הידיד המעצבן שמדבר רק על סקס

מקסימה1

New member
הידיד המעצבן שמדבר רק על סקס

למי שקרא כתבתי כאן לפני כמה ימים. איך זה יכול להיות שבחור אשר מחזיק ממני ידידה מדבר איתי רק על סקס?? אז תגידו- הוא רוצה רק לזיין.... כמה אפשר לדבר רק על סקס? אנחנו גרים די רחוק אחד מהשני, אז אין מצב שניפגש ככה בספונטניות. והוא כן שומר על קשר,יומיומי. אתמול היתה לנו שיחה, והרגשתי מובכת מהשאלות שלו, ואחרי השיחה כעסתי על עצמי וזה הכי משגע אותי.חבל שלא עניתי לו בביטחון שאני לא מזדיינת, עושה ביד, ןעושה שיחות אירוטיות בטלפון. ותסלחו לי על הבוטות בפורום הזה. חוץ מזה כשניסיתי לשאול אותו אחר כך שאלה שלא קשורה לעיניין הוא לא ענה. מה אני אגיד לכם, מעצבן הקטע.אולי נימאס לו ממני?? קשה לי להאמין שהוא כל כך אידיוט כי בחיים הוא מתעסק במשהו שדורש אינטיליגנציה ובגרות.

seeyou

New member
מדבר איתך רק על סקס?../images/Emo11.gif

פגשתי ביום שישי חברים אחרי אפסקה של מספר שנים.... מה להגיד לך, המשכתי את השיחה הספציפית עם כול אחד מנקודת הזמן שהופסקה! בדרך כלל, אנו "מוגבלים" עם אנשים מסויימים לקומץ קטן של נושאים. עם כול אחד על פי סוג שמתאים לשני הצדדים. עם אחד על ספורט-אחר בפוליטיקה-מחשבים...אבל סקס,עם כולם.. נכון אנו מדברים וחושבים יותר על סקס מאשר עושים...

Vdrums

New member
תראי, אני טוען שאין דבר כזה ידידות.

תמיד יש אינטרס והידיד הזה שלך רוצה רק סקס, חוץ מזה אין לו שום עניין בך. אז תחילטי אם את רוצה להיות "ידידה" שלו. (בעצם אולי יזיזה...)

adida5

New member
מי אמר שבמה שהוא מתעסק

משקף את המציאות? תמיד טענתי שההכי חכמים הם גם הכי טיפשים..אבל לא זה העניין.. תיראי..תגדירי "ידיד"...בחיית דינק יש היום ידידים באמת?? כל מה שהם רוצים זה לדעת שיש להם את מי לז..בשעת החוסר.. אני לא מאמינה בקשרי ידידות בן גבר לאישה אלה אם זו מערכת יחסים הבנויה על שנים ועמדה במיבחני האמת בכל אופן ילדה..עשי חושבים עם עצמך...את נמצאת במקום שלא טוב לך..זוזי ממנו תתקדמי לבד במקום שלא טוב לך עם אנשים שלא עושים לך טוב קומי ולכי..זו גם סיבה לזה שיש לנו רגליים :)

seeyou

New member
"הכי חכמים הם גם הכי טיפשים"!

אני חושב שהם אנשים "יציבים"...כול הזמן ..."הכי".... מצבם יותר טוב מאשר "לא חכמים אך הכי טיפשים". יש הרבה אמת במה שכתהת...בקשרי ידידות בן גבר לאישה . אבל לפעמים,צריכים אוזן קשבת,של המין השני לכול דבר יש תמורה.... יש דברים שאפשר ורצוי לדבר עם הבעל או האישה ויש לפעמים, שרצוי לנצור את הלשון. לא עם כול אחד אפשר לדבר או לעשות דברים...בכול זמן שמרגישים את הצורך.

lmatan1

New member
כי זה כל מה שיש לו בראש כנראה

מה הפלא בכלל תראי את כל אלה שעונים לך מה לפי דעתך בראש שלהם מזכיר לי סיפור שפעם שמעתי על בחורה שנאנסה בפרק חשוך והופיע בחור והציע לה לבוא אליו להרגע וכאשר הצליח לשכנע אותה להכנס לביתו סגר את הדלת ואנס אותה גם כן אומנם סיפור קשה אבל לא רחוק מהמציאות חוץ מזה יכול להיות שהבחור מתוסכל מינית ולא הצליח לקיים יחסים נורמליים או אולי הוא בטול מתוסכל שכל המהות שלו זועקת שזה מה שהוא צריך לפני שהזרע יעלה לו לראש ויפוצץ לו תמוח. אז כמו שמתבטאים גברים או שתעשי לו טובה או שתעזבי אותו כי זה כל מה שמענין אותו כרגע.

למעלה