הידעתם?

הידעתם? ../images/Emo2.gif

היום בבוקר התעוררתי יחסית די מוקדם, ואחרי שצחצחתי שיניים, שטפתי פנים, פניתי אל עבר הטלוויזיה והדלקתי אותה. בערוץ 3, כידוע, ממחזרים סדרות בימי שבת, וכל סדרה שכבר שודרה עשרת אלפים פעמים, חוזרת בימי שבת בבוקר למשהו כמו שלושה עד ארבעה פרקים- רק כדי לוודא שטחנו אותה. השעה הייתה 8.30, והסדרה ששודרה, הייתה 'ד"ש מטוסון [Greetings from Tucson]. פתאום הופיעה נערה בלונדינית ותמימה על המסך, ואני לתומי חשבתי "
היא נראית מוכרת". אחרי כמה דקות, עלתה לי תמונה של שרה [מסאמרלנד] לראש, ולפתע הבנתי- זו היא
אז למי שתהה [ואני הייתי בשוק לגלות], שרה פקסטון, השחקנית, אותה שרה שמנסה להרוס את בריידן התמים בסאמרלנד, היא רק בת 16 וחצי [באפריל היא תהיה בת 17], והיא מופיעה בתכנית שהזכרתי [בתכנית היא הייתה בת 14]- גם שם, בשם המפתיע- שרה. אז לאלה שרוצים לראות איך היא הייתה כשהיא הייתה קטנה, כל ימי שבת, 7.49 עד 8.58, שלושה פרקים בהם תוכלו לשטוף את מבטכם

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifנמ.. הייתי רוצה לראות את זה..

אבל מה הסיכויים שאני אתעורר בשעות כאלה?

QueenMaria

New member
חיחלא ידעת../images/Emo35.gif|עידו|../images/Emo187.gif

אני מתה על שרה שהיא משחקת שם [שרה
], היא והחבר שלה בסדרה [החמוד ששחכתי תשם שלו עכשיו. הילד עם המבטא.
] זוג מזה מתוק בטלוויזיה.^_^

yotaml

New member
כן...היא הרבה יותר נורמאלית

וחמודה שם, לילד עם המבטא קוראים דייויד בסדרה ובמציאות-פבלו סנטוס.

QueenMaria

New member
וואלע.. דייויד.../images/Emo99.gif|עידו|../images/Emo187.gif

מבטא כוסי יש לו.
גם את ארנסטו אני אוהבת.^____^ קיצר תוכנית שולטת.

jack 1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יש שידורים חוזרים של דש מטוסון ביום שבת?????????וואו אני חייב לראות! איך אהבתי את הסדרה הזאת!

מגניב לא ידעתי שהיא כזאתי שחקנית טו

טובה אבל אני לא אוהבת אותה כל כך היא קצת מעצבנת אבל מה שכן היא שרה סוף הדרך

yotaml

New member
בסאמרלנד היא מעצבנת, בד"ש

מטוסון,היא משחקת אותה ממש נחמדה ומגניבה, זה שהיא מעצבנת זה רק אומר שהיא שחקנית טובה...

למעלה