הידעתם?

Milk Shake

New member
הידעתם?

אלכסנדר סידיג(ד"ר באשיר)נבחר לשחק את תפקיד הקפטן של DSN.כן,כן.אך לבסוף החליטו המפיקים שסידיג צעיר מדי בשביל להיות קפטן,והם לקחו את אייברי ברוקס במקום.אבל הם כל כך אהבו את סידיג,שהם שמו אותו בתפקיד הרופא.בעיקרון לרופא היו אמורים לקרוא ג´וליאן ניוניאן-טוב,איזשהו שם סיני כזה-והוא אמור היה להיות רופא סיני(הושי,מישהו?).אבל,כאמור,הם שינו את התפקיד רק בשביל סידיג(ידעתם שהוא מצרי{או לבנוני או סורי,כבר שכחתי}ושהוא נשוי במציאות לננה ויסיטור-קירה?)וכך קבלנו את דוקטור באשיר,הרופא המהונדס גנטית.

DDN

New member
וטוב שלא בחרו אותו לתפקיד.

אייבורי ברוקס שולט.

Esmena

New member
על אסיאנים ום כאלה שלא

סולו נדמה לי סיני הארי קים הוא אסיאני אמריקאי קייקו אוב´ריאן היא יפאנית גומז היא רוסייה אסייאתית ,כך נדמה לי והושי היא לא סינית- היא יפאנית . סאטו ביפנית זה סוכר,כמדומה . כרגע ביאסת אותי קשות, אין לי שום דבר נגד סיסקו(טוב..יש) ואני לא רוצה להיחשב גיזענית סקסיסטית , אבל להפסיד אסיאני זה ממש...נו טוב,לפחות זה גבר. נידמה לי שהוא לבנוני במציאות, הודי בסידרה. (נידמה לי שהמילה שהביטוי"נדמה לי" כבש הודעה זו בחום). קיבלנו.

לא מדוייק.

אלקסנדר סידיג (שבעונות הראשונות היה ידוע בשם סידיג אל פאדיל - שם מלא בתעודת הזהות הסודאנית שלו: סידיג אל טהיר אל פאדיל אל סידיג אל עבדרחמאן אל מוחמד אחמד אל עבדל כרים אל מהדי. החברים קוראים לו סיד) הופיע בסרט הטלויזיה של רשת PBS בשם A Dangerous Man בתפקיד המלך הירדני פייסל, שהיה תפקידו הראשי הראשון (הקודם היה של פלסטינאי) ותפס את תשומת ליבם של ריק ברמן ומייקל פילר שזימנו אותו להבחן לתפקיד סיסקו (אז עוד לא היתה כוונה לבחור בגזע או צבע מסויים לתפקיד הקפטן) במחשבה שהוא בשנות ה40 לחייו בעקבות האיפור הכבד בסרט. כשהם פגשו מולם גבר צעיר הם החליטו לבסוף להציע לו את תפקיד ג´וליאן בשיר (זה היה הרבה אחרי שהם ירדו מהרעיון של דמות אסיאתית) שהיה אמור להיות אמריקאי אבל החליטו ללכת על סידיג למרות המבטא הבריטי.

G.O.D

New member
סחתן על האינפורמציה... ../images/Emo13.gif

איזה שם ארוך, כמה זמן לקח לאמא שלו לקרא לו לארוחת בקר?

Esmena

New member
אני כ"כ מתגאה במקוריות שלך

לא אמרת"עד שהיא תיקרא לו המרק כבר יתקרר"...דיברת על ארוחת בוקר... מרשים מרשים!

strahd

New member
עוד מידע על הדוקטור החביב

אלכסנדר סידיג היה נשוי לנאנה ויזיטר הידועה כקולונל קירה. השניים התאהבו במהלך הסרטת העונה השלישית או הרביעית של הסדרה כאשר השחקנית עברה אונס ואלכסנדר עזר לה להתמודד עם הטראומה. אבל לרוע המזל, שניהם עובדים היום ביבשות שונות והמתח רב והם החליטו להתגרש. אכן, לאף אחד כמעט ממסע בין כוכבים לא הולך ברומנטיקה. נ.ב. שמתם לב שאבא של דוקטור באשיר הוא לא אחר מאשר באבו, הפקיסטני החביב מססינפלד ("אתה לא אדם נחמד, מר סיינפלד!!")

strahd

New member
הגדול מכולם

מלקולם מקדואל, הלא הוא ד"ר סוראן הידוע לשמצה, רוצחו של קפטין קירק מהסרט "דורות". חיה לעד, ד"ר סוראן בתוך הנקסוס.

למעלה