הידעתם

הידעתם../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

מדי פעם אני אפתח את הפינה הזו של הידעתם
ואכתוב לכם איזשהו פרט על מיילי. והפעם, הידעתם שדולי פרנטון (דודה דולי מאחד הפרקים ב"האנה מונטנה") היא הסנדקית של מיילי במציאות?

מוזר?../images/Emo14.gif

מזתומרת מוזר? כאילו שהיא עשתה ניתוחים וכל זה? נראלי שהיא עשתה...

מעייני 9

New member
מגניב.

אבא שלה משתתף בתוכנית ולא רק הוא גם הסנדקית שלה, אני עוד יכולה לחשוד שלילי היא גם חברה טובה שלה במציאות.

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo14.gif

וזה הכל פרוטקציה, אם היא לא הייתה הסנדקית שלה לא בטוח שהיו מקבלים אותה לתפקיד אורח, ואם מיילי לא הייתה הבת של בילי (אבא שלה בסדרה ובמציאות) לא בטוח שהיו מקבלים אותה, במיוחד על זה שהיא נראתה צעירה יותר מהתפקיד שהם רצו... ככה זה, פרוטקציות...

../images/Emo203.gif הדגש שלך עושה לי שחור בעיניים ;|

גם בהודעה וגם בחתימה
וואי איך זה שהכל פרוטקציות , כאילו , מה הקשר ?

לא נורא, תתגברי:)../images/Emo14.gif

ובדר"כ ככה זה בסדרות כאלו, לוקחים שחקנים בגלל פרוטקציות... לא שאני אומרת שמיילי לא מוכשרת (אני חושבת שהיא מאוד מוכשרת) או דולי פרנטון, או בילי אבא שלה, זה פשוט שיעדיפו לקחת שחקנים שיודעים שתהיה להם כימיה ביחד מאשר שחקנים שרק נפגשו. למשל, מיילי משחקת עם אבא שלה ורואים שהיא באמת אוהבת אותו והם משחקים מצויין ביחד, לעומת זאת עם זה היה לא אבא שלה אז היה לה קשה לחבק אותו ולהגיד לו שהיא אוהבת אותו כי זה לא האבא שלה האמיתי, וזה לא יראה אמין... טוב, דיי חפרתי, העיקר שהבנתם

shar353

New member
בגלל זה הסדרה כ''כ מצליחה! ../images/Emo6.gif

יש בניהם כימיה מדהימה וזה עושה את הסדרה מדהימה!!

מעייני 9

New member
חחחחח....

אני לא מאמינה, נו טוב כי הן נראות ממש חברות בסדרה, אז זה ברור למה כי הן גם חברות במציאות.

למעלה