקא להיפך. בעצם, לפחות במובן מסויים, אני כנוע לאותה גחמת אותו עסקן, או מי שזה לא יהיה. נכון, שאני לא מוציא את הגחמה לפועל כמו שהוא רצה. נכון שהתוצאה היא ההפך המוחלט. אבל, הרי אני פועל כתוצאה מאותה גחמה. באופן אישי בתקופה האחרונה אני מרגיש צורך בתוכי בחון את הדברים באור ניטראלי. כאילו אומר לעצמי, אוקיי, העסקנים הוציאו מכתב .... איפה אני בסיפור הזה.. מה התחושה שלי.. מה נכון לדעתי לעשות. אינני כועס עליהם. אפילו לא מרחם. סוג של, הם שם. אני כאן. ומבחינתי אעשה הכל כדי לבנות את חיי באופן אליו צו מצפוני ואמונתי מנווטים אותם. ללא שום קשר, וללא כל השפעה, משום גורם חיצוני אחר. יהיו כוונותיו אשר יהיו.

זהו שזה לא ממש מדויק!

הלוואי והמשפט שכתבת ``הם שם ואנחנו כאן``היה נכון!זו בדיוק הבעיה שאנחנו לא פרודים,אנחנו חיים יחד והם חלק בלתי נפרד מחיינו!הלוואי ואכן המצב שלנו היה כפי שתיארת.

אJוכי

New member
המציאות לא חייבת להשתנות, כדי שאנחנו נשתנה.

נכון, הם חלק מהחיים שלנו, מתערבים, נדחפים, חוקרים, בודקים, ונהנים הנאה שאין לה שיעור, ברגע שמצליחים לחשוף משהו. ולכן מה? לכן אני צריך לרדת לרמה הזו, לעשות דברים מתוך אנטי, מתוך דווקא.??? להפך, אם אני אצליח לבנות את חיי, מתוך תחושה אמיתית ובלי נגיעות, יהיה בכך צעד הרבה יותר משמעותי וטוב עבורי.

בינגi

New member
תודה ל`עסקנים` שהם אלו ש`מחתימים`..

את הרבנים על הנייר... שמעתי שאבא שהגיע לאחד האדמורים שביתו עובדת באחת מה`תחנות`... החרדיות ושאל אם `ללחוץ עליה` שתעזוב שם מפני אימתא דציבורא וכבוד האדמור פסק שתישאר במקום עבודתה. ללמדנו שהעסקונה היא היא הנותנת ולא מי שבאמת צריך לתת..

גבעון 1

New member
מה הקשר

תסביר לי מה הקשר בין השניים, בתוך הציבור החרדי מתנהל מאבק על השליטה בתקשורת החרדית. וכמו הטלפונים הניידים, אחרי החרם יבוא מסלול אינטרנטי רק לחרדים(שבו אני מניח ישלטו עסקנים חרדים מהסוג המוכר...) תראה את מסלולי הטלפון הכשר(וזה אחר מסע אדיר הגד הנייד בכלל) ותבין, שכל המאבק הוא על שליטה באתרים הללו,...

למעלה