הידעתם

miss boscorelli

New member
הידעתם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

היום "מה קשור" ה-ג-ד-ו-ל-י-ם
הופיעו לפני הבית ספר שלנו.... וידעתם שבין קטע לקטע (בזמן שהם הולכים להתארגן מאחורי הבמה) אז יש שירים של הדורבנים
חחח איך התלהבתי שהיה את השירים האלה ובכלל השירים גרמו לי עוד יותר להנות ממופע קורעעעעע מצחוק
חחחח הם ירדו עלינו מלאאא בגלל שאנחנו מנתניה... דרך אגב שיר הסיום של המופע היה "יופי טופי אחלה בחלה" חחח וכל הבית ספר שלי התחיל לשיר אותו...

miss boscorelli

New member
אתם חייבים ללכת להופעה שלהם../images/Emo70.gif

"מה קשור" פשוט גדולים... וגם אנחנו היינו צריכים לבחור איזה הצגה/מופע להביא לבית ספר ובגלל שמה קשור היו יחסית הכי זולים בחרנו בהם... הנה חוויות מהמופע: קודם כל חיכנו איזה חצי שעה עד שהם עלו... ואז שהם עלו הם שרו בהתחלה את "למה לא אוגנדה" ואחרי ציון הלך מאוחרי הבמה להתארגן ואז מלאאא הבנות התחילו לצעוק: "ציון תעשה לי ילד!!!" וציון צעק מאחורי הבמה: "חכייי אני בא...." (וכל המופע בנות צועקות לציון שיעשה להם ילד... והוא צועק להן שהן קטנות מדיי בשבילו) אחרי זה הם עשו את הקטע הידוע של הערבים שציון צועק: "מספיק עם הסנקציות". ואחרי זה הם עשו עוד מלאאאא קטעים קורעים מצחוק!!!! אההה וגם הם כל שניה ירדו עלינו שאנחנו מנתניה הם אמרו שההבדל בין רמלה לנתניה הוא שבנתניה יש ים... וכל המופע ציון אסי ושלום יורדים אחד על השני... מסכן אסי תמיד ירדו עליו שהוא מכוער... והיתה גם פדיחה קטנה... בקטע של הטסטר למי שמכיר ציון צריך לירוק על שלום ובטעות יצא לציון מלאאאאא רוק!!! ושלום התנקם בו אחרי זה במשך כל המופע!!! בקיצור שווה ללכת למופע של מה קשור!!!!!!!

DesertRose7

New member
יו!

מה? הקטע עם הרוק.. גם לנו זה היה!! פשוט כנראה שהם עושים "כאילו" זה בטעות!! אוף.. זה היה כל כך מצחיק שזה בטעות!! הרסו לי עכשיו הכל!!! אצלנו כל הזמן ירדו על זה שאנחנו גבעת שמואל זה היה מרמת גן ואז הם אמרו שלום נוער רמת גן או משהו כזה וישר אחד צעק גבעתיים (ילדה יחידה) ומישהו צעק גבעת שמואל שהיינו שם איזה 10 מגבעת שמואל! והם התחילו לתפוס עלינו תחת!חחח.. אני לא זוכרת מי ... אבל הוא רצה לאיים על מישהו אחר אז הוא אומר לו תיזהר- יש לי ידידה מגבעת שמואל (קורע) הקיצר- מומלץ!! היה כל כך כיף וכל כך קורע! למי שהייתה בהופעה (סליחה אל אין לי משוג איך קוראים לך) היה לכם את הקטע של שרון *שריקה* ?

מה קשור?! אדירים...וגם-

לפני כמה ימים הייתי במן ועדה של הבצפר שמחליטה לאיזה הצגות והופעות נלך (לא הצלחתי לשכנע להזמין את הדורבנים...), וזה היה בחדר מורים, ואני כזה מסתכלת לצדדים ופתאום אני רואה שם פוסטר של מה קשור?! !!!! זה היה מן הזמנה למופע שלהם...מוזר, אני לא ממש יכולה לראות מורה שלי בהופעה של מה קשור?!... וכן, מה קשור אכן מופיעים בקליפ של "שוב הדיסקו כאן"

hadorbanit

New member
שאלה קצת מוזרה אבל אני צריכה לדעת..

איך קוראים לך? ומה המס' כיתה שלך?

hadorbanit

New member
אה לא חשוב..

כי יש לי חברה מהבית ספר שלך אז חשבתי אולי את מכירה אותה אבל היא בכיתה ט'..

למעלה