הידעתם, הונאת ביטוח..

הידעתם, הונאת ביטוח..

חברת הביטוח 5555555ותשעה מליון זה אותה חברת ביטוח.. יש לי 2 פוליסות ב555555והתקשרתי לתשעה מליון לקבל הצעה,ואז הם אומרים לי,יש לך שתי פוליסות אצלנו, אמרתי להם שיש לי באישי ישיר,מה זה קשור אליהם? אז הבנאדם מגמגם ואומר לי שזה שתי חברות ורק אותם בעלים..נוכלים..

1מרן

New member
זו לא "הונאת ביטוח"

זה חברה אחת שקנתה את המתחרה שלה, ולא עדכנה את הציבור, כך שיש מתקשרים לזה ויש לזה, וכולם מגיעים לאותו מקום.

הם מכשילים אותך,שלא תזהה,

בכל מספר טלפון יש מענה קולי שונה,ופרסום אחר,שתחשוב שמדובר בשתי חברות שונות.

תתפלל חזק שלא תזדקק להם

זו החברת ביטוח הכי קשוחה שיש , עד שהם מוציאים שקל הם מוציאים את הנשמה .

חiשב

New member
אישי ישיר? תברח מהם!

ויפה שעה אחת קודם! הייתי מבוטח אצלם, והפסדתי 45,000 ש``ח, בגלל שלא היה לי סוכן ביטוח. אל תגיד שלא אמרנו לך! תברח! בגלל הקשיחות והטיפשות שלהם, הם הפכו אותי ללקוח עויין גדול שלהם. הלוואי שיפשטו רגל הקשוחים האלו.

חiשב

New member
הייתי צריך סוכן כי

הוא היה מצליח לשכנע את חברת הביטוח לשלם לי בעבור הרכב שנגנב לי והיה מונע מהם להתעקש ולעמוד על קוצו של יוד כדי להתחמק מלשלם לי.

בלyדית

New member
בשביל זה יש עו``ד.

שיעשה את העבודה במקום הסוכן ביטוח. ואם אתה חושב שחברות אחרות היו מוציאות את הכסף מהר יותר אז יש לך טעות.

חiשב

New member
אכן, לא כל סוכן ביטוח מתאים

אמנם צריך לפנות לסוכן עם רקורד עשיר בסיוע ללקוחותיו. עו``ד לא יכול לעזור במקרים שהם צודקים משפטית אך לא צודקים מוסרית. כל עוד שאתם לא זקוקים לממש ביטוח, תבטחו באישי ישיר. ביום קרות מקרה הביטוח, תשכחו לקבל את המגיע לכם!

חiשב

New member
בסוף לא קיבלתי

קניתי רכב חדש מהניילונים. מיניוואן. והפעם כבר ידעתי לא לבטח באישי ישיר. וגם להזהיר אחרים מסכנת אישי ישיר!

חiשב

New member
אישי ישיר? תברח מהם!

ויפה שעה אחת קודם! הייתי מבוטח אצלם, והפסדתי 45,000 ש``ח, בגלל שלא היה לי סוכן ביטוח. אל תגיד שלא אמרנו לך! תברח! בגלל הקשיחות והטיפשות שלהם, הם הפכו אותי ללקוח עויין גדול שלהם. הלוואי שיפשטו רגל הקשוחים האלו.

בלyדית

New member
זה דבר ידוע.

ואף פעם לא ראיתי שהסתירו את זה אז אני לא מבינה מה הונאה פה.

Jack Cole

New member
מה ההונאה כאן?

זה כמו שתגיד שקוטג' וחלב זה של שתי חברות שונות. בסה"כ שני מוצרים שונים של אותה החברה...

למעלה