הידד, סיימתי את הספר השני
CF

GolanBerlin

New member
הידד, סיימתי את הספר השני
CF

בס"ד סיימתי את הספר השני ו-וואוו. לא ציפיתי לזה. אני מת על סופים מפתיעים והזויים, שרק גורמים לך לרצות לקרוא כבר את ההמשך. רק רציתי להבין כמה דברים: 1. איך בדיוק נראה הריבוע שמסגיר את שדה הכוח? לא ממש הבנתי את זה. כאילו פתאום רואים נקודה מטושטשת כזאת בצורה של ריבוע סטטי כזה? 2. איך ביטי נפצע בדיוק? מה הוא ניסה לעשות? לקשור את התיל לסכין ולזרוק את הסכין מבעד לחור שבריבוע? 3. איך בדיוק קטניס הצליחה לכוון ב-ד-י-ו-ק את החץ שיעבור את החור? 4. מבעד לשדה הכוח יש בעצם עולם אמיתי? כלומר, הרי הם ראו שטח אדמה ענקי מתי שפיטה ניסה לחתוך את הצמחים עם הסכין. 5. למה בעצם הזירה התפוצצה? לא ממש הבנתי למה כל הזירה התפוצצה אם התיל היה קשור לחץ שיצא מחוץ לזירה... 6. התכנית של היימיטץ' והוונזבי (איך מבטאים את זה? LOL) - הם תכננו את זה אחרי שהכריזו על הגמול? 7. מתי בדיוק היימיטץ' והוונזבי הספיקו לעדכן את כל האלה שהיו בברית ולהגיע איתם להסכמה על התכנית שלהם? 8. כשביטי רצה לחשמל את החוף, הוא באמת התכוון לחשמל את החוף או שהוא תכנן לפוצץ את הזירה אבל אמר בכאילו שהוא רוצה לפוצץ את החוף כדי שקטניס ופיטה לא יהיו מבולבלים? תודה רבה רבה, פשוט הסוף היה הזוי ולא ממש הבנתי! אני ממש מחכה ליום חמישי! יש מצב שאני אבקש מאבי לקנות את הספר ביום שישי
אה, ופיטה שולט. לא מעניינות אותי כל הבנות פה שמעדיפות את גייל. פיטה הוא אדיר. נקודה

אהלן ברוך הבא
לCF

אני מקווה שאני אזכור הכל מקסימום מה שאני לא מישהו אחר יענה לך
1. איך בדיוק נראה הריבוע שמסגיר את שדה הכוח? לא ממש הבנתי את זה. כאילו פתאום רואים נקודה מטושטשת כזאת בצורה של ריבוע סטטי כזה? הבנת נכון, צריך להסתכל טוב טוב ואז רואים ריבוע קטן,סטטי שלא זז ויודעים שיש שם שדה כוח . 2. איך ביטי נפצע בדיוק? מה הוא ניסה לעשות? לקשור את התיל לסכין ולזרוק את הסכין מבעד לחור שבריבוע? ביטי ניסה לחשמל את הכל כדי לפוצץ את הכל אבל זה היה צריך להראות כמו התחשמלות כי זו הייתה התוכנית שסיפרו לקטינס ופיטה .(לפחות) 3. איך בדיוק קטניס הצליחה לכוון ב-ד-י-ו-ק את החץ שיעבור את החור? מה זאת אומרת איך?!? קטניס היא עילוי בחץ וששקת. היא יודעת לקלוע לכל מה שיהיה צריך לקלוע . איך היא הצליחה בספר הראשון לקלוע לתפוח בתוך הפה של החזיר ....או באימונים של הגמול שכולם עמדו וראו איך היא קולעת מלא ציפורים בבת אחת ... 4. מבעד לשדה הכוח יש בעצם עולם אמיתי? כלומר, הרי הם ראו שטח אדמה ענקי מתי שפיטה ניסה לחתוך את הצמחים עם הסכין.? יש מצב שיש שם עולם אמיתי 5. למה בעצם הזירה התפוצצה? לא ממש הבנתי למה כל הזירה התפוצצה אם התיל היה קשור לחץ שיצא מחוץ לזירה...? הזירה התפוצצה כי שדה הכוח הוא חשמלי. והחוט של ביטי הוא מוליך חשמל והוא היה מחובר למקור מים וחשמל ומים זה פיצוץ
6. התכנית של היימיטץ' והוונזבי (איך מבטאים את זה? LOL) - הם תכננו את זה אחרי שהכריזו על הגמול? אמממ זה לא ברור אבל ההגיון אומר שכן.בדיוק אחרי ההכרזה .. 7. מתי בדיוק היימיטץ' והוונזבי הספיקו לעדכן את כל האלה שהיו בברית ולהגיע איתם להסכמה על התכנית שלהם? באימונים. אל תשכח שהיה יום שלם שאמרו לקטניס ופיטה שהם לא צריכים להיות להיות שם והם בילו בדייט על הגג .זה נתן להיימיטץ יום שלם של פעולה בלי ששני אלה יפריעו לו בדרך כלשהי... 8. כשביטי רצה לחשמל את החוף, הוא באמת התכוון לחשמל את החוף או שהוא תכנן לפוצץ את הזירה אבל אמר בכאילו שהוא רוצה לפוצץ את החוף כדי שקטניס ופיטה לא יהיו מבולבלים? הוא באמת תכנן לפוצץ את הכל אבל פיטה וקטניס לא ידעו כלום ולכן כווולם היו חייבים לעשות את ההצגה הזאת זה בסדר, הבנות שמעדיפות את גייל ישמחו לדעת שהן לא צריכות לריב איתך עליו

N o R i K o

New member

יותר גייל לנו... ולקטניס 3: מורי, הגעתי למסקנה שלנו הכי כיף
לאהוב גם את גייל וגם את פיטה זה ייתרון! והוונזבי מבטאים הבן כמו גם עדן... זבי
למדתי את זה מהגרסה האנגלית, עד השלישי קראתי לו "הוואנאבי" XD

למעלה