הידעתם ??!!??

הידעתם ??!!??

עד היום יצגו את ישראל 223 ספורטאים , בינהם רק 19 אחוז נשים .
עד היום ישראל השתתפה ב-16 מקצועות אולימפים , ובאתונה נשתתף ב-14 מתוכם , הענפים ללא יצוג שהיו בעבר הם איגרוף והרמת משקולות .
45 אחוז ממשלחת ישראל לאתונה הם נשים .
40 אחוז מהמשלחת הם עולים חדשים , חלקם מיצגים את ישראל באולימפיאדה פעם שניה ויותר .

nitsansh

New member
לי יש נתונים אחרים...

עד היום ייצגו את ישראל 245 ספורטאים אולימפיים, ויחד עם אתונה המספר יגיע ל-269 (יש 24 ספורטאים במשלחת שזו האולימפיאדה הראשונה שלהם, 9 משתתפים בפעם שניה ו-3 בפעם שלישית). אל 16 הענפים שבהם השתתפה ישראל עד כה נוספים 2 שבהם ישראל תשתתף בפעם הראשונה (טנ"ש וטקוונדו), כך שעם אתונה המנין יגיע ל-18... יש לי את הרשימה השמית עם פירוט לפי ענפים ואולימפיאדות, כך שנראה לי שהנתונים שלי נכונים... כנראה שמנין הענפים שלך מפריד בין התעמלות מכשירים והתעמלות אמנותית, ובין שחייה ושחייה אמנותית, שבמנין הענפים הרשמי נחשבים לענף אחד. לפי החשבון שלי ישראל משתתפת באתונה ב-12 ענפים. יש 5 ענפים של אולימפיאדת קיץ שבהם ישראל השתתפה באולימפיאדות קודמות ואין לנו נציגים הפעם: כדורגל כדורסל הרמת משקולות איגרוף אופניים הענף ה-6 שחסר הוא החלקה על קרח שכמובן שייך לאולימפיאדת חורף. אני כולל את 6 הספורטאים האולימפיים בענף הזה ברשימת ה-269.

A&A

New member
על הספורטאים..

יאיר לפיד כתב בטור שלו ב7ימים משפט שהרג אותי מצחוק אלכס אברבוך הוא אחד הספורטים הישראלים שסיכויהם גבוהים במיוחד ללמוד יום אחד עברית... זה המצב.. ולדעתי זה עצוב!

אורD

New member
כל הטור שלו מוקדש השבוע לאולימפיאדה

מומלץ לקרוא

למעלה