הידעתם?? שמו האמצעי של דיויד הוא berwick ואם תהיתם מה זה-זהו רחוב בלונדון.
G glitter8 New member 17/1/09 #1 הידעתם?? שמו האמצעי של דיויד הוא berwick ואם תהיתם מה זה-זהו רחוב בלונדון.
G glitter8 New member 19/1/09 #3 יאפ, ושם אני אבקר בחודש הבא ועם קצת מזל אשיג דיסקים שאין להשיג בארץ.
H handlessman New member 19/1/09 #4 וואלה... לכבוד משהו??? בכל מקרה, אני איאלץ לבקש ממך לקנות גם לי עותקים מדברים מסוימים (במידה ותמצאי אותם)
וואלה... לכבוד משהו??? בכל מקרה, אני איאלץ לבקש ממך לקנות גם לי עותקים מדברים מסוימים (במידה ותמצאי אותם)
Y YulaShpil New member 3/2/09 #11 בהצלחה ואם תמצאי שם, תשלחי מייל לארץ, אולי נסנג'רך לקצת shopping... בפעם האחרונה שהיינו בלונדון לא מצאנו דיסקים של דויד בכלל, למעט אוסף אחד שיצא רק בחו"ל.
בהצלחה ואם תמצאי שם, תשלחי מייל לארץ, אולי נסנג'רך לקצת shopping... בפעם האחרונה שהיינו בלונדון לא מצאנו דיסקים של דויד בכלל, למעט אוסף אחד שיצא רק בחו"ל.
G glitter8 New member 4/2/09 #12 עקב הקור הגדול בלונדון החלטתי לדחות את הטיסה לאחרי פסח, (את הכסף השקעתי בינתיים בתנור אפיה...ואת, יולה, אני עוד זוכרת לך את הקורס בישול..אז יאללה, שגרי מתכונים שווים...
עקב הקור הגדול בלונדון החלטתי לדחות את הטיסה לאחרי פסח, (את הכסף השקעתי בינתיים בתנור אפיה...ואת, יולה, אני עוד זוכרת לך את הקורס בישול..אז יאללה, שגרי מתכונים שווים...
Y YulaShpil New member 4/2/09 #13 תתחדשי! ומי יודע, עד אחרי פסח, אולי אפילו נצטרף אליך ללונדון... ובעניין המתכונים, אין בעיה! את פשוט צריכה לקחת שביל אחר בפרדס, ולהגיע למשל לכאן...
תתחדשי! ומי יודע, עד אחרי פסח, אולי אפילו נצטרף אליך ללונדון... ובעניין המתכונים, אין בעיה! את פשוט צריכה לקחת שביל אחר בפרדס, ולהגיע למשל לכאן...
G glitter8 New member 4/2/09 #14 תודה../images/Emo13.gif אשמח לטיול משותף בלונדון, עירי האהובה...(אולי איתכם יהיה לי אומץ לעלות על הגלגל הענק...)
תודה../images/Emo13.gif אשמח לטיול משותף בלונדון, עירי האהובה...(אולי איתכם יהיה לי אומץ לעלות על הגלגל הענק...)
H handlessman New member 20/1/09 #7 זה קשור במקרה... לכך שהערך על ברוזה בוויקיפדיה התעדכן, ומופיע שם עכשיו השם המלא שלו??
G glitter8 New member 20/1/09 #8 לא.. ידעצי רתזה כבר מזמן זה גם מופיע בחתימה שלו (לחדי עין) זה קשור לזה שקניתי ספר על לונדון ובמקרה ראיתי את זה שם.
לא.. ידעצי רתזה כבר מזמן זה גם מופיע בחתימה שלו (לחדי עין) זה קשור לזה שקניתי ספר על לונדון ובמקרה ראיתי את זה שם.
H handlessman New member 21/1/09 #9 היה רשום את זה בספר על לונדון??? והתפלאתי כי קיבלתי התראת גוגל על הערך... ואני זוכר שבפעם האחרונה שהסתכלתי בו לא הופיעו השמות האמצעיים שלו (ראיתם שיש עוד אחד?), אז חשבתי שאולי הצעת להם להוסיף את זה לערך או משהו...
היה רשום את זה בספר על לונדון??? והתפלאתי כי קיבלתי התראת גוגל על הערך... ואני זוכר שבפעם האחרונה שהסתכלתי בו לא הופיעו השמות האמצעיים שלו (ראיתם שיש עוד אחד?), אז חשבתי שאולי הצעת להם להוסיף את זה לערך או משהו...
G glitter8 New member 27/1/09 #10 בספר על לונדון היה כתוב רק את שם הרחוב, לגבי השמות זה אני יודעת מידע כללי..