הידעתם

perrinat

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

ב-7/11 יצא בעולם האלבום הבינלאומי של הפרויקט של עידן רייכל. באלבום 12 שירים ו-3 קליפים משני האלבומים המצליחיםשיצאו בישראל. האלבום יצא באמצעות חברת CUMBANCHA ומופץ על ידי חברת PUTUMAYO כבשישים מדינות בעולם ביניהן: ארה"ב, אוסטרליה, ונצואלה, ברזיל, הונג קונג, הודו, סינגפור, דרום אמריקה, אירופה ועוד... האלבום, אשר מיובא לישראל ע"י הליקון, יצא באריזת DIGIPACK מהודרת והוא כולל חוברת עם תרגום השירים לאנגלית. ביום שבת יצאו עידן רייכל וחברי הפרויקט לארה"ב לקדם את האלבום.

willo1

New member
בתי../images/Emo70.gif

משעמם פה נו. איפה אלמוג? בואו נעשה משהו מגניב

אני פה....../images/Emo9.gif

חזרתי אתמול מטיול שנתי.... 3 ימים. שלישי-חמישי.... במדבר יהודה.... כל הגוף שלי תפטס מכאבים... אבל לא היה רע... היה סבבה ,עם מלא צחוקים. צילמתי כמובן.... ובאמת צריך לעשות שיחת ועידה... ושירן לא להתחמק

willo1

New member
חחחחח אני התעלפתי שם ../images/Emo6.gif

בטיול שהיה לנו למדבר יהודה (בשיא החום לקחו אותנו האידיוטים האלה) אז התעלפו מלא בנות אבל רק אותי ועוד שתי בנות פינו ממש לבי"ח.

willo1

New member
אני לא מתחמקת! הא ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

לא יוצא לי פשוט להיות ליד המחשב

willo1

New member
העאא ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ידענו ידענו
חחח היו לנו פה שירשורי סגידה לרייכל על זה

חזק לגמרי העניין הזה

לא ידעתי שיהיה בחוברת תרגום השירים לאנגלית! איזה מגניב :) מתי האלבום יגיע לישראל?

betti10

New member
את התרגומים... (ואיילת כנסי)

אפשר למצוא בכל מיני אתרים שאם אני לא טועה, כתבתי פה איזה אתר עם תרגומים לאנגלית. שנית, איילת!!! לא הבנתי למה בנושא של ההודעה רשמת "בתי!" ולגבי המשהו מגניב...אם לא שמת לב ניסינו לתפוס אותך במסנג'ר אך ללא מענה מצדך
רושמת לך משהו בפרטי... תבדקי כשתתפני.

willo1

New member
חחח

אני שירן דארלינג..
ראיתי שניסיתם לתפוס אותי במסנג'ר רק שלא הייתי שם. ובכלל אני לא נמצאת הרבה בבית בשביל להתחבר אבל אני אהיה איתך בקשר לגבי זה

betti10

New member
אין בו משהו חדש

זה כולל שירים משני האלבומים. הנה קישור לאלבום ולרשימת השירים

למעלה