טוב נו.. הפרטים ......
אז ככה - באמת הייתי בהופעה היום (סיון - ניראה לי ראיתי את שירי, נדבר באי סי'ק) שעה 02:00. אז קודם כל, היה ממש סבבה, אממממממ, נהנתי אחו סטייק, ו.. לגביי מיה תעשי לי ילד - לא צעקתי אבל בלב.... אני
מאוהב... ! אמממממממ.. אכן היה כיף, כל השאר ממש חמודים, אבל מיה.. הכי מדהימה.. או קי.. עד כאן אני יכול לספר המון והמון - אני ארחיב בהמשך..
א-ב-ל אני עקרונית ישבתי ביציע "3" שזה איפה שהמורדים נכנסים ויוצאים כל הזמן.. סוף ההופעה כולם הבינו שהם נכנסים לחדר שנמצא איפשהו ליד היציע |מן הסתם| ליד המיזנון והכל.. הקיצ"ר איך לא, אם ילדות בנות 10 רוצות לראות את בנחה שאני לא אתקרב אולי לאיזה תמונה של מיה..
היתקרבתי, אחריי איזה כמה דקת יצאה כריס מורנה שהיא המפיקה של הסידרה ביחד עם יאיר דורי שהוא גם משהו מהסידרה שקשור לארץ והכל.. הייתה ממש היתקהלות כי כולם ידעו ש"המורדים" אמורים לצאת כל שניה, אבל אז כל הילדים המפגרים דחפו, והשמורים ראו שזה מה שנוצא חיכו, התחילו לדחוף ולהעיף אנשים.. אני היתעסקתי עם איזה שומר דרדס בן 19 כל שן עקומה רציתי לעקם לו עוד אחת למה מי הוא שהוא יבוא ויגיד לי:"ייאלה, תעוף!" !! כמיעט נשברו לו כמה שיניים. אז, חיכיתי וחיכיתי, אבל כבר הבנתי שאם באמת יוציאו אותם מאותו מקום, מה שככה אמור להיתבצע ייקח עוד הרבה זמן לפחות כי הייתה היתקהלות בחוץ מחוץ למיגרש.. אני החלטתי (עם חבר שלי שבא איתי) לרדת מזה, כשאני עצוב מוות שמיה לא תעבור חצי מטר לידי, ושלא תההיה לי זכות לגעת בבובה הזאתי - אבל לא נורא... צילמתי משווו פילם וחצי בספק אם יירראאווווווו משהו, נקווה שכן אחרת מותת ל.. |נחשוב בהמשך למי| כל מקרה, כל מי שלא אוהב כל מי שאוהב, זו הופעה
ש- ו - ו - ה
בטירוף.. אמממממ, אני ניראה לי את הפירוט הממש מלא אלך לכתוב בפורום המורדים אז את מוזמנים לקרוא אותו מתי שייעלה.. כל מי שאוהב ת'סידרה, ויודע שקמי עצובה ביגלל משו אז היא דווקא הייתה דיי שמחה, בנחמין - בלעלבלבעלבלעבלע, סתם חמוד כזה אבל לא יותר מדיי, ופ-י-ל-י-פ-ה -- דפק קוצים,,, חחחחחחח הבנאדם הישתגעעע !!! ייאלה, נלך לפרט בפורום המורדים..
|מיה - אני חולה עלייך!| בקרוב זה יופיע לי בחתימה.. צ''או