הידעתם?

jokersmile

New member
הידעתם?

יש שמועות ויש גם כמה עובדות שאשלי ומרי קייט חשפו את איבריהם מול העולם...

האמתי...

שכמעט כל בוקר חברות שלי באות אליי ואומרות לי "מצאנו תמונה של מרי-קייט ואשלי ערומות, זה ממש אמיתי", ואני כל יום אומרת שזה זיוף, אבל...הן כבר לא יודעות עם להאמין לי, והאמת היא, שגם אני כבר לא כל-כך בטוחה שלא.

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שרון../images/Emo70.gif

אני מתפלא עליך
ברור שזה לא נכון

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifנ"ש

אנשים תקשיבו... זה לא קשור לפורום... ובגלל שבהודעה הזאתי לא כתבו כל כך אז אני משרשרת לפה..... תראה... זה הרקע הראשון שעשיתי.... תגיבו בקשההההההההההההההההההה

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gifטחחח

איי איי, חבל שלא שומרים שרשורים פה או משהו כזה.. כבר שמו תמונה אחת או שתיים של התאומות ערומות ואנחנו כבר שמנו את התמונות האמיתיות. זה הכל זיופים. ממש לא קשה לעשות את זה, פשוט חותכים גוף דומה לתאומות ומדביקים את זה על הראש שלהן.

A d i d a

New member
אה ודרך אגב..../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אני מאוד
שהתאומות לא מתלבשות חושף כמו מלא סלבריטיות... אני ממש אוהבת את אופן הלבוש שלהן. יש להן סטייל ממש יפה. לא חשוף מדי ולא שמרני מדי! אהה ולמי שעשה את תחרות "חתום בנשיקה" אני כבר מלא זמן עם המשפט הזה בחתימה שלי! מה ככה?

mk a o

New member
jokersmile יש לי דוגמא למה זה....

לא יכול להיות.... וזאת גם הוכחה למה שעדידה אמרה (דרך אגב עדי זה שם מהמם).... קראתי את כל ההודעות והכנתי לבד את התמונה המצורפת, עכשיו, אני יודעת שזה לא באיכות מי יודע מה אבל זה מה שהצלחתי לעשות בחמש דקות (ולידיעתכם זה ממש קשה למצוא שתי תמונות של אנשים שונים באותה תנוחה ושזה יראה כאילו זה אותו בן אדם...) וגם אני לא מומחית בלעשות דברים כאלה+עשיתי את זה בצייר, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שלכולם זה ברור שזה לא הגוף של אשלי....אבל, זה הפנים שלה.... ולמתענינים הגוף המהמם הזה הוא של בנחמין רוחאס הכוסון...

motib4

New member
הו פליז... ../images/Emo29.gif

הדבר האחרון שהן צריכות זה לעשות את זה ולהרוויח עוד כסף. זיופים תמיד יהיו, אין ויכוח. ובקשר לפתי שיאמין להם- זו כבר בעיה שלו.

REUT112

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo149.gifבחיים לא תיארתי לעצמי שהן

יחשפו את הגוף וגם זה "שמועה" כמו שאמרת, so...לא נראה לי..

motib4

New member
את יכולה לשלוח לי אותו לאימייל../images/Emo29.gif

אני אשלח לך אותו בגודל מתאים.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifמוטי../images/Emo26.gif

תודה... אבל זה לא בגלל שזה גדול... זה בגלל המחש הטמבל שלי...
... מחר הוא יצליח לשלוח.... אצלו זה יום כן יום לא...

למעלה