הידעתם? - כמה עובדות מענינות על מייקל

הידעתם? - כמה עובדות מענינות על מייקל

למי שזוכר אני בעל צלחות לווין פרטיות ונהנה ממגוון עצום של אלפי ערוצי טלויזיה מהעולם. בשבוע האחרון יצא לי לראות מספר תוכניות בערוצים שונים שאיך שהו קשורות למייקל. הסימפסונים: כידוע בימים אלו יצא לקולנוע הסרט מבוסס על הסדרה. בערוץ ET הייתה תוכנית עם ראיונות של מפיקי וכותבי הסדרה. בין השאר דיברו על אמנים אורחים בסדרה. כותב הסדרה ציין שהוא מאד נהנה לעבוד עם מייקל שהשתתף בפרק Stark Raving Dad בו הוא גילם חולה נפש בשם Leon Kompowsky שהיה מאושפז לצד הומר. המענין הוא שמייקל לא קיבל קרדית על ההשתתפות וזו בגלל הגבלה של זכויות יוצרים וקונפליקט עם סוני. מייקל ב 1991 היה חתום עם סוני ולכן הוא היה מנוע מלהקליט עם חברה אחרת. התוכנית הסימפסונים היא תחת הפקה של חברת וורנר שהיא בין השאר חברת מוסיקה. מייקל בכל זאת מאד רצה להשתתף בסימפסונים אף הוא הסכים שהקרדית ינתן למישהו אחר: John Jay Smith אותו ג'ון הוא למעשה חיקיין של מייקל ששר את השיר Happy birthday Lisa שמייקל כתב והלחין בעצמו. מייקל לא יכל לשיר את השיר, שוב בגלל ההגבלה של סוני, אך יכל לתת את קולו בתנאי שהוא לא יקבל קרדית ובכך לא ניתן להוכיח שזה אכן הוא. ולעניין אחר. סרט טלויזיה חדש מ 2007 שיצא לי לראות אתמול באחד מערוצי MULTIVISION שהם ערוצי סרטי בכורה. הסרט נקרא The Beautiful Ordinary שהוא דרמה קומית מאד יפה על חבורה ביום אחרון ללימודים. אז מה הקשר למייקל? הופתעתי לגלות שמייקל מופיע בקרדיתים ככותב ומלחין לשיר הנושא של הסרט שנקרא Whatchya Talkin Bout שאותו שרה ויקטוריה בקהם - הפוסטמה מהספייס גירלז ואשתו של הכדורגלן הבריטי הנחות. מדובר בשיר קצבי. בדקתי ב IMDB ומייקל אכן מוזכר שם בהקשר: http://www.imdb.com/name/nm0001391/ לסיום עוד חדשות מייקל: בימים אלו מצולם סרט תיעודי חדש על ג'ימס בראון ומייקל משתתף שם. לא ברור אם מדובר בקטעי ארכיון או קטעים חדשים. http://www.imdb.com/title/tt0483717/ מילות השיר Whatchya Talkin Bout "Watcha Talkin' Bout" Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout (oh oh) Whatchu talkin' bout (oh oh) Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout (what what what) Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout I remember talking to you constantly Cos we were cool like that Playing silly games with you, we had a ball Going to the movies, or just hangin' out Watching a DVD But now it's let's do lunch The limo pickin' you up around three Sayin' hit me on my mobile I'm a little busy Got a lot a people to call (oh-whoa you) Whatchu talkin' bout, I don't really hear it Cos you keep on fadin' out You're not comin' through, whatcha gon' do? (gon' do?) Whatchu talkin' bout, who you think you're fooling? (oh) There's no way I'm hangin' out With someone like you, whatcha gon' do? It started when the fame and fans kept coming in And then you changed on us Then you told us you were cool and we were wrong When I call you on the phone You act like you ain't home Checkin' your caller ID Now I've seen it all Why you getting fake on me Know you gotta lot of problems And you need to solve then But it's not gonna be with me around (with me around, no-oh) Whatchu talkin' bout, I don't really hear it (no, oh) Cos you keep on fadin' out You're not comin' through, whatcha gon' do? Whatchu talkin' bout, who you think you're fooling? There's no way I'm hangin' out (oh, oh) With someone like you, whatcha gon' do? Whatchu talkin' bout, I don't really hear it (what, what, what what) Cos you keep on fadin' out You're not comin' through, whatcha gon' do? (what) Whatchu talkin' bout, who you think you're fooling? (no, oh) There's no way I'm hangin' out With someone like you, whatcha gon' do? We should be the same but I doubt that you could change Cos you're caught up in your me, myself and I don't give a Cos I know we're not the ones to blame But we had it goin on till you started doin' us wrong I'm not trying to be a hater but your words are stuck I'm fed up and I had enough, oh-oh Whatchu talkin' bout (oh oh) Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout (oh oh) Whatchu talkin' bout Tell me Whatchu talkin' bout, I don't really hear it (what you talkin bout?) Cos you keep on fadin' out (keep fadin' out) You're not comin' through, whatcha gon' do? (come on, no) Whatchu talkin' bout, who you think you're fooling? (Uh, huh, who you think you're foolin?) There's no way I'm hangin' out With someone like you, whatcha gon' do? (Like you, what you gon' do?) Whatchu talkin' bout, I don't really hear it (what you talkin bout?) Cos you keep on fadin' out (keep fadin out) You're not comin' through, whatcha gon' do? Whatchu talkin' bout, who you think you're fooling? (What you talkin bout?) There's no way I'm hangin' out With someone like you, whatcha gon' do? Whatchu talkin' bout Whatchu talkin' bout [Repeat to Fade]

abigaillovesmj

New member
תודה רבה אלי ../images/Emo140.gif

הסרט שמייקל כתב אליו שיר יצא לקולנוע? אם כן מתי? מסקרן ביותר... אני מאוד סקרנית בקשר לסרט על ג'יימס בראון
מעניין מתי הוא יצא ואיפה ישודר..

