הידעתם?
קסנטן גאם עוזר להדביק קציצות!
בהכיני את קציצות השורשים והטופו נתקלתי בקשיי הדבקה מסוימים יכול להיות שהתערובת היתה יבשה מדי. בכל מקרה הקציצה הראשונה בטיגון איימה להתתפרק ואני לא רציתי להוסיף עוד קמח חומוס שלא ישתלט על הטעם. בכורי העלה רעיון גאוני להוסיף מעט קסנטן גאם ,לחצי ק"ג תערובת, אולי מעט יותר הוספנו כפית מחוקה מאד.
לא יאומן איך שזה עובד.
הקציצות יצאו רכות ולא מתפוררות
נסו ותהנו
אזהרה- עדיף להתחיל מכמות זעירה לנסיון ולאט לאט להוסיף מאשר הפוך כי יותר מדי מזה זה יאקקקק כמו גומי
קסנטן גאם עוזר להדביק קציצות!
בהכיני את קציצות השורשים והטופו נתקלתי בקשיי הדבקה מסוימים יכול להיות שהתערובת היתה יבשה מדי. בכל מקרה הקציצה הראשונה בטיגון איימה להתתפרק ואני לא רציתי להוסיף עוד קמח חומוס שלא ישתלט על הטעם. בכורי העלה רעיון גאוני להוסיף מעט קסנטן גאם ,לחצי ק"ג תערובת, אולי מעט יותר הוספנו כפית מחוקה מאד.
לא יאומן איך שזה עובד.
הקציצות יצאו רכות ולא מתפוררות
נסו ותהנו
אזהרה- עדיף להתחיל מכמות זעירה לנסיון ולאט לאט להוסיף מאשר הפוך כי יותר מדי מזה זה יאקקקק כמו גומי