הידעתם? הדגדגן התגלה...

פאקטור

New member
הידעתם? הדגדגן התגלה...

רק בסוף המאה ה-16 ! עד אז, בכל ספרי האנטומיה, לא התיחסו אליו כלל "ישות" בפני עצמה ובעלת פונקציונליות נפרדת. אבל בעצם מה אני מתפלא כל כך... שמועות אומרות שיש גברים רבים (וגם כמה נשים) שלא גילו אותו עד עצם היום הזה.

פאקטור

New member
זה לא כאן זה שםםםםםםםםם

רחוק רחוק מעבר להרים (טוב נו, לא הרים). אבל למה שההר לא יבוא אל מוחמד? והשאלה היא האם אני עצמי הבנתי את גיבוב המילים הזה. ואת?

the M

New member
הידעתם...? ../images/Emo98.gif

באותן השנים רוב הנשים על כדור הארץ קיבלו יחס לא יותר טוב מזה של כלב, או פרה לצורך העניין.... בואו ונשמח על מה שיש במקום על מה שאין...?

פאקטור

New member
אז זהו שבאמת יש הבדל עצום

בין כלב לפרה, וטוב שהוספת את הדוגמא הזאת. עם רוב הכלבים הביתיים הייתי מתחלף בכיף.. איזה פינוק ! ד"א : מתי חזרת לפה? ואם כבר חזרת אז איפה גדש ?

the M

New member
הכל......./images/Emo98.gif

עניין של השקפה..... גדש? אני מניח שהוא בסדר אבל תצטרך לשאול אותו...

אוווו סוף סוף

אולי זאת תהיה סיבה מספיק טובה בשבילו לכתוב פה!
גדששששש נוAה מתגעגעת אליך ואוהבת אותך, תן סימן

גדש

New member
מה?, מי?, איפה?, כמה?, למה?....

מישהו קרא לי?? היינה אני פה (רק מידי פעם) ותודי ל THE M שאמר לי מה קורה פה..... יאללה זזתי, ביי. (לא מזהה כאן כבר אף אחד
)

רון 1971

New member
אמרת יפה !!

ב-ס-פ-ר-י-ם הוא התגלה במאה ה 16 . ו.. אל תאמין לשמועות !

הודעתך מעלה בי את השאלה -מה יתגלה

בקרוב? איזו ישות מינית תצמח מתוך ה"אין" ותהפוך למוקד עליה לרגל? אני מהמרת עללללל הרווח שבין הציפורן לאצבע.

פאקטור

New member
בחייך, אל תהיי כזו אולד פשיין

את העסק עם הרווח והציפורן כבר מיצינו מזמן :) מינ-ימום של יצירתיות !

חחח, מי זה אנחנו? אתה ו"טור"?

פאקטור לעומת זאת זה בהחלט שיא של יצירתיות.אתה דופק טיול של רוכבי אופניים? מהווה העלה בציון? מה? הא? לפחות פאקעוף נניח זה ביזארי מספיק או וואט דה פאק. פאקןשיט מבחינתי בכל אופן.

פאקטור

New member
אני דווקא חשבתי בכיוון של פאקטור Y

אם כי אני לא בטוח שזה בכלל הולם אותי.

פאקטור

New member
אני לא בטוח שאני מבין אותך

ואני גם לא בטוח שזה כשל אצלי. בכל אופן, המידע הזה אכן הגיע אלי דרך ספר. הספר אומנם עוסק בחקר היסטורי של היחס להומוסקסואליים בשלהי ימי הביינים, אך הוא הזכיר גם את העובדה הזו.

פאקטור

New member
אני באמת אשמח אם תראה לי התיחסות

שכזו. מעבר לכך שאני דיברתי ספציפית על ספרי אנטומיה (אולי גם אתה). לגבי השאלה האם היו מודעים לכך שיש חלק מסוים בגוף האישה שגורם לעונג מסוים ושהוא נמצא במקום מסוים : אין לי כל ספק שאנשים היו מודעים לכך. לא חשבתי לרגע שיכולת הגילוי קפצה קפיצת מדרגה פתאומית. הופתעתי פשוט מכך שהתעלמו ממנו בספרות אנטומית (והיתה ספרות מאוד מפותחת ומפורטת בתחום זה עד המאה ה16).

למעלה