אין בעד מה

הגרסה היחידה שמצאתי לשיר היא של ויקטוריה. כשראיתי את הסרט האמת שלא שמתי לב לשיר. אבל כששמעתי את הגרסה של ויקטוריה נזכרתי. השיר קצת דומה ל IN THE BACK אם כי יותר קצבי. נראה כמו שיר שנלקח מהבידם של מייקל ולא משהו שהוא כתב במיוחד לסרט לשאלתה של אביגייל, לא חושב שהסרט יצא לקולנוע בארץ. הוא הגיע מהר ל DVD בארצות הברית וכבר שודר ב MULTIVISION שזה ערוצים בתשלום (אני כמובן מקבל אותם בחינם :) בסגנון DVDBOX של YES.

VAMPhantom

New member
אם יצא לך לשמוע שוב ת'שיר...

מסקרן לדעת, מי זה האומן העונה לשם KING שמבצע אותו;)

dancing gabriel

New member
כדורגלן נחות????? לא כי בטח באר שבע...

משם באים כל חכמי הסגולה והעליתות. עשה לי טובה, פאשיסט

מה רע בפאשיזם?

כדורגל בהגדרה נחשב למשחק של חוליגנים נטולי השכלה, אם זה השחקנים אך בעיקר ההוהדים. ואני במקור מירושלים... (לא ששם חסרים חוליגנים..
)

dancing gabriel

New member
סבבה. תביא לי את ההגדרה. אני אשמח למקור מוסמך

זה שכדורגל בא ממצוקה ומשכונות עוני עדיין לא עושה את זה מקצוע נחות ופרימיטיבי. כי בנינו, תסכים איתי שאם הייתה לך ההזדמנות היית מתחלף אם דיויד בקהם. אתה לא מזיין כוסיות כמו שהוא מזיין ואל תטרח להגיש שכן כי אקפוץ להאמין, אתה לא עושה לא תעשה ולא עשית בכל הגלגולים שלך עד עכשיו את הכסף שהוא עושה וכל הניתוחים הפלאסטיים שאם עשית ותעשה וכל השעות במכון הכושר שלך לא יעשו אותך חתיך כמו שהוא נראה. ולא, אני לא אוהד של דיויד בקהם, פשוט אני מתוקמם על אנשים שמבקרים אנשים שעשו משהו בחיים שלהם, והם בעצמם כמבקרים סתם נוצה, חוט חסר משמעות בעולם. וזה שאתה במקור מירושלים זה יותר גרוע, כי בחרת לעבור לבאר שבע XD

טוב

לפחות חסחת ממני להזכיר לך את מקורות הגדורגל.. לידיעתך, בבאר שבע יש אוניברסיטה וזו הסיבה שאני שם כרגע. ואם חבורה של מפגרים שדוחפים, מקללים ורומסים אחת את השני רק בכדי לצפות בעוד חבורה של אידיוטים רודפת אחרי כדור, היא לא נחיתות לשמה, אז אני לא יודע מה כן..

dancing gabriel

New member
אין ארוע שמביא יותר צופים וגורם ליותר עניין..

מהארוע הזה. בכל מקום הוא כמעט ענף הספורט מספר אחד. בענף התקשורת המשכיל תמיד הוא זה שיתפוס כותרות. זה שלא בא לך להתחכך עם קהל שחלק ממנו חוליגני וזה באמת מה שמראים זה עדייך לא אומר שהענף עצמו הוא נחות. ואני מאחל לך שתשלים תואר- עדיין לא תעשה מה שבקהם עושה, ואני כרגע לא מדבר על הקהל בכלל אז לא הבנתי למה אתה מסיט את נושא השיחה. קראת לכדורגלן נחות ולא לקהל....עכשיו אתה משנה את פניי הדברים. אם תשאל אותי, אני חושב שהאידיוטים הם אלה שרואים בכדורגל כ20 שחקנים שרודפים אחרי הכדור ולא מסוגלים למצוא את ההנאה שבמשחק. בכל אופן זהו לא פורום כדורגל, ובתור אחד שלומד באוניברסיטה אתה יודע שהגדרה מסויימת צריכה להתבסס על מקורות ולא על פוזה אליטיסיטית כמו זאת שאתה ניחן בה. הכדורגל בהגדרתו נחשב לענף הספורט המרתק בעולם. דיוויד בקהם על כל אי אהדתי אליו לא יכול להקרא נחות ממשהו כמוך, זה נשמע פשוט בדיוני. חוליגנים יש בכל מקום.

VAMPhantom

New member
סורי שמתערב לרגע... אך יש אירוע...

שבטוח מביא יותר צופים;) ברגע שמישהו מיוחד ייצא/יודע לסיבוב;) (u know what i mean;)

למעלה