הידעתם?

yuli28

New member
הידעתם?

כי אני לא ידעתי. וגיליתי את זה לפני כמה ימים.. כל הפרקים בעונה החמישית של "שנות ה70" נקראים לפי השמות של כמה שירים של לד זפלין: 1. Going To California 2 Heartbreaker 3 Ramble 4 The Crunge 5 Bring It On Home (a.k.a. Jackie's in the House), 6 You Shook Me (1) (a.k.a. The Nurses Are Coming 7 The Immigrant Song (a.k.a. Fez Gets Busted 8 Celebration Day איזה מגניב..לא ידעתי:)

M e n s R e a

New member
האמת שלא ידעתי את זה

נחמד לדעת. אני לא צופה קבוע בסדרה, אבל ממה שיצא לי לראות-אחלה סדרה.

M e n s R e a

New member
אגב...זה Ramble On

מצטער על הנימה הקטנונית

AeroTom

New member
אכן, זו הרשימה המלאה:

של כל פרקי העונה: Going To California" "The Crunge" "Bring It On Home" "I Can't Quit You Babe" "The Girl I Love" "No Quarter" "What Is And What Should Never Be" "Misty Mountain Hop" "Trampled Under Foot" "Heartbreaker" "Your Time Is Gonna Come" "You Shook Me" "Ramble On" "Babe I'm Gonna Leave You" "Nobody's Fault But Mine" "Over The Hills And Far Away" "When The Levee Breaks" "Immigrant Song" "Hot Dog" "Whole Lotta Love" "Celebration Day" "Thank You" "The Battle Of Evermore" "Black Dog" "Hey, Hey What Can I Do" לחלק מהפרקים היה גם שם שני בסוגריים (משהו כמו AKA והמשך השם). זה בהחלט היה מגניב וגם אני התלהבתי כשגיליתי זאת לראשונה. גם במשך הסדרה הייד לבש הרבה חולצות של זפלין והיו עוד כמה וכמה אזכורים ללהקה. מה שיפה ברשימת הפרקים שיש גם כמה וכמה שהם לא מהיותר מוכרים של הלהקה שאת זה מאוד אהבתי ("Hey Hey", The Girl I Love"...). אפשר לראות עוד מידע כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_That_%2770s_Show_episodes#Season_5:_2002.E2.80.932003

מסכים איתך, זה מגניב לאללה

ואני בדומה לטל לא צופה או צפיתי אי פעם בסדרה הזאת אבל זה כבוד בשביל זפלין, אני די יודע שזאת סדרה מוכרת יחסית בעולם.

בָלבָל

New member
מגניב מאוד!! גם אני לא ידעתי..

ורואים בויקיפדיה שהפרקים בעונת אחרי כן נקראות בשמות של שירים של הסטונס ואחרי כן של קווין!!

למעלה