הידעתם?!

hodayoyo

New member
הידעתם?!../images/Emo60.gif

כבר אמרתי כאן כמה פעמים שאח של דניאל, נתן, הוא גיטריסט וחבר בלהקת "בית הבובות". בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את בית הבובות ויצא לי ביומיים האחרונים להתכתב במייל עם איתי שיף, חבר הלהקה ובין השאר יצא שסיפרתי לו שאני מנהלת את הפורום של דניאל. תגובתו בנוגע לזה: בכל מקרה, מגניב שאת מנהלת פורום של דניאל... גם אח של נתן וגם חבר טוב שלא נדבר מוסיקאי מעולה מילה במילה. חבר'ה, אם עוד לא יצא לכם לשמוע שירים של בית הבובות (למרות שזה קשה אחרי החרישה של "סיגפו"
) - תנו להם צ'אנס, כמאמר השיר
. הם אנשים מוכשרים וגם טובים.. טובים מבחינת אישיות כאילו. הדיסק שלהם עולה 40 ש"ח בלבד ובהופעות 20 ש"ח שאי אפשר להגיד שזה לא שיא הזול. טוב, מספיק עם הפרסומות ללהקות אחרות
סתם.. אני מחכה לתשובה על השאלה שלי- איפה מתחבא הפסנתר שכתוב שדניאל מנגן בו בשיר "בית הבובות" (שעל שמו הלהקה..
)

BaRbiK

New member
חחחח איזה נחמד הוא:)

יש הופ]עה שלהם בחיפה מתישהו בסיטי הול למי?למי לא מרשים? *לי*

hodayoyo

New member
ברביק../images/Emo60.gif

את, עדיף יותר שלא תדעי איזה הופעות יש בסיטי הול....

BaRbiK

New member
אמממ סורי..פשוט ראיתי עד לפני כמה

ימים עוד שלטים על ההופעה..חחחחח

S h A b i T

New member
דווקא

כמעט קניתי את הדיסק לפני חודשיים בערך.. אז הוא עלה 25 שקלים. בסוף לא קניתי, לא היה לי זמן לשמוע שם את הדיסק ופתאום צץ דיסק שממש רציתי. אהבתי את הרקע שלהם.
יש להם אתר רישמי שאפשר להוריד ממנו שירים?

hodayoyo

New member
הממ לא נראה לי..../images/Emo60.gif

אני לפחות לא יודעת על אחד כזה...

N o l o g o

New member
יש להם קומונה

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?communaid=9560 שחברה שלי מנהלת אותה..:)

S h A b i T

New member
תודה,

אבל אני לא צריכה קומונה או פורום.. אני רוצה לשמוע שירים.

אמממ..

אני מכירה את השירים שלהם כבר מעל שנתיים.. בן דודה שלי נחשף לשירהם כאשר היה במזרח.. שם שמע את החומרים שלהם לראשונה.. כעת ניתן לירכוש את תקליטם וכך אעשה.. בשבוע הבא..

למעלה