הידעתם

הידעתם../images/Emo35.gif../images/Emo14.gif

הידעתם שיש קליפ של בילי (אבא של מיילי, גם הוא זמר) שמופיעות בו תמונות של מיילי מקטנות עד עכשיו (הקליפ כולל בתוכו קטעים של מיילי כילדה קטנה, מתחילה ללכת בפעם הראשונה, וקטעים מ"האנה מונטנה")
קישור לקליפ - http://www.youtube.com/watch?v=_es_vB6dd2Y

../images/Emo210.gif

התכוונתי שנרשמתי לפורום לא מזמן אז אני לא ממש מכירה את כולם ומבינה דברים שהם אומרים..

וואי זה כזה עצוב../images/Emo10.gif

ירדו לי דמעות בסוף,אני כ"כ אוהבת לראות את האהבה והחברות שיש בינהם,זה כזה מרגש!

הקליפ?../images/Emo14.gif

הוא לא כזה עצוב, הוא יפה דווקא, עם זה שהוא שר ומחבק אותה בסוף שהיא הולכת אליו...

אני כל כך אוהבת את בילי הזה,עוד לפני

האנה מונטנה הכרתי אותו,הוא זמר מקסים

האמת שאני לא הכרתי אותו../images/Emo14.gif

אלא רק בזכות מיילי, ואני חושבת שהוא זמר מעולה, הוא שר כ"כ יפה
, מבינים מאיפה מיילי ירשה את הכישרון

../images/Emo45.gifיפה לו../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

ולמרות שזו שאלה שהתשובה דיי ברורה - ראית אתמול CSI? זה באמת פרק אחרון?
ותכנסי לפורום אחיות, יש שם משו חדש

מעייני 9

New member
לילי....

ראיתי את התוכנית CSI ואחרי 10 דקות, רק שתדעי אלו היו ה-10 הדקות המשעממות ביותר בחיי!!!!! זאת תוכנית משעממת, הבלשים האלה משעממיים....אבל, למרות זאת מישהו דווקא נהנה מהתוכנית הזאת וזה היה אבא שלי....מוזר...

טוב../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

את בנאדם מוזר. מתי ראית? אתמול? ולא אהבת? לדעתי זה לא משעמם אם את נכנסת לזה, את פשוט נראלי לא ממש הבנת מה הולך שם, כי מי מתחיל לראות סדרה מהפרק האחרון? בכל מקרה, החלטה שלך, אם לא אהבת לא אהבת, אני התמכרתי לסדרה הזו, אני כל השבת מחכה למוצאי שבת בגלל זה (וגם בגלל קטנטנות, אבל זה כבר נושא אחר)

מעייני 9

New member
כן ראיתי אתמול...

לפני שלוש שבתות את סיפרתי לי על התוכנית הזאת, אז שחכתי בשבת הראשונה בגלל המסיבת הפתעה שכל החברה של אחי אירגנו לו בבית שלנו ובשבת השנייה, אני לא זוכרת למה שחכתי...

חחחח גם אבא שלי../images/Emo6.gif

את חייבת לראות מתחילת העונה שהתחילו עם כל הקטע של החפרפרת זה היה פרק פשוטמעולה

למעלה