הידעתם

הידעתם../images/Emo35.gif

(ואני בטוח שלפחות משהיא יודעת את זה) פיליפס (גימלי) הולך לשחק בסרט הרביעי בסדרת אינדיאנה ג'ונס יחד עם הריסון פורד המצוין והמזדקן ועם שון קונרי (בכמה סצינות) המצוין והעוד יותר מזדקן. הוא ישחק את אותו התפקיד שלו מהסרטים הקודמים.

אלרוס

New member
דבר ראשון

השם זה ג'ון ריס דיוויס, והיה די ברור שהוא ישחק, הוא שיחק ב2 מתוך שלשה בתפקיד סלאח, וזו דמות שהקהל ממש אהב אז יש ביקוש... חוץ מזה, זה אומר שהסרט יתרחש במזה"ת... סלאח היא הדמות הכי טובה שם... מומלץ לראות את כל השלשה כדי להבין.

חחחחחחחחח

ראיתי את כל השלושה לפחות 5 פעמים! וכדי להבין מה? ואני יודע שזה דיוויס פשוט התבלבלתי *מלא בושה* ואפשר לכתוב את שם המשפחה שלו אתם יודעים...

ChipiM

New member
חח אין דבר... ../images/Emo140.gif

אני לא ראיתי אף פעם אינדיאנה ג'ונס... לא הכי מושך אותי לראות את זה...

מה לא מושך בזה????

יש שחקן נהדר (הריסון פורד) עלילה מאוד מעניינת (סיפור הרפתקאות עם גרמנים וכל מיני מלכודות) ואלה סרטים ישנים (מה שהופך את זה לעוד יותר מעניין)!!!! סרטים נפלאים כל השלושה ואני ממש חושש שמכיוון שגם הריסון זקן (61 אני חושב) וגם סרט כזה מעורב בתעשיית הסרטים המתקדמת של היום זה סתם יהרוס את המוניטין של הסרטים. ככל שהסרטים ישנים הם יותר מעניינים. ראיתם מה קרה לסרטי ג'יימס בונד? התערבבו בזמנים של היום והם בכלל לא מזכירים את הסרטים המצוינים שהיו בשנות ה- 70 ו- 80 ואני ממש לא רוצה שזה יקרה גם לאינדיאנה ג'ונס.

Nimst

New member
תראה..

סרטי ג'יימס בונד מאז ומתמיד היו מותאמים לתקופה, הם לא "התערבבו" בזמנים של היום. בשנות ה-70 וה-80 רוסיה שיחקה את תפקיד הנבל והאיום היה נשק גרעיני (מלחמה קרה). היום זה המזרח התיכון וטרור.. אם הסרטים היום פחות טובים, זה כבר עניין אחר.

למעלה