הידעת?-בקשר להופעה מול האפיפיור-

הידעת?-בקשר להופעה מול האפיפיור-../images/Emo2.gif

למרות שההופעה של ליאל מול האפיפיור הייתה אמור להיות משותפת,ביחד עם סולן הסקורפיונס,קלאוס-מיינה [הסולן] הבריז בדקה התשעים מהמופע וליאל הייתה צריכה להופיע לבד מול האפיפיור... וכמובן, היא עשתה את זה כמו גדולה!!!![כי היא גדולה.
]

BARSASOS

New member
../images/Emo2.gifבאמתת?????

למה הבריז?! חוצפןן!!!! =[ אבל לא מפתיע שליאל הסתדרה לבד!!! =]]

אין על ליאל...

בכל מצב היא יכולה לשלוט .. גם לבד וגם ביחד .. והיא תמיד תבלוט.. לדעתי זה יותר טוב בשביל ליאלו'ש .. כי ככה הוא ראה מישהיא עם הרבה פונטציאל ומישהיא חדשה בעסק .. עם הוא היה גם מופיע היו מתייחסים אליו יותר .. למרות שהיו מתפאלים מהקול של ליאל .. אבל הוא היה מרכז ההופעה .. בקיצור... ליאל היא הדבר שיכול להסתדר לבד ובלי העזרה של אפחד .. והיא תמיד תיהיה המרכז יהיה מה שיהיה ..

Lucy Diamond

New member
אהמ אהמ!

אני מאוד לא מסכימה עם הקביעה שקלאוס מיינה חוצפן. 1. הוא גרמני וגם האפיפיור. אני בטוחה שהייתה לו סיבה מאוד טובה לא להגיע. 2. אז מה, אז קלאוס לא הגיע. ליאל יכלה לבצע את השירים לבד כמו גדולה, ולא רק זה, היא גם קיבלה את כל תשומת הלב. 3. חוצפן? איך הגעתן? אני בטוחה שהיה לו פי 10000 יותר חשוב להופיע מול האפיפיור מאשר שליאל אכפת (ואני לא אומרת שלא איכפת לה). קלאוס נוצרי, ואפילו קצת דתי, תחשבו רגע מה זה בשבילו לא להגיע להופעה מול האדם הכי חשוב בנצרות הקתולית....

Lucy Diamond

New member
I Know...אבל עדיין מעצבן שאנשים

ככה קובעים עובדות בלי לחשוב על עוד אפשרויות או לחפש תשובה אמיתית...

אבל העניין,

שהנושא פתוח.. כלומר,לא השאירו אותנו עם תשובה בעניין ולא הודיעו לנו את הסיבה, [את יודעת את הסיבה?]

nitzan111

New member
יותר טוב שהוא הבריז

ככה ליאלי קיבלה את כל צומת הלב.

../images/Emo176.gif חוצפןןןןן!!!../images/Emo46.gif

איזה חוצפה יש לו להבריז לליאל ועוד בהופעה מול האפיפיור...!!!!!! אבל בכל זאת אין על ליאלוששש!! היא מלכהה!!

לאו דווקא חוצפה...,../images/Emo153.gifיכול להיות

שהוא היה חולה,אולי קרה משהו... אני בטוחה שסתם לא "נוטשים" הופעה,ועוד מול האפיפיור... וליאל ומיינה בקשרים מאוד טובים...

למעלה