הידעתם??

s h o o s h a

New member
הידעתם??

רואה עתיד חוגג מחר כך וכך חורפים. כן, כן. ואם היה זה סוד, הרי שאני מצהירה כאן קבל עם ופרדס שאני עושה Outing הריני מתכבדת לפתוח בזה את חגיגות יום ההולדת של רואה ולאחל לו שיתגשמו עבורו כל משאלות הלב והחלומות.
מזל-טוב

שרונהה

New member
מזל טוב לרואה עתיד../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך התגשמות כל משאלות לבך רגעים רבים של אושר שמחה ואהבה אהבה קולה זמן

אלמרה

New member
אז הנה לך רואה עתיד: ככה וככה וכהה

ברכות ואיחולים שתזכה לחיים ארוכים ולבריאות ולנחת עד מאה ועשרים. בחיאת - אם אתה כבר רואה עתיד - ספר לי מה יהיה?

אש אש

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

כל שתירצה לו יהי... מזל טוב נישקוקים כי אייקונים לא עובדים דמיין אותי פה צהובה ופורשת ידיי לצדדים עם חיוך דבילי:)

יהיה טוב

הזכרת לי סיפור מפורסם ישן נושן של אפרים קישון. פעם הלך הבחור לתומו ברחוב ולפתע ניגש אליו מישהו, דחף לו מקרופון ושאל: "מה יהיה?", ענה קישון בספונטניות זריזה: "יהיה טוב" והמשיך בדרכו, תוך שהוא שוכח מיד מכל הארוע הקצרצר. ומאז... השתנו לפתע חייו מהקצה אל הקצה. החיזיון המופלא הוקרן בטלוויזיה, עיתונאים מהארץ ומהעולם הטרידו אותו יום יום ושעה שעה, הוא לא יכול היה לעבור ברחוב ולקח הרבה מאד זמן עד שחלפה לה תהילת עולם. אז גם אני מכריז בזאת: "יהיה טוב" ומצפה בקוצר רוח לבאות
תודה לך אלמרה ולכולכם על האחולים.

שילה1

New member
לרואה עתיד-מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif|בלון

שכל חלומותיך יתגשמו,עם חיוך בריאות והמון אושר.

VASANA

New member
מזל טוב לרואה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יש לנו משהו משותף... כל שתבקש לו יהי ושיתגשמו משאלותיך לטובה.

אלמרה

New member
גם לך יומולדת?

למה לא מעדכנים אותי בבית הזה? אם כך מומולדת שמח שבעתיים!!

VASANA

New member
לא, אבל../images/Emo51.gifפשוט

הרואה ואני רואים מראות ומסתירים ראיות... סתאאאאם. אני מעידה על עצמי ש"רואה לך בעיניים" והוא - רואה עתי DOT

אלמרה

New member
ממש לא יקירתי, זה פשוט התחיל אצלי..

כאשר התחלתי להקריח... ואז שמתי לב שהבנות לא מביטות לי בעיניים יותר כמימים ימימה, אלא נועצות עיניהן בקרחתי... הרגשתי לא נעים (טוב אז עוד לא התגאיתי בקרחת שלי) ובהארת פתאום הבנתי את מה שאני עוללתי קולהזמן כאשר הייתי נועץ מבטי בשדיהן ולא בעיניהן של הבנות... ומאז: לא בעיית מיקוד ראיה בכלל... רק תובנה קלה ורגישות לכבוד האדם... אלא שאז גיליתי גם שדרך עיניהן אני רואה להן את הכל!!! וזה כבר סיפור לשרשור ארוךךךךךך אחר...

VASANA

New member
נו, שויין, אם הסתפקת בנעיצת-עיניים

ולא גלשת ל"סיבוב", בטוחני שעונשך יומתק... ממתינה בכליון-נפש לספורך. לך לפתוח שרשור, אני אדחה כבר את השיר שלי לפעם אחרת...

ה- outing, בהחלט במקום

תודה רבה לכם על הברכות שמחממות את הלב ביום חורף קר. חזרתי זה עתה מיוניברס ובתום הקניה, קופאית סבטלנה קראה לקופאית ראשית אירנה (לא מתחייב על השמות, אלא רק על המוצא) וכבר חשבתי שהוצא נגדי צו עיכוב יציאה מהארץ ואז.... קופאית ראשית אירנה הביאה לי את עוגת הבית המפוארת של המקום, מה שאומר... ככה יעשה לאיש שמוציא כל חודש אלפי שקלים ביוניברס
. ועוד משהו קטן אך חשוב. כפולני המכבד את עצמו אני זוכר משום מה הרבה יותר את אלה הדגש|שלא ברכו אותי, מאשר את אלה שכן, אז מי שנפקד ולא רוצה להכלל ברשימה השחורה מוזמן לכאן ולומר את דברו. (הכל עם חיוך כמובן).
שבת שלום וחם לכל באי הפורום.

למעלה