קצת מפליא שזה לא היה המצב עד היום, כפי שנהוג במספר מדינות בעולם ונעשה בעבר גם בישראל. אבל על אף שזאת חשיפה עיתונאית חביבה, לא רואה בזה שום דבר מיוחד שצריך לעניין אותי מעבר לכך.הידעתם?
מהיכן המידע שלך מה נהוג במספר מדינות בעולם?קצת מפליא שזה לא היה המצב עד היום, כפי שנהוג במספר מדינות בעולם ונעשה בעבר גם בישראל. אבל על אף שזאת חשיפה עיתונאית חביבה, לא רואה בזה שום דבר מיוחד שצריך לעניין אותי מעבר לכך.
ממקורות שונים, אבל בדרך כלל זה לא מידע חסוי.מהיכן המידע שלך מה נהוג במספר מדינות בעולם?
נשמח לקישור.ממקורות שונים, אבל בדרך כלל זה לא מידע חסוי.
לא מכיר.נשמח לקישור.
במשרד רה"מ מסרבים למסור מידע אמיתי ועדכני על מצבו הרפואי של הבלתי כשיר בעליל.קצת מפליא שזה לא היה המצב עד היום, כפי שנהוג במספר מדינות בעולם ונעשה בעבר גם בישראל. אבל על אף שזאת חשיפה עיתונאית חביבה, לא רואה בזה שום דבר מיוחד שצריך לעניין אותי מעבר לכך.
בלתי כשיר בעינייך, לא "בעליל".במשרד רה"מ מסרבים למסור מידע אמיתי ועדכני על מצבו הרפואי של הבלתי כשיר בעליל.
אכן, הם יודעיםהם יודעים.
אה, "כשנדע". יפה שאת מודה שהיום איננו יודעים. אז על מה הדיון בכלל בדיוק? ניחושים חסרי כל משמעות בהיעדר הכשרה מקצועית מתאימה או היכרות מעשית עם 'הפציינט'? סתם דיון פוליטי בנסיון ליצור אווירה. שום דבר רציני ושום דבר "בעליל" אין כאן (זולת עובדה זו שציינתי).כשנדע אז נבין שמדובר בפסיכופט חולה פיזי ונפשית שאינו כשיר לחיות לא השגחה מתמדת, לא כל שכן להיות ראש ממשלה.
עם הזמן יתברר מצבו הנפשי והבראותי.במשרד רה"מ מסרבים למסור מידע אמיתי ועדכני על מצבו הרפואי של הבלתי כשיר בעליל.
הם יודעים.
כשנדע אז נבין שמדובר בפסיכופט חולה פיזי ונפשית שאינו כשיר לחיות לא השגחה מתמדת, לא כל שכן להיות ראש ממשלה.
מעניין, כנראה שאת פסיכולוגית מומחית כי אבחנת אותו כבר..במשרד רה"מ מסרבים למסור מידע אמיתי ועדכני על מצבו הרפואי של הבלתי כשיר בעליל.
הם יודעים.
כשנדע אז נבין שמדובר בפסיכופט חולה פיזי ונפשית שאינו כשיר לחיות לא השגחה מתמדת, לא כל שכן להיות ראש ממשלה.
הערה מנהלית:מעניין, כנראה שאת פסיכולוגית מומחית כי אבחנת אותו כבר..
בטח שוונץ, אייזנקוף, ברק, חלוץ, אלה גאונים עפ"י דעתך..
וחזל"ינו אמרו, הפוסל במומו פוסל, ודי לחכימא....
הערה מנהלית:אך כאן במקרה הזה זה לא די!! היות והיא רחוקה מלהיות חכימא!!!!!!!!!!!!!!!!
רגע, מיצי נתנה את ההוראה הזוהערה מנהלית:
אבי היקר, הצורך שלך לנסות גבולות דווקא לאחר שלפני כמה ימים נאלצנו לטפל בתגובה תוקפנית שלך כלפי גולש אחר, מובן וצפוי. אבל נזכיר, אין לתקוף גולשים אחרים 'לגופם' בסגנון הזה. הודעתך למעלה תיערך.
