הידעתם?

Summer Spirit

New member
הידעתם?

קצת עובדות על התאומות אולסן: 1. הן רבות כמעט כל יום על שטויות. 2. שתיהן נמוכות לגילן. 3. למרי-קייט יש חבר ולשאלי אין. 4. מרי-קייט היתה מועמדת לאמי ואשלי לא אז אשלי קנאה וכמעט שלא באה לטקס האמי. 5. הן לא תאומות זהות. אני מניחה שאת רוב העובדות כבר ידעתם.. יש תגובות?

Summer Spirit

New member
ועוד עובדה אחת...

בסקר שנערך בין בני נוער בגילאים 12-16 נמצא כי כמעט כולם מעדיפים את מרי-קייט מאשר את אשלי... מוזר.. ולפי דעתי מרי-קייט יותר מוכשרת מאשלי במשחק וזה לא קשור לזה שהיא היתה מועמדת לאמי כי היא בכלל לא זכתה

Summer Spirit

New member
סתם!!

לא היה כזה סקר, לפחות לא ידוע לי על כזה סקר.. אבל לא משנה.. סליחה שסתם בלבלתי לכם בשכל! מה שכתבתי על מרי-קייט שהיא יותר מוכשרת במשחק מאשלי זה נכון!

מריקייט

New member
את לא צודקת...

התאומות כמעט ולא רבות ואם כן זה רק על בגדים שהן לוקחות אחת מהשנייה בלי רשות לשתיהן יש חברים ששמותיהם סטיב ומקס אשלי באה לטקס האמי וגם פירגנה מאוד למרי-קייט אני בטוחה שהיא קצת קינאה אבל אני בטוחה גם שהיא הייתה מאוד גאה בה אם את מעריצה את התאומות את אמורה לומר עליהן דברים טובים ולא סתם שמועות מטופשות גם אני יותר אוהבת את מרי-קייט אבל הכל שטויות אני בטוחה שמלא גם מעדיפים את אשלי... שמתי פה טפט של מישל המתוקה!!!

Nomero Uno

New member
את פולטת שטויות בקצב

איך יכול להיות שיש להן שיער חום? אם הן הופיעו בצער גידול בנות עם שיער בלונדיני?

יכול להיות!!

יכול להיות שהשיער שלהן השתנה...להרבה התינוקות יש שיער בלונדיני, והוא מתחלף אחר כך

Nomero Uno

New member
הן היו בלונדיניות עד סוף הסדרה

והן התחילו לחמצן רק בגיל 12-13 ככה שלא יכול להיות שיש להן שיר חום[ מה שכן הן צבעו פעם לחום בהיר

Nomero Uno

New member
ובין גיל 9 לגיל 12 מה היה להן?

או שהשיער שינה את צבעו לחום בדיוק כשהן התחילו לחמצן?

z O e i

New member
השיער שלהם הוא בלונד טבעי

ממש ממש לא חום. הן התחילו לחמצן כי הוא קצת התכהה, אבל לכיוון שטני, לא חום

Summer Spirit

New member
אז ככה...

ראיתי בעיתון אחד (באנגלית) ששאלו את התאומות מה הצבע הטבעי שלהן והן אמרו חום! ואם תסתכלו בתמונות שלהן כשהן בנות 8 בערך אז תראו שיש להן יותר חום מבלונדיני

Nomero Uno

New member
תגובה

קצת תגובות 1. לפי מה שאני יודע הן לא רבות וגם אם הן רבות - אז מה ? הן בני אדם וגם הן יכולות לריב 2.צודקת -הן מאוד נמוכות, רק בערך 1.50 בגיל 16 3.לפי הידיעות האחרונות לשתיהן יש חברים 4.לגבי הקנאה-ראי סעיף 2 הן בני-אדם וגם להן יש רגשי קנאה אבל פעם ראשונה שאני שומע על זה 5.דההההההההההה באמת?!

יוא יואו יואו...

לתאומות כמו לכל ילד נורמלי היה ש יער יותר בהיר ממה שיש לו עכשיו.. ולרוב הילדים יש בלונדיני שהם קטנים..ואז זה מתחלף לשטני-כמו שיש לתאומות מה לא מובן פה???! יא...

למעלה