הידד לבעלי אתר התוכנית שביטלו את הפרסומות...

quarantine

New member
הידד לבעלי אתר התוכנית שביטלו את הפרסומות...

סופסוף הם תיקנו את הבאג שהציג פרסומת בכל מעבר ממצלמה למצלמה. זה היה מעצבן בטירוף. ובלי קשר לזה תודה שעברתם לפרסומות אחרות ולא של ה ג יפית המעצבנת שבגללה אני לא אלך למגה רק בגלל שהיא שיגעה אותי.

קודם כל זה לא באג..

זה בכוונה.. לפעמים לזמן מסויים אין פירסומות, אבל זה רק כדי להחליף לפרסומות אחרות, זה לא שבאמת ביטלו אותן.

quarantine

New member
שמתי לב שביומיים האחרונים זה פסק

יש פרסומת אחת בהתחלה ובכל מעבר ממצלמה למצלמה אין פרסומת. יכול להיות שיחזירו אני מרוצה מהמצב הנוכחי.

היה לי קטע כזה גם..

כשהתוכנית היתה בתחילתה, היתה פרסומות על שופרסל, כל פעם שהייתי עובר מצלמה, שופרסל..שופרסל.. אמרתי שאני לא אקנה שם יותר.. כמה ימים אחרי זה אני מוצא את עצמי, איפה?, נכון, בשופרסל! ואפילו לא שמתי לב חחח.

איתי בל

New member
הם גם די זולים וסבבה...

לא חבל ללכת לקנות במקום אחר יותר יקר רק כדי לעשות להם דווקא...

איתי בל

New member
נראה לי

לא בטוח איפה אני קונה..שופר סל שופר דיל קלאבמרקט יוניברס קלאב איפה שאני קונה זה זול קיצור תקנו איפה שטוב ותברחו מפרסומות מעצבנות הכי טוב

TLV GUY2

New member
הם עושים עצירות קטנות בשביל להגדיל את הדיליי

איזה עצבים...

יNOT

New member
חחחחחחחח

למי צריך לשלוח SMSים בשביל זה?! ד"א אמרו כבר בעבר שהורידו את הפרסומות לגמרי במעבר בין מצלמה למצלמה(המתנה של 30 שניות זה יבריח כל אחד ) , כנראה שזה לא קרה בסוף. אני באופן אישי חושב שזה ממש מטומטם הפרסומות האלה במעבר בין מצלמה למצלמה , כשהיו יכולים לעשות פרסומות כמו שהם רוצים ואף יותר אפקטיבים אם היו עושים את זה כמו שתפוז עושה. (אוליי כדאי שייסתכלו איך נראה ה BLOGTV )

bibaso

New member
אותי הם באמת הבריחו

ואפילו לא ידעתי את מי היא פרסמה, חבל שזה מגה כי זה מה שיש לי 2 מטר מהבית ולא אוכל להחרים אותם. אבל גם ככה אני בדרך כלל מעדיף קודם לקנות מה שאפשר מהמכולת (שטיפה יותר רחוקה).

למעלה