למען הסר ספק, יש לנו סבלנות רבה וכידוע לך, במיוחד איתך בתקופה זו. אבל יש לה גבולות. אנא ממך מנע מאיתנו את הצורך לעבור לצעדי משמעת שאיש לא מעונין בהם. תודה מראש על שיתוף הפעולה.
למען הסר ספק, הודעה זו איננה הזמנה לדיון בנושא.
אני מתנצל. זה נכתב אוטומטית אך ללא כל צביעות מצידי. כידוע לך, אינני שותף לדעתך/תחושתך שדעה מסוימת מחייבת גם החזקה בתחושות מסוימים כלפי האחר ולדידי מה לעשות, אתה בהחלט ולחלוטין אדם יקררגע, מיצי נתנה את ההוראה הזו
עשה לי טובה אישית בבקשה כאשר אתה פונה אליי אנא ממך השתדל לא להתיז אמפטיה לאחר ציון שמי, אין צורך להיות צבוע ולהוסיף היקר וכו'.
תודה על שיתוף הפעולה!!
מיצי הגיעה כרגע!!!!!!!!!!!!
לא, לא ידוע לי, אינני שותף לדעתך/תחושתך ואתה בהחלט ולחלוטין, בלשון המעטה, אינך אדם יקר עבורי!!אני מתנצל. זה נכתב אוטומטית אך ללא כל צביעות מצידי. כידוע לך, אינני שותף לדעתך/תחושתך שדעה מסוימת מחייבת גם החזקה בתחושות מסוימים כלפי האחר ולדידי מה לעשות, אתה בהחלט ולחלוטין אדם יקר.
אוקיי. אז למקרה שלא שמת לב, אישרת את דברי שאנחנו רואים את העניין הזה באופן שונהלא, לא ידוע לי, אינני שותף לדעתך/תחושתך ואתה בהחלט ולחלוטין, בלשון המעטה, אינך אדם יקר עבורי!!
אווווו ........................ זה נכתב אוטומטית!!!
שוב מיצי נתנה לי אישור בפרטי להגיב.אוקיי. אז למקרה שלא שמת לב, אישרת את דברי שאנחנו רואים את העניין הזה באופן שונה. אשריך צדיק!
די מיצינו, אתה לא חושב? שנעבור לצווחות המיצי שלך ונסיים את האירוע?
"אישור בפרטי"? לא יודע מה צורך מצאת לשקר במצח נחושה ולהטעות את הקוראים (ככל שיש בכלל קוראים כאן ב'דיון' הזה. אישית אני די מסופק שזה מעניין מישהו -זולת כמובן מחרחרי ריב שהריר נוזל להם מהפה ברגעים אלה ממששוב מיצי נתנה לי אישור בפרטי להגיב.
זכותך המלאה. עמדתי מה לעשות, שונה.לצערי איני יכול לשקר כמוך לכן לא אכתוב לך, יקירי, לא צדיק וכו'!
לא הייתי רוצה לעשות לך את זה. נראה מכמות האזכורים שלך אותה שהיא עושה לך כל כך טוב. למה לי לחסום אותה את המסכנה ולפגוע בהנאתך המרובה?האם אין לך אפשרות לחסום את מיצי??
אכן, אינך יכול ל"שקר" כמוני!!"אישור בפרטי"? לא יודע מה צורך מצאת לשקר במצח נחושה ולהטעות את הקוראים (ככל שיש בכלל קוראים כאן ב'דיון' הזה. אישית אני די מסופק שזה מעניין מישהו -זולת כמובן מחרחרי ריב שהריר נוזל להם מהפה ברגעים אלה ממש-).
לא כתבתי לך מאומה "בפרטי" מזה זמן רב. לא אישורים, לא איסורים, ולא שום דבר אחר.
זכותך המלאה. עמדתי מה לעשות, שונה.
לא הייתי רוצה לעשות לך את זה. נראה מכמות האזכורים שלך אותה שהיא עושה לך כל כך טוב. למה לי לחסום אותה את המסכנה ולפגוע בהנאתך המרובה?
א. תודה על המחמאה יקירי.אכן, אינך יכול ל"שקר" כמוני!!
אתה משקר הרבה, אך הרבה מאוד יותר טוב ממני, אתה אלוף!!
בעזרת השם יתברח(לא טעות כתיב!!)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.