הידעתם? מוקי אוהד שרוף של הפועל
ב בהביבו New member 7/2/03 #2 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
ב בהביבו New member 7/2/03 #4 חחחחחחחח.. אוף, כמה החיים קשים לקום כל בוקר ולראות הוד'עה של מוקי אוהד את הפועל, וביכלל לראות את השם הזה"הפ..ל.."משהו, כתוב כאן מכבי חיפפהההההה..(אוופסס)
חחחחחחחח.. אוף, כמה החיים קשים לקום כל בוקר ולראות הוד'עה של מוקי אוהד את הפועל, וביכלל לראות את השם הזה"הפ..ל.."משהו, כתוב כאן מכבי חיפפהההההה..(אוופסס)
ב בהביבו New member 8/2/03 #9 חחחחחחחחחחחח אמת לאמיתה.. מוקי אוהב את מכבי, וגם, יש כאן רוב..אוהד מכבי שולטים בפורום הזה!! אווווווו-אני ירוק בנשמה..
חחחחחחחחחחחח אמת לאמיתה.. מוקי אוהב את מכבי, וגם, יש כאן רוב..אוהד מכבי שולטים בפורום הזה!! אווווווו-אני ירוק בנשמה..
פ פלאפון ירוק 2 New member 8/2/03 #10 תשמרו על הפורום הזה פורום מוקי די תדברו על מכבי חיפה בפורום מכבי חיפה (פירסומת גלויה )
X XSuperKi11erX New member 8/2/03 #11 אל תדבר שטויות......./images/Emo47.gif מוקי אוהד הפועל וזה בדוק.
L lil bad ridin hood New member 8/2/03 #13 תסלחו לי אבל זה ויכוח ממש דבילי זה נראה כמו ויכוח של שתי גרופיות של ווסטלייף שמתווכחות מי יותר חתיך ריאן או בריאן.. טיפשי למדי לדעתי מועד למחיקה (אהמממ בן אהממ)
תסלחו לי אבל זה ויכוח ממש דבילי זה נראה כמו ויכוח של שתי גרופיות של ווסטלייף שמתווכחות מי יותר חתיך ריאן או בריאן.. טיפשי למדי לדעתי מועד למחיקה (אהמממ בן אהממ)
פ פרנק ב פרקר New member 8/2/03 #14 החלפת את בן או שזה רק אני../images/Emo60.gif אין פה שום ויכוח זה סתם שטיות