הידעתם? מנהלת חדשה יש לפורום

../images/Emo6.gif היא מנהלת פורום 'פילוסופיה לכל',

מענין מתי תציג עצמה. "טוב שמעו... אני הבייביסיטר שתפוז שלחו.."

tamaguchi girl

New member
טחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

אולי היא בעצמה עוד לא שמה לב שהיא קודמה לניהול גם כאן P:

TFNM

New member
אני אומר

אני אומר שבואו כולנו נעשה לה קבלת פנים חמה,להראות לה שאנחנו פורום שאין בו בעיות וכולם מדברים יפה ובנימוס אחד לשני ולא יורדים אחד על השני בכל פעם שהם חושבים שאלוהים התגלה אליהם ואמר להם שהם חכמים יותר מאריסטו (שיעולשיעול) או שהתם סתם מציעים רעיון שנשמע עמוק ומיד קוטלים אותו. בואו נראה לה שאנחנו נוער (למרות שחלק מאיתנו לא..שיעולשיעול) חביב ותרבותי!
not אני שונא מנהלים,בואו נגרום לה להרוויח ביושר את האינטרנט חינם שהיא מקבלת מתפוז מוהאהאהאהאהאהא

yaakii

New member
בשעה טובה!/tapuzforum/images/emo13.gif

מזל-טוב לך קלוס אנג`ל, בהצלחה ותודה שנעתרת לבקשת תפוז, למעננו.

antreprize

New member
אני חושב שהסתדרנו טוב מאוד עד עכשיו

ושאנחנו צריכים להיות גאים בכך ששמרנו על הסדר ועל תרבות הדיון ללא הנהלה.[1] [1] אין לראות בתגובה זו הבעת תמיכה באנרכיזם.

yaakii

New member
/tapuzforum/images/emo45.gifבאמת מגיע לנו ח``ח. יש פורומים

שלא היו שורדים יום אחד כך.

Shira Esther

New member
אני גם חושבת כך

נכנסתי לראות מה קורה כאן מדי פעם, והתרשמתי מאוד לראות דיונים טריים ואפס וויכוחים לא ענייניים

Clueless Angel

New member
ברוכים הנמצאים../images/Emo140.gif

ראשית, תודה על הברכות הכנות. שנית, שלחתי מסר תפוזי לכלל חברי\ות הפורום ואשמח מאד לתשובותכן\ם. מעבר לזה, אתן\ם מוזמנות\ים להעלות פוסטים חדשים אודות למשל דילמות מוסריות מחיי היום יום, טקסטים שקראתם, ובכלל כל מה שחשוב לכם\ן ואתם\ן רואים\ות לנכון. זה המקום גם לומר ברכות ל yaakii על ההאדמתו. עדכונים נוספים בהמשך. ברור שאתם מוזמנים תמיד לשלוח מסר-תפוזי או מייל לכתובת: [email protected] .מאחלת לכן\ם סופ"ש מצויין ופורה, בברכה,
C.A

yaakii

New member
תודה../images/Emo9.gif

וברוכה השבה...אני מניח שזה בגדר "היי" , "ביי".

Shira Esther

New member
כנראה..

בחודשים האחרונים תיעלתי הרבה אנרגיה לפוליטיקה, ועכשיו בגרויות, לכן אני לא אוכל להשקיע ברצינות לפחות עד החופש הגדול..

למעלה