הידעתם?

הידעתם?

לחן יש מחר יומבולדת!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב חנדי!!!!!!!!! אתה אחלה מנהל ויש לך פורום מצליח תמשיך בעבודה הטובה!!!! שתהיה לך שנההההה מצויינת עם מלאן הופעות של מוניקה :)
יו! אלינווי :)

חןןן מזל טובבב!!! וד"א ../images/Emo42.gif

זאת אני חירפוני גירל!! שיניתי שם!! אז אל תבהההלווו!!
ועכשיו לעניין.. חנו'שששששששש מלא מלא מזל טוווובבב

אני מצטערת...גם אני עשיתי אותה טעות

אם זה בגלל האייסיקיו אז זה לא נכון... אמממ שדיברתי איתו אתמול אמרתי לו שלמה הוא לא אמר כלום... ואז הוא אמר לי שזו טעות...ושהיומולדת ב1.2 או ב2.1. אם אני לא טועה?? אבל חןן מותק בכל זאת מזל טוב על מה??? על הכל.... מגיע לך:)

Negative creep1

New member
../images/Emo65.gifנזל טוב וסימן טוב חן../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ושתהיהה לך הזדקנות מהנה!! אתה מנהל פורום נהדררר ותמשיך כך!
מרימה כוסית(כוס קטנה..לא איזה נקבה)-
לחיים i say!

l i f a g i r l

New member
רגע אז יש או אין?נו טוב

לא נורא גם אם יש גם אין חנושששששששששששששששששש מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אתה אחלה מנהלללללללללללללללללללללללללללללל לוב יוווווווווווווו

בואר

New member
כמו שאמרו, ../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אין לו... אבל בכל מקרה-חנוש! אתה מנהל נפלא! כולם פה אוהבים אותך! (מי שלא אוהב אותך שיגיד וכולם יתנפלו עליו *קריאות מלחמה*!) אתה עושה עבודה נהדרת!!!!!!!

Silver Fox

New member
../images/Emo49.gifחניש!!!!!!!!../images/Emo65.gif|../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif

(זה אמור להיות חן... אבל זה יצא עקום
) המוווווווון מזלטוב!!!

greenAngel

New member
מזל טוב חן../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ובאמת יש לך אחלה פורום

חחחחחחח תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

חחחחח היום אני בן 14 וחמישה חודשים!! חחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה!! כולם אומרים לי מזל טוב ומתקשרים אליי חחח וגם סיפרו לי חברים שחברים שלי רצו לעשות לי מסיבת הפתעה חחחחחחחחחחח

אז למה לא כתבת תאריך אמיתי../images/Emo163.gif

באיי סי קיו????.... ומזל טוב.. 14 ו5 חודשים זה גם משהו..
אם זה לא יצא משהו... אז תידע שזה רק בגלל שאני מנסה להפעיל את כישורי... גם אז זה לא יוצא "העיקר הכוונה..חחחח" (משפט פרחי כל כך...)

חחחחח יפה... ../images/Emo168.gif

אצלי זה רשום בראשון לפברואר אבל זה לא משתנה לי....

למעלה