הידעתם שבן עכשיו במופע של המורדים??

סיונול

New member
הידעתם שבן עכשיו במופע של המורדים??

צועק "מייייההההה תעשי לי ילדדד!!!!!!!!"

The Macker Girl

New member
שמעתם שאנשים מהנוע"ל הפגינו נגדם?

זה אנשים מהגרעין שלי! אתמול מישהו מהגרעין שלי השתחרר מהסמינר מוקדם, ומונית מערוץ 10 באה לאסוף אותו, והוא הופיע בחדשות של 7 וחצי. המורדים האלה... זו סדרה כ"כ מיותרת. וסיון, אם כבר... יש צעקה חדשה: "מיה, תעדי לי סנדוויץ'!!!"

סיונול

New member
חחח רואה מה הנוע"ל הזה עושה ?...?

טיפשים...! חחחחח סתם צלילה לא לכעוס :) "מיה תעשי לי סנוויץ..." ?!?!? וואט דה..?

The Macker Girl

New member
סיון, את שוב מסתבכת...

מה רע? סנדוויץ' הרבה יותר פרקטי מילד!!! (והרבה יותר מצחיק...)

בנות... מה ייסגר איתכם??? ../images/Emo3.gif

המורדים זה פאסה...

pinoki

New member
הא... איזה כיף לו....

אני ילך לשם ביום חמישי... נא לכם....

S w e e t Baby1

New member
המורדים שולטים!

מתה על הסדרה.......ומעניין שמלאן אנשים מתים על זה גם! אבל כל אחד והטעם שלו:) חחחח ואם כבר הזכרנו את המשפט מיה תעשי לי ילד אז.....כשהייתי במלון לראות תמורדים אז היו כמה ילדות שאמרו diego FUCK ME אבל שיהיה.....:)

בהביבו

New member
טוב נו.. הפרטים ......

אז ככה - באמת הייתי בהופעה היום (סיון - ניראה לי ראיתי את שירי, נדבר באי סי'ק) שעה 02:00. אז קודם כל, היה ממש סבבה, אממממממ, נהנתי אחו סטייק, ו.. לגביי מיה תעשי לי ילד - לא צעקתי אבל בלב.... אני
מאוהב... ! אמממממממ.. אכן היה כיף, כל השאר ממש חמודים, אבל מיה.. הכי מדהימה.. או קי.. עד כאן אני יכול לספר המון והמון - אני ארחיב בהמשך.. א-ב-ל אני עקרונית ישבתי ביציע "3" שזה איפה שהמורדים נכנסים ויוצאים כל הזמן.. סוף ההופעה כולם הבינו שהם נכנסים לחדר שנמצא איפשהו ליד היציע |מן הסתם| ליד המיזנון והכל.. הקיצ"ר איך לא, אם ילדות בנות 10 רוצות לראות את בנחה שאני לא אתקרב אולי לאיזה תמונה של מיה..
היתקרבתי, אחריי איזה כמה דקת יצאה כריס מורנה שהיא המפיקה של הסידרה ביחד עם יאיר דורי שהוא גם משהו מהסידרה שקשור לארץ והכל.. הייתה ממש היתקהלות כי כולם ידעו ש"המורדים" אמורים לצאת כל שניה, אבל אז כל הילדים המפגרים דחפו, והשמורים ראו שזה מה שנוצא חיכו, התחילו לדחוף ולהעיף אנשים.. אני היתעסקתי עם איזה שומר דרדס בן 19 כל שן עקומה רציתי לעקם לו עוד אחת למה מי הוא שהוא יבוא ויגיד לי:"ייאלה, תעוף!" !! כמיעט נשברו לו כמה שיניים. אז, חיכיתי וחיכיתי, אבל כבר הבנתי שאם באמת יוציאו אותם מאותו מקום, מה שככה אמור להיתבצע ייקח עוד הרבה זמן לפחות כי הייתה היתקהלות בחוץ מחוץ למיגרש.. אני החלטתי (עם חבר שלי שבא איתי) לרדת מזה, כשאני עצוב מוות שמיה לא תעבור חצי מטר לידי, ושלא תההיה לי זכות לגעת בבובה הזאתי - אבל לא נורא... צילמתי משווו פילם וחצי בספק אם יירראאווווווו משהו, נקווה שכן אחרת מותת ל.. |נחשוב בהמשך למי| כל מקרה, כל מי שלא אוהב כל מי שאוהב, זו הופעה ש- ו - ו - ה
בטירוף.. אמממממ, אני ניראה לי את הפירוט הממש מלא אלך לכתוב בפורום המורדים אז את מוזמנים לקרוא אותו מתי שייעלה.. כל מי שאוהב ת'סידרה, ויודע שקמי עצובה ביגלל משו אז היא דווקא הייתה דיי שמחה, בנחמין - בלעלבלבעלבלעבלע, סתם חמוד כזה אבל לא יותר מדיי, ופ-י-ל-י-פ-ה -- דפק קוצים,,, חחחחחחח הבנאדם הישתגעעע !!! ייאלה, נלך לפרט בפורום המורדים..
|מיה - אני חולה עלייך!| בקרוב זה יופיע לי בחתימה.. צ''או

