הידעתם כי:

Big Gun

New member
הידעתם כי:

א.MSN הודיעה כי לפני מספר ימים הודיע פול מקרטני כי בקרוב ייצא תקליט הביטלס LET IT BE בהנפקה חדשה.לא פורסם ע"י מי. ב.וואלה הודיעה כי אותרו הקלטות שנגנבו מהביטלס בשנות ה-70 הכולל מצבור של 500 סרטי הקלטה של הביטלס ומכילים שירים ומנגינות חדשים.

איליקו

New member
האם אתה זוכר את הפעם הראשונה?

שבה שמעת את הביטלס? איפה זה היה ואיך הרגשת? האם היתה זו "אהבה ממבט ראשון?" או שלקח לך זמן להתאהב בהם? בן כמה היית כשזה קרה? מתנצל על מטר השאלות, פשוט מעניין אותי לדעת איך הרגיש מי שממש גדל "על ברכי" הביטלס בזמן אמיתי ובגיל שהאפקט שלהם הכי חזק. אני מעריך שהיית בערך בן 12 כשהם התפרסמו, אולי שמעת עליהם קצת מאוחר יותר. לדעתי יש לך יתרון אדיר עלינו בכך שאף אחד מאיתנו לעולם לא יוכל לעבור ולחוות את אשר אתה חווית... המתח לקראת תקליטים חדשים והתרחשויות חדשות בקשר אליהם... החב'רה כאן פשוט לא יכולים להבין כמה הם "הפסידו"...

Big Gun

New member
כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה....

בפורום זה אז בתחילה לא כ"כ אהבתי אותם.אני היית "שבוי"אחרי הזמרים דאז אלביס,קליף ריצ'רד,פול אנקה בובי דארין,ניל סדקה ועוד.התחלתי לאהוב אותם רק בשנות ה-80 כשהתחילו להופיע להקות הרוק הצעקניות והביטלס נשמעו לידם שקטים. את הזמרים והלהקות של שנות ה-80 ממש לא אהבתי ועוכדה כיום הם כמעט ולא מושמעים.

חחחחחחחח "על ברכי"

קופצת לי תמונה לראש של ארבעת ה-
יות משלבים ברכיים ועליהם יושב אהממ.... ילד..... לא משנה אני מבינה את עצמי!

Another Girl

New member
וואו רק עכשיו שמתי לב...

שבדף הראשון של החיפוש ב"גוגל" מופיעות שתי תוצאות שהם הדף הראשי של הפורום!
נהדר.

Another Girl

New member
אוקיי...

אז את הסעיף הראשון כבר יודעים,האמנם פול מוציא אותו? נדמה לי שזו החברה... ב. זה נשמע מבטיח
השאלה מה הם הולכים לעשות איתם...

דקלה9

New member
זו יוזמה של פול

שסוף סוף יצאה לפועל. פול מעולם לא סבל את מה שפיל ספקטור עשה לLet it Be ועכשיו כשג'ורג' כבר לא בסביבה (עצוב, אבל נכון), פול פעל במהירות לנקות את האלבום ולהוציא אותו מחדש, כמו שהוא תמיד רצה. פול מתעב את ספקטור עד כדי כך שבטקס חלוקת פרסי VH-1 שנערך ב- 97, כשפול קיבל את אלבום השנה (על Flaming Pie המעולה) ופיל ספקטור זכה בפרס מפעל חיים, ברגע שהוכרזה הזכיה של ספקטור, פול עזב את האולם וחזר רק כשהוא ירד מהבמה. הזמנתי כרגע באמזון את האלבום בהזמנה מוקדמת (הוא יוצא רק בחודש הבא. למי שמעוניין,

למעלה