הידעתם?

• פותח הנושא Gdil
  • פורסם בתאריך

Gdil

New member
הידעתם?

"הידעת? שפת התכנות Ook! (אוּק) מבוססת על אוצר מילים בן הברה אחת, והיא נקראת כך בעקבות אוצר המילים של הספרן האורנגאוטן בסדרת ספרי הפנטזיה "עולם הדיסק" מאת טרי פראצ'ט. שפה זו שקולה לשפת Brainfuck, המהווה מימוש ישיר של מכונת טיורינג, ולכן, למרות פשטותה, מסוגלת לבצע כל חישוב או אלגוריתם שהוא בר ביצוע במחשב כלשהו." מתוך ויקיפדיה.

ויימס

New member
היי, שלום לך!

יש מפגש פורום. באייקון. תהיה שם. וזו פקודה. איך שפת תכנות יכולה להתבסס על מילה אחת? המחשב מבין לבד למה התכוונת? זה סוג של הקס כזה?

Gdil

New member
הלו

קיבלתי את התחושה הכללית שאת חושבת שיש לי מושג מה אומר המשפט שהעתקתי בהודעה הקודמת. אז לא. למפגש פורום אני לא אבוא, כי אני לא מרגיש כ"כ נוח במקומות כמו אייקון ובגלל שאני צריך לחפוף את השיער. גם סביר להניח שאני אעלם שוב די בקרוב, מסיבות מסתוריות.

toi

New member
|יר| אם אני זוכר נכון...

זה מורכב מ: ook ook! ook? כל אחת מהאופצויות מייצגת משהו אחר, וכששמים שתיים יחד המשמעות משתנה. כמובן, יתכן בהחלט שאני טועה לחלוטין, הזכרון שלי הוא לא דבר יציב במיוחד בזמן האחרון. היי, יש לי גם סיכת ook!

Rincewind

New member
גדיל! ../images/Emo2.gif

למה מוכר לי השם הזה?

ויימס

New member
בושי לך, גדיל היה נוכח במפגש פורום השני-

בו נכחו רק גברים קשוחים ומסוקסים, כלומר, דביר, מלדיקט, גדיל, רוני, דניאל, הגזבר, וכמובן נוכח גם מנהיגם המזוקן והקשוח מכל- אנוכי. ועוד מישהו שפספסתי..? היי, עכשיו שהרבה אנשים עשו קאמבק, אני מתגעגעת למלדיקט, לצרוח לו באוזן, "בונזאי!" נוסטלגיה 2005 וואו, כמה צפוי מצידי להכריז שזה היום המאושר בחיי...

limilu

New member
נו, אני זוכרת אותו...

פשוט לא ידעתי שלזה דביר התכוון

Rincewind

New member
מלדיקט! ../images/Emo2.gif היכן נעלם הברנש הזה?? וקרניאלה???

והלינק שנתת - מקולקל.

Maladict

New member
בונזאייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מאמין שאני אפספס את נפגש הפורום! אוי לכם אנשים מרושעים אשר לא יכולים לקבוע את מפגש הפורום לאחר 7.10! אוי לכם!!!!

Maladict

New member
אגב אחר מעבודות הגבר שלי היתה בניית מערכת

מכירה אינטרנטית (בסגנון e-bay) אז קראתי לה Dibbler.net. חשבתי שתרצו לדעת..... בקרוב המאמר - מזג האויר של עולם הדיסק -The Bloody Stupid Version.

Aether

New member
שמעתי על זה פעם

אני חושב שמישהו לקח את הסגידה לפראצ'ט צעד אחד רחוק מדי...

Aether

New member
הידעתם נוסף

אני חושב שזה היה כתוב ב Science of Discworld הראשון, אבל אני לא בטוח ששם, וגם לא בטוח שכולם כאן קראו את זה. קיצור, יש זן של צב על שם טרי פראצ'ט - Psephophorus terrypratchetti פירוט: An Eocene fossil turtle. Found in New Zealand, and considered to be different enough from Psephophorus species found in Europe, Egypt, and the United States to be given a separate classification. This turtle is found in Tertiary sediments. It was first discovered in 1995 and named by Robert Kohler, who was a fan of Terry Pratchett. Pratchett himself has this to say about it: "Of course I'm proud of it. It tickles my imagination. Forty millions years ago this thing was paddling around the globe, eating jellyfish, and now there's this link to this short bald guy whose own species, at that time, was still saying 'ook' I use it as my Human Being test. We all have such a thing, even if we don't like to think of it like that- a little test of the imagination. I mentioned it to another author who immediately said, 'Who do I have to sleep with to get a species named after me?' and she passed. It's the people who look at you sideways and say, 'Is that good?' that you know are pod beings from the planet Zog."

ויימס

New member
גם אני רוצה!

אני רוצה עכברוש על שמי! (זה אומר שעברתי את המבחן?)

Ook!

הרעיון הוא שזה מבוסס על Ook! Ook? ו- Ook. והנה דוגמה מועתקת מויקיפדיה - Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook? Ook? Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook? Ook! Ook! Ook? Ook! Ook? Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook! Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook. Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook! Ook. Ook. Ook? Ook. Ook? Ook. Ook. Ook! Ook. שזה בעברית (או באנגלית) Hello World! http://www.dangermouse.net.esoteric.ook.html כי אין לי כוח לעשות קישור

למעלה