פרמזן
הידעתם שיש גבינות פרזמן שמיוצרות מקיבה מיובשת של עגל? שיטת הכנת הפרמזן צורכת באופן מסורתי שלושה מרכיבים בלבד: חלב, מלח ואנזים הגבנה.
זה בתנאי שלא לוקחים את האנזים מקיבה של חזירפרמזן
הידעתם שיש גבינות פרזמן שמיוצרות מקיבה מיובשת של עגל? שיטת הכנת הפרמזן צורכת באופן מסורתי שלושה מרכיבים בלבד: חלב, מלח ואנזים הגבנה.
הכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.פרמזן
הכתבה המלאההכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.
לפי הכתבההכתבה מציינת שכיום כבר משתמשים באנזים כימוזין ממקורות חיידקיים ברוב המקרים. ואני מוסיף, כי זה גם יותר זול מבחינת עלות היצור בין היתר.
ובהמשך הכתבה:לפי הכתבה
לפי דיווח ב"סאן", העובדה שפורסמה הותירה רבים בהלם. אחד ממשתמשי טוויטר כתב: "רק עכשיו אני מגלה שגבינת פרמזן עשויה מקיבה של עגל, ובא לי לבכות". רבים נגעלו מהחשיפה, בעוד רבים אחרים הודו שלא היה להם מושג שלא מדובר בגבינה צמחונית. "נורא! למה אנחנו אוכלים תינוקות", כתב משתמש אחר, ומישהו כתב: "זה ממש דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים".
![]()
סערה ברשת: צמחונים גילו לתדהמתם שגבינת פרמזן איננה צמחונית | כלכליסט
לפי דיווח ב"סאן", צמחונים גילו שפרמזן מיוצרת באמצעות אנזים הגבנה מרקמה בקיבת עגלים. אחד מהמגיבים בטוויטר כתב: "זה דוחה. אני לא רוצה לאכול שוב גבינה בחיים"; אבל לפי PETA, יש גבינות פרמזן שלא מיוצרות מהאנזים הזהm.calcalist.co.il
מוזמנת להביא מה שנראה לך חשוב.קראת את ההמשך?
שערוריה להעתיק חלקית.
המשך לא קשור לנושא שבחרתי.זה תפקידך,
נראה לי חשוב? את משתמשת במשפט שיש לו המשך שהופך את פני הדברים,
לאיזה צורך? מחפשת כותרת צהובה?
למען היושר וההגינות, חובתך להביא את ההמשך.
בכתבה שקראתי לא מצויין בימינו....מאד בקיצור,
"בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן"
הנושא שבחרת הוא לעורר קריאה על סמך מידע מוטעה.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
למה? את מבינה למה? לא בטוחה, בדיוק כמו שאת שולחת אותי לגגל כל פעם, כאילו המצאת את גוגל והשימוש בו.
רצית כתבה, קיבלת."כמה גולשים ציינו בתגובות כי בימינו כבר לא משתמשים בקיבה של העגל להכנת הפרמזן. "ברוב המקומות בהם מייצרים את הגבינה הזאת, משתמשים כיום בכימוזין ממקורות חיידקיים, במקום באנזים הגבנה של בעלי חיים"
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.