הידעתם

הידעתם

המוח האנושי עובד על קישורים והקשרים רוב הדברים הנפסלים הם אלה שאינם מתאימים למגירות ולקופסאות הקיימות שם בנבכי התאים האפורים האישיים והקבוצתיים דיון מוארך שירשור יבורך בברכת היוצאים לעצמאות

סיריוס1

New member
בנוסף, ההקשרים הם מעבר ...

לגוף הפיזי ולזמן והם יכולים להיות לנבוע מקרב אנשים שונים ממקומות רחוקים... כך גם ניתן לדעת היכן אדם נמצע בעיני רוחו, שכן היכן שרוחו נמצאת גם הוא נמצא וכך גם שכלו... אני אוהב להיות עם הקדמונים מימי המשכן שלפני בית-ראשון... איזה עולם הם ראו ! תענוג לשמור על רוחם גם היום !

מעניין

מה היתה המחשבה הראשונה? מהיכן היא נבעה? מוח שעובד על קישורים והקשרים נמצא בלופ של עצמו. ממש כמו המוח שלא מכבר הצטרף אלינו.

האם אפשר לדעת מה הייתי בגלגול קודם ? מענין

אותי מאוד הנושא תודה ויום ניפלא לכולם

ח אפרים

אם השאלה נשאלת בצניות אז באמת חבל על הזמן פשוטו כמשמעו. אם השאלה היא ענינית פלוסופית יש כמה הסברים את רובם ודאי לא אפרסם כי דוגלת אני שאין אדם מעיד על עיסתו . אך יכולה לומר לך בכללי אם מענין אותך אני מאוד מאוד משתדלת להטיב עים הזולת עובדת מהלב ומעניקה הרבה לכול הסובבים אותי אוהבת אנשים. ולא עוקצת ולא פוגעת לא הייתי יכולה לכתוב את מה שכתבת לאחרים .מידי בוקר מודה לאלקים כי קמתי בריאה שלמה ומודה לו כי נתן לי את העולם לראות דברים יפים . נתן לי כישרים שאוכל בהם לעזור לאחרים.בשמחה .שמחה לעזור לאחר בלי שאף אחד ידע אף לא אותו האדם אים אפשרי.מתעלה על עצמי גם אם פגעים בי. עושה עצמי כאילו לא קרה כלום וממשיכה הלאה.מבקשת בתפלותי בראות לזולת לחילים שלניו ולכולם.רוצה תמיד ללמוד ולסים את היום עים הרגשה טובה שעזרתי היום שעשיתי משהו טוב לאנשות.הולכת לישון בהרגשה טובה ומתפללת שהמחר יביא איתו רק טוב לכולם.בברכה מתמד ת אלמוגית1

אלמוגית - ממש לא בציניות!

כל שתארת זה מה את עושה, והשאלה היתה האם את יודעת מה את! על כך תשובה אין.

אלמוגית -

"הצורה הפיזית של אירוע, היא ההגשמה של "רעיון לגבי עצמו" במסגרת תכונות החומר. בלעדיו דמותו הפיסית של רעיון לא הייתה מתקיימת; אולם על פי רוב, הצורה היא כל מה שאת מודעת לה. זוהי העוצמה והאנרגיה של התהוות "הרעיון אודות עצמו" המעצבים את קיום דמותו. אבל האנרגיה של רעיון כרעיון המתממש בפיזי מוגבל מטבעו, ומכאן שחייב הוא במקורות אנרגיה חלופיים, ואת היא מקור אנרגיה זו.

אלמוגית את בן אדם טוב, זאת התשובה!

ולשאלתך, גם בלי תקשור את יכולה לחשוף בפני עצמך מה עבר עלייך בגלגולים קודמים. רוב הבעיות והקשיים שנתקלת בהם בחיים אלה, ייתכן ונותרו בלתי פתורים מחיים קודמים, אפילו לפני מספר גלגולים רב. לכן הגישה שלך, להיטיב עם הזולת, (ואני אוסיף: בעיקר עם בני המשפחה הקרובה) בהחלט עשויה לעזור לך לפתור בדיעבד את הקשיים הללו. כל טוב לך.

תודה גיטה המקורית../images/Emo140.gif

בברכה לחיים טובים .והצלחות בכול מעשי ידיך אלמוגית1

למעלה