דיגי, עם כל הכבוד -
העובדה שהאוניברסיטה נכנסת לאוברדראפט לא מקנה לה את הסמכות להפוך אותי ואותך למכסי הגרעונות שלהם. כידוע, האוניברסיטה נמצאת בתנופת בניה והתרומות שהם מקבלים לא מכסות את עלויות הבניה, כך שמעבר לגרעונות שיש להם, אתה בעצם גם מממן את עלות הבניה. לגבי טענותיך על ריבוי מרצים וכו' - דווקא יש קיצוצים במתרגלים, במעבדות, מחשבים ושאר ציוד. אני אתן לך דוגמא ששמעתי ממרצה לביוכימיה (שנה א' בביולוגיה) - הוא לימד בסמסטר א' באולם מינץ (שהוא הגדול ביותר באוניברסיטה) וסטודנטים ישבו על הרצפה ועל המדרגות. לא ככה מפצלים קורסים. מעבר לכך, כולנו מכירים את מעבדת מידענות (וחלק מכירים עוד מעבדות באוניברסיטה), נכון? נראה לכם שהמחשבים מתוחזקים כראוי? לי ממש לא נראה ככה. חצי מהמחשבים לא עובדים וחלקם נתקעים במהלך השימוש. החיבור לאינטרנט שם מתחת לכל ביקורת ובשורה התחתונה - האוניברסיטה לא שמה עלינו פס. דןגמא נוספת, כמעט בכל האוניברסיטאות האחרות עברו לשיטת רישום יותר נוחה ויותר יעילה - דרך האינטרנט. רק בבר אילן (ואולי עוד כמה מוסדות בודדים) ממשיכים לבזבז את זמננו ואת כספנו. ואלו רק דוגמאות מעטות לרמה הירודה של האוניברסיטה. אין שום הצדקה שעל כל פעולה קטנה באוניברסיטה תצטרך לשלם מחדש.