"הידד" לואלס עם באשיר

"הידד" לואלס עם באשיר ../images/Emo8.gif

הסרט הזה מטיל אשמה קולקטיבית על מדינת ישראל לגבי פשע שכלל לא ביצעה. נוצרים טבחו במוסלמים, אבל היהודי כמובן "אשם". כמה טוב לגויים הללו לצפות בהיהודי הגלותי המתייסר ברגשי אשמה. ככה הם אוהבים אותנו מאז 2000 שנות. על כן, מה הפלא שגם הצרפתים מוחים כף ב"סאזאר" ?

פפו

New member
הבמאי לא בין מצביעי מרצ במיקרה?

שיעשה עכשיו סרט חדש "וולס עם החמס"

אני רוצה לראות את הסרט לפני שאביע דיעה

באמת מענין אותי לדעת מה העולם כל כך התלהב מזה... ובקשר ליהודי האשם - מה עוד חדש?

לולי11111

New member
הסיפור הינו נקודת ראיה אישית

של הכותב וחבריו שהם המשתתפים האמיתיים בסרט נכון שאנחנו לא יוצאים הכי טוב בסרט זה - לא הזדהיתי עם הסרט הזה סרט שמאלני יש אומרים אבל זאת ראיה אישית בין אם היא ימנית או שמאלנית - זאת זכות לגיטימית לחלוטין לראות בעיניו ולא מה ש"מתאים" או נוח לאחר באף מדינה לא יוצרים סרטים "רק" שיניחו את דעת חלק מהציבור או את הממשלה או אחרים וזה לגיטימי זאת יצירה אומנותית ובאומנות אין צד אחד אני אישית כפי שכתבתי - לא אהבתי למרות שאישית מכירה ומפרגנת בענק לארי פולמן כיוצר (לצורך הענין) ולא כבעל דעה כזאת או אחרת חבל שבמדינה שלנו יותר מכל מקום אחר הכי פחות יודעים לפרגן למי שאינו מיישר קו כל דבר לוקחים אישית אם הוא כתב שלא על דעתי אז הוא נגדי וכו' ומודה שאף אני לעיתים מתנהגת כך, לצערי

לולי11111

New member
להצלחה של מישהו

לכבד, גם אם זה לא משהו שהוא לטעמך או מנוגד לדעתך! אף אחד לא מבקש שתאמר וואו איזה יופי אם זה לא . הסיכוי שיצירה (אם במוסיקה ,פיסול, קולנוע,טלויזיה ועוד) תיגע בך היא 50-50 הסיכוי שתאהב - 50-50 הסיכוי שתסלוד מזה - 50-50 כך גם הסיכוי שתגיד שזה זבל אין כאן משהו שונה. אתה/אני לא יכולים לסתום לאנשים או ליוצרים את הראש והפה ולכוון אותם לכיוון אחד שנראה לך הכי נכון

נטע לי 38

New member
בסוף נדבר גם עם החאמס

בדיוק כמו שדיברנו עם אש"ף וכמו שאנשים ישבו אז בכלא בגלל שדיברו עם ערפת והיום זה נראה מוזר כך גם בעתיד אנחנו סתם דוחים משהו שבטוח יקרה וכל זה כי לאף אחד מהיושבים למעלה אין את הביצים להיות הראשון

לכי את לדבר, תני דוגמא../images/Emo13.gif

למה שלא תתחלפי עם שליט ? זה לא יפה לא לתת דוגמא אישית.

נטע לי 38

New member
גם את אבא שלו לא הסכימו לקחת

למרות שהוא הציע מי ייקח אותי? בקושי אני לוקחת את עצמי :)

פפו

New member
אולי נתן להם את בר רפאלי?

הם ישמחו כי גם היא השמטה משרות בצהל ותעשה למענם פרופוגנדה ותביא כבוד ל בתולות שלמעלה

akord

New member
עם מישהו" צריכים לעשות משהו../images/Emo121.gif

ממש לא משנה עם מי העיקר לעשות משהו מהתחלה ועד הסוף!!!

למעלה