סיונול

New member
בן תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!

מצטערת רציתילצעוק את זה כל ההופעה :) חחחחחחח הקיצר מורדים זהחרא חוץ מפליפה שהייתי עושה לו דברים... ( אבל לא נפרט כאן.. :)) הקיצר שמחה שנהנת.. ומיה כבר בדרך אליך רק שתדע

pinoki

New member
אחלהההה

קראתי הכל ועד הסוף
גדול ... אבל שניה... סטופ.... למה קמילה עצובה
או הייתה עצובה
אמממ בן ענה דחוף... כי אם היא מבואסת אני יתקשר אליה וידבר איתה... אבל עכשיו ברצינות... מה פיספסתי

סיונול

New member
נראה לי שזה בגל שאפחד לא מתייחס

אליהץ כיאלו כולם מתייחסים למיה וכאלו כי היא ממש כוסית למרות שקמילה גם.. אבל נגיד בדודו טופז לא שאלו אותה אפילו שאלה אחת מסכנה!!!( בטח בגלל שהיא באה לבושה..) זונות...

בהביבו

New member
אז ככה.

עקרונית הכל שמועות אבל השמועות הן.: או - 1. היא מקנאה במיה ביגלל שהיא יותר יפה |לא שלה לא חסר| והיא מקבלת פחות יחס ממנה. 2. שהיא
שכבה משהו עם בנחה או לא יודע מה והם רבו.. 3. כי ביכלל לא מיתייחסים אלייה כאן בארץ.. ויש אולי עוד.. אבל זה העיקרי..

סיונול

New member
זונות.. אבל שקמילה הייתה כאן לבד

( בלי מיה) היתייחסו אליה יפה מאוד...~!!!! כלבים.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכנסתי לקטע של המורדים :)

pinoki

New member
טובבבבב..... איזה בולשיט...

באמת לא היה יחס... אבל לא חסר מעריצים לקמילה.... שכבה עם בנחה.... שמועות.... טוב אני יראה את זה ביום חמישי... כן כן אני בדרך למורדים ועכשיו אני מתאמנת על השירים... מה לעשות אחותי "הכריחה" אותי

סיונול

New member
חחחח אין מה להתבייש

בללכת להופעה של המורדים.. אפילו בן הלך... טוב נו יש לך במה להיתבייש..!

pinoki

New member
נראה לך שאני מתביישת....

ההפךךךךךךךךךך אני רוצה לצעוק שכולם ישמעו.... אני הולכת למורדים ביום חמישייייייייייייייייייייייייייי
אחותי הקטנה בת 11 מלווה אותי ............ כדי שלא הטעה בדרך.... ומה שהכי מוזר שגם היא אוהבת אותם........

למעלה