הידעתם??

NEO82

New member
הידעתם??

הידעתם? אנשים שהציעו לכם חברות אך עדיין לא אישרתם אותם, הופכים ישירות למנויים אליכם, זאת אומרת יקבלו עידכונים שוטפים מכם לכל פרסום שתעלו תחת קטגורית PUBLIC

zoharwisy

New member
לא ידענו!!

רגע רגע אז מה אתה אומר בעצם?! שמעתי קצת על השירות החדש הזה של המנויים...אבל אתה מתכוון שגם אם לא אישרתי חברות הם עדיין יקבלו עלי פרטים ועדכונים? אז מה עשינו בזה...זה סתם יוצא מעליב ל"חבר" שלא מאושר... -- זוהר ל. wisy - שיווק באינטרנט

NEO82

New member
בערך.,,

אותם מנויים ידוורו רק לתוכן אשר תעלה כpublic לכן יש חשיבות לשים לב להגדרות הפרטיות ביתר שאת. (כמובן הגדרות הפרטיות גם עברו שינויים ניכרים אך זה נושא אחר). בגדול, פייסבוק ״רועה בשדות זרים״, פעם עם הפיצ׳ר של מעגלי חברים ש״הושאל״ מגוגל + , ועכשיו המנויים שקיים שנים בטוויוטר כ״עוקבים״.

zoharwisy

New member
אוף...

בקיצור מה שאתה אומר - לשים לב שכל מה שאני רוצה שכביכול לא כולם יראו יהיה על פרינדז או פרינדז אוף פרינדז? אפשר לדעת מה ההמלצה בגדול? על איזו רמת אבטחה לשמור? אני מקפידה על פרינדז אוף פרינדז אבל אנשים רבים מפצירים בי שזאת טעות כי בעצם כמעט כולם יכולים לראות את הדף שלי... -- זוהר ל. wisy - שיווק באינטרנט

NEO82

New member
בגדול...

כמובן שאין כללי אצבע והיופי בעולם הזה הוא הדינאמיות שלו. אני כן ממליץ כמובן להבין מה אומרת כל הגדרת פרטיות ולשחק עם זאת לטובתך. לזכור לנהל את הפוסטים בצורה חכמה, זאת אומרת,מה שאני רוצה שהכלל יראה כך אגדיר ומה שאני מייעד לחברים קרובים אגדיר אחרת. אל תשכחי שיש גם את אופציית הCUSTOM שמאפשרת לך להגדיר חשיפה נקודתית (במעגלים שונים מוגדרים מראש). תוכלי בכל זמן נתון , לראות איך הפרופיל שלך נראה על ידי אחרים על ידי לחיצה על כפתור VIEW AS.... אם תרצי להרחיב את הידע בנושא ולראות גם צילומי מסך, את מוזמנת להיכנס לפוסט שכתבתי לא מזמן על הנושא הזה (פרטיות בפייסבוק והשינויים האחרונים) http://ninjamonkeysmo.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html * בכל מקרה אני יותר ממליץ לך ואשמח, אם תכנסי לדף שלנו ותעשי LIKE, תוכלי להיות מעודכנת בכל הטרנדים, הטיפים ומה שחם בעולם הדינאמי של שיווק ברשתות חברתיות. https://www.facebook.com/NinjaMonkeyMarketing נתראה שם :))

למעלה