הידעתם???

blinksum18241

New member
הידעתם???

אני לא יודע אם אני מחדש למישהו פה אבל בניגוד למה שכולם חושבים green day וblink182 אינם אוייבים מוזיקליים. חבר שלי סיפר לי שהייתה תכנית ב MTV2 שמספרת על כך שהם חברים מאד טובים ושבלינק רואים בגרין כמורים רוחניים שלהם והם ההשראה שלהם וכל החרא הזה... וזהו בעיקרון... ורק הדגש קטן כל המתלהבים פה שחושבים שהם יודעים הכל, בבקשה אל תגיבו בציניות להודעה הזאת, כי אני לא ידעתי את זה עד היום אז אם אתם ידעתם את הפרט הקטן הזה אז אני שמח בשבילכם אבל אל תתפסו תחת ותגיבו להודעה הזאת בהתנשאות... בבקשה תודה!

blinksum18241

New member
אני רוצה להגיב להודעה של עצמי...

דקה לאחר שכתבתי את ההודעה, ראיתי את ההודעה על ה pop disaster tour אז אני מסיק שזאת עובדה ידועה... WHATEVER אבל איזה דיכאון שהם לא באים לארץ... ונראה לי כבר שהמופע הזה נגמר לא??? בכל מקרה מעניין מה היה בו? מישהו יודע?

נחמד....

ואני זוכר שלפני שנה בערך בלינק ירדו על גרין דיי אבל שטויות, ההופעות המושתפות שלהם ביחד עכשיו הוכיחו שהם חברים,אבל בלינק עדיין הרבה הרבה הרבה פחות טובים מגרין דיי

blinksum18241

New member
כן אין ספק

חבל חבל חבל שהם לא באים לארץץץץץ איזה כיף לתושבי ארה"ב (חוץ מהקטע של התאומים כן?) אבל איזה כיף להם יש להם פאנק זמין מתי שהם רוצים גרין דיי מופיעים שם כל הזמן, פוגשים אותם ברחוב והכל לעזאזל עם הארץ הדפוקה הזאת! אני עובר לארה"ב מי בא איתי?

HandsomeDevil

New member
בלינקסאם אתה בטוח שאתה בן 18?

כמו שאמרתה לנו פעם... כי אתה לא נשמע יותר טוב מילדת אמ טי וי בת 12 שחושבת שבלינק וגרין דיי זה מאגניב וקול ופריקים לנצח ורוק כבד רולז. איתך? לאמריקה? טוב, אבל אתה מבטיח שאיך שאנחנו מגיעים אנחנו הולכים לפי או די ולינקין ופודל אוף מאד,] אם לא, אני לא בא!

blinksum18241

New member
אני בן 20 ליתר דיוק

ומה הקשר? זה שאני אוהב את התרבות האמריקאית זה אומר שאני בן 12? אחי אתה לא קשור לעצמך!!! זה ברור לי שאתה בכלל לא מבין למה התכוונתי בתרבות הפאנק האמריקאית? אז אל תבקר אותי בסדר? ואני ממש לא בקטע של פריקים ורוק כבד רולז? להיפך אני מתעב את היצורים המגעילים האלה בסנטר? אני ממש בעד מוזיקה פשוטה, פאנק זה פשוט אתה זה שלא מבין כלום ומתלהב מעצמך!!!! יא תינוק... יש הבדל בין להיות ילדותי ומתלהב כמוך לבין להיות ילדותי בצורה טובה כמו מארק וטום!!! תחשוב על זה קצת ותזכור שאני גדול ממך ב-6 שנים, אתה בגיל של אחי הקטן!!! ודרך אגב "חשבת" כותבים בלי ה´ stupid

HandsomeDevil

New member
תרבות הפאנק האמריקאית.....

אתה יודע בכלל מה זה?, לא, סליחה, אני הטיפשף לי קוראים על שמות שתי להקות הפאנק הכי ממוסחרות כרגע, המייצגות בדיוק את הפאנק האמריקאי. רק העובדה שאתה בא לפה ומשוויץ בכל מה שאתה כביכול יודע, או מעמיד פנים שיודע כדי לעשות רושם על קבוצת ילדים בגיל של אח שלך מוכיחה שהפוזר האמיתי פה הוא אתה! אה, בקשר לפריקים שולטיםף רוק כבד רולז- בגיל 20 אני מצפה מאנשים להבין ציניות פשוטה שכזאת. דרך אגב, בגיל 20 אתה לא אמור לשרת בצבא? אז איך יש לך זמן לבוא לפה כל יום עם הודעה חדשה? מעניין ביותר.....

HandsomeDevil

New member
*כל

אני לא ממש הבנתי את הילד (ילד? סליחה- בחור), כנראה שהוא צפה יותר מדיי ב SLC Punk או משהו ועכשיו החליט להתלהב פה על אנשים עם דברים שהוא הכלל לא מבין, מתוך סרט נעורים מסכן הנמצא בביתו של כל פוזר ופאנקיסט מתחיל. כאוס טוטאלי (A) גם לך אח´שלי.

HandsomeDevil

New member
נו בלינקסאם, מתי אתה יוצא שבת?

אני כ"כ מחכה לתגובה שלך, שתראה לכולנו כמה אתה ותרבות הפאנק האמריקאית מחוברים.. תסיבר לי על ה american oi! ועל פוזרים, ועל הסקס פיסטולס- ולמה הסקס פיסטולב עוררו מהומה כה רבה בקרב האמריקאים. ותסביר לי גם כאוס ואנרכיה וכל שאר הסמלים הללו.... אני מחכה שתחזור. oi! oi! oi! oi! ייבשתי אותך oi! oi! oi! oi! אתה סתם פוזר oi! oi! oi! oi! ייבשתי אותך oi! oi! oi! oi! שום דבר פשוט לא עוזר. תראה, אפילו אני, שמתעניין בניו-מטאל, ורק בגיל של אחיך הקטן, יודע הרבה יותר (המון יותר) על המוזיקה בה אתה מתעניין- הפאנק האמריקאי. אז לפני שאתה מבקר אחרים, תסתכל קודם טוב טוב על עצמך, טיפ מילד רק בן 14 לאיש כבר בן 20. הומו.

blinksum18241

New member
אני לא מאמין...

get a life אני ממש לא מתכוון להגיב להודעות שלך אחי כאילו צא מזה, אני לא בגיל שלך... הוויכוח הזה עקר כי ברור שאתה לא מספיק בוגר ומנוסה להבין את מה שאני אומר... מה עוד שההתבטאות שלך בעברית ממש משפילה... אז ביי

HandsomeDevil

New member
מעניין מאוד,

הריי לכל ההודעות האחרות שלי כן הגבת, אבל כששואלים אותך על הקטע האמיתי פתאום הבן 20 היתבגר. אני הוחכתי את טענתי ובזאת מיצתי את עצמי סופית. ההתבתאות שלי בעיברית, אני מודה, לא הייתה כזאת טובה בהודעה, אבל מהיבט בהודעות אחרות ששיגרתי יש לי דווקא התבטאות טובה מאוד, יותר טובה משל ילד בן 20. 0i! oi! oi! oi! ייבשתי אותך, בשנית

אתם יודעים מה

התאפקתי אבל Sum 41 Blink 182 אלה הלהקות פאנק הכי גרועות ששמעתי והם אפילו יותר גרועים מהרבה להקות פופ!!!!! וראפ!!!!!!(פיכסה=)

למעלה