הידעתן שמחר בערב ל"ג בעומר?

shelycat

New member
הידעתן שמחר בערב ל"ג בעומר?../images/Emo117.gif

אתם חוגגים את ל"ג בעומר? או שמא אתם כבר עברתם את השלב הזה ומעדיפים ערב שקט בבית כשכל החלונות סגורים (בגלל העשן והפיח באויר)?

אתי@

New member
וואו ../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שזה בעוד שבוע

אנחנו בטח נהיה ב"בית האטום", נאכל מרשמלו על הגז
ונבכה את התריסים הנקיים (לשעבר) שלנו...

תוכי

New member
גם אני אהיה בבית ../images/Emo36.gif../images/Emo170.gif

אני ממש לא אוהבת את החג הזה

Ronnie*

New member
חוגגים... ../images/Emo170.gif

הולכים לחברים שעושים קומזיץ גדול (גם עם המשפחה שלהם). (האמת? אני מעדיפה ערב שקט בבית, במיוחד כשזה באמצע השבוע, אבל במסגרת הוויתורים של חיי הנישואין, תורי לוותר
).

fila

New member
יום שני../images/Emo4.gif

אני לומדת.... אני לא נכנסת הביתה לפני 22:30 אז נראה לי שזה מאוחר מידי אפילו למרשמלו על הגז
חוץ מזה שאחות של שמעון הזמינה אותנו עם עוד חברים שלה (אין איזה אייקון של פרצוף שדוחף אצבע לגרון וממש מייחל להקיא- החברים שלה זה משהו
)
אני כבר הודעתי שאני לומדת ובלי שום קשר לא שבענו כבר החודש מכל חגיגות "על האש?" וחוץ מזה יום שני מחר ומה לעשות ביום שלישי בשש בבוקר ה-
שעון שלי יצלצל ואני שוב אצטרך לקום לעבודה בקיצור - לא נראה לי שנעשה משהו...

סיגל2

New member
אני בכלל חשבתי שזה לקראת סוף השבוע

בכל אופן אנחנו כנראה לא נעשה דבר, כבר מזמן לא חגגנו את ל"ג בעומר וזה לא ממש מושך אותנו.

שמופית

New member
וואלה ?? ה ../images/Emo117.gif מחר בלילה ?

חשבתי שביום שלישי.... אנחנו לא נעשה כלום, אלא אם מישהו מהחבר´ה יארגן משהו. שנה שעברה הזמנו את כולם לקומזיץ וזה מלא הכנות (ללכת לחפש עצים, לגרור אותם למקום המדורה, להטיל משימות על כולם - אתה מביא חומוס, אתה שתיה וכו´)... בקיצור, אחרי שגם אירחנו ביום העצמאות, ממש אין לי כוונה להכין כלום, אלא רק להתארח באיזה קומזיץ עם הבשר שלי
אם מישהו יארגן... ואני מניחה שאת זה נדע מחר ברגע האחרון...

למעלה