הידעתם
יש לנו בעם 6 קבוצות של יהודים!

הידעתם../images/Emo35.gif יש לנו בעם 6 קבוצות של יהודים!

(לפחות זרמי מפתח שמהם אפשר למצוא שיכויים עדתיים, בדלנים ומתמזגים, יונים וניצים וכו') וזה מוסבר כל כך יפה כאן, שחבל לי לקחת את הקרדיט.

../images/Emo22.gif מעניין מאוד ../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

חבל שלא מדברים על " ההיתפלגות " הזאת שיש בתוך העם ......................... אני בכל מיקרה אשמור את הקישור הזה .

בתקופה של " הפרושים " ושל " הצדוקים " ../images/Emo70.gif

בתקופה של " הפרושים " ושל " הצדוקים " העם גם כן היתחלק לכמה חלקים : " פרושים " , " צדוקים " , " איסיים " , " סיקריקים " , " בייתוסים " ........................... היום בדור שלנו !!!!!!!!!!!!! .................................................... " הפרושים "
אלה הם הדתיים האורתודוקסים שהאמינו בתלמוד " הצדוקים "
אלה שהם האמינו שצריך רק תנ"ך בלי תלמוד

האם לא על כך נענשו ביציאה לגלות?

הרשה לי לרענן זכרוני בטובם ונדיבותם של אופיר A+ עוד כמה חכמים פה בפורום ולהזכר האם לא הקיטלוג בעם הוא שהביא לגלות מלכתכילה.. האם לא נצטווינו לעשות שלום ורודפהו (תמיד) והאם כשאדם קובע סקלות לגבי המציאות זה לא סוג של הונאה, משום שהוא מנסה לראות עצמו בסולם שהוא קובע והאם לשם יתברך (שאני מכנה השכינה) אין סולם אחד ומידה לביון נשמות?? כלומר יש בדבריך משום כפירה בעיקר!

../images/Emo22.gif להזכירך ../images/Emo70.gif ......... לאונרדו יקר .....

לפני שהייתה " שואה " בארופה , כל היהודים " שנאו " אחד את השני
" שינאה תהומית - שינאת חינם "
........ ולא רק זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ........................................................... החרדים שנאו אחד את השני ( " חסידים " נגד " ליטאים " ) והם גם חיפשו את " הכסף " ואת " העסקים " והיו תמיד במוסדות השילטון
אצל היהודים הספרדים לא הייתה כזאת " שינאת חינם " .

למעלה