הידד תפסו את בני סלע

ענתי44

New member
איזו הקלה

בימים הראשונים לאחר בריחתו ישנתי עם אור מרוב פחד. אפשר לישון בשקט וגם לנשום לרווחה על זה שנחסכו מאוצר המדינה הוצאת מיליונים נוספים.

zs1957

New member
טוב שהמשטרה תפסה את בני סלע

הקלה לכולנו שקיווינו לראותו מאחורי סורג ובריח. לפחות המשטרה הרימה את קרנה. אבל אל תשכחו שאזרחים דווחו למשטרה והיא באמת נתנה את הפוש האחרון ולכדה אותו. כאם לבת בת 18 + שיוצאת לבלות הוקל לי מאד. יום טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב פורום

שבת שלום פורום, אכן, הידד! תפסו את האנס... וכל בנות ישראל ואמהותיהן (וכמובן גם האבות) יכולים לנשום לרווחה, אבל... כמו שאסתר כבר אמרה, לא להיות שאננות, קיימים יותר מאנס אחד והם עדיין מסתובבים חופשי, אז להיות זהירות בנות! אני רוצה לספר לכם שלא יאומן כי יסופר, אבל הלילה בעלי ישן רצוף מבלי להתעורר אף פעם אחת מ-20:30 ועד 06:30. זאת פעם ראשונה בהיסטוריה שזה קורה. התעוררתי בבוקר ולא האמנתי שכבר בוקר כי אני רגילה להתעורר כל שעתיים איתו. והנה, איזה יום יפה בחוץ, השמש זורחת, השיטה פורחת, יום נאה באמצע החורף, למגינת ליבם של החקלאים כמובן, אבל בשבילנו זה טוב. יש אנשים שהחורף מדכא אותם ואילו אור ושמש מעוררים אותם, אנשי הקיץ. אני אחת מהם. לא אוהבת את החורף הסגרירי הרטוב והקר. אז קמתי במצב רוח טוב הבוקר ומקווה שלכולכם יהיה יום נפלא, שתוכלו אולי אפילו לצאת לטייל עם אהוביכם החולים, גם להם זה יעשה טוב. ושתעבור עלינו שבת שקטה, בלי דרמות מיותרות... ואפילו בלי האנס בני סלע שהפחיד את כלם כשהסתובב חופשי. חיבוק אמיץ לכולכם

ובכל זאת, אני לא ממש מרגישה רגועה

ובהחלט מרגישה שמשטרת ישראל לא ממש מצליחה ביעדיה...

אירילה

New member
חבר'ה , לא נעים אבל די לעסוק בבני

סלע. אבקש להתרכז במהות הפורום שהוא תמיכה באלצהיימר בלבד. לבני סלע שמורים פורומים אחרים. תודה על תשומת הלב גרשון

אסתרס

New member
עובדה שגם אנחנו פחדנו

נכון גרשון החולים לא ידעו שסלע ברח, אנחנו ידענו וחלקנו והבענו את הפחדים שלנו. מה הבעיה ? !

אירילה

New member
לא לפתח את נושא סלע יותר מידי

מה שרלוונטי למחלה כן ,לא יותר מזה.

zs1957

New member
מה הבעיה גרשון?

יש לנו עובדות זרות שמטפלות ביקירנו והן לבד עם החולה בוודאי שזה מדאיגו ומפחיד. אז הבענו קצת את חששותינו. תזרום אתנו. כל טוב , זהבה שחם

למעלה