הידעת ?

פולי3

New member
הידעת ?../images/Emo12.gif

יאללה, שרשור-דברים-לא-ידועים-אך-מעניינים[=

HANSAMA

New member
חחח רעיון טוב והנה משהו שהרבה טועים

בו.... לאינויאשה ולסשומארו יש אותו אמא! אצל אמא בת תמותה יכול לצאת או שד רגיל או חצוי.. אמרו את זה בפירוששש בסדרההה

harar8

New member
אין להם אותה אמא

לסאשומרו יש אמא שדה ולאינויאשה יש אמא בת אנוש
בסרט ה-3 אפשר לראות זאת בבירור כי כשאמא של אינויאשה ילד אותו סאשומרו היה כבר ממש גדול (הוא היה בן 600 נראה לי) היא לא הייתה יכולה לחיות כל כך המון זמן וזה לא יכול להיות שלאמא בת תמותה יצא שד רגיל או חצוי אם האמא היא בת אנוש עם שד הילד יהיה חצי שד אבל אם זה שדה ושד הילד יהיה שד מלא.

HANSAMA

New member
טעות בפיכם!!!

שדים לא חיים כל כך הרבה שנים... אפילו נראה לי שהם חיים כמו בני אדם רק יותר שנים אבל עדיין מזדקנים! לדוג' שיפו הוא אמר שהוא בין 4 או 5 אם זה לפי מה שאתם אומרים הוא היה צריך להיות בקושי הולך.. אבל הוא מתאים לגיל שלו! וחוץ מזה הם לא יגידו סתם את זה בסדרה! שאינויאשה נגיד היה תקוע בעץ אמרו בסדרה שזה עץ ששומר על הצורה או שזה היה החץ אני לא זוכר בבירור, קאנה אמרה את שקגומה שאלה אותה איך הוא לא השתנה.. אם מה שאתם אומרים היה נכון אז היא הייתה אומרת בגלל שהוא שד!... והקטע של האמא אמרווו את זה בפירוששש בסדרהההה... סשומארו אמר לאינויאשה... אתה רוצה להציל את האמא הבת תמותה הטונפת שלנו! זה לא בטוח שהוא אמר בדיוק ככה אבל הוא אמר שלנו!

Fay Wood

New member
TT__TT זה מה שקורה ../images/Emo168.gif

כשלא רואים את כל הפרקים הראשונים של הסדרה... T___T לא מבינים כלום ולא יודעים כלום... TT____TT מחשב באקה לא מוצא את הפרק הראשון!!!

GalBatz

New member
זזה לא נכון.

יש להם אמא אחרת. להיות שד זה לא תכונה גנטית שיכולה לעבור או לא. זה כמו שתגידי שאם יוולדו גורים לחתול וכלב אז יש סיכוי שהם יהיו חתולים רגילים. ושדים כן חיים הרבה זמן - אינויאשה היה חי משהו כמו 200 שנה לפני שהוא פגש בכלל את קיקיו.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאתה טועה../images/Emo9.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סשומארו הוא אח של אינויאשה רק מצד האבא (איפשהו בהודעה ספוילר לא משמעותי במיוחד בקשר לסרט השלישי... אני אזהיר לפני) הוא אפפעם לא אמר שיש להם את אותה אמא... אתה בעצמך אומר שאתה לא זוכר מה הוא בידיוק אמר שם... כנראה ראית את התרגום באנגלית ולא הבנת מה קרה שם... שדים גדלים באותה מהירות כמו בני אנוש... אבל תהליך ההזדקנות שלהם איטי יותר הם נשארים במשך שנים ארוכות בגילאי ה20 שלהם(משהו כמו "שתזכה לשנה הבאה עד מאה כעשרים שנה" - שתחיה שנים ארוכות בגוף צעיר) בקטע שאינויאשה היה תקוע על העץ הוא לא השתנה בכלום כלום כלום... אפילו לא בקצת... הוא נשאר בידיוק אבל בידיוק כמו שהוא היה אני לא זוכר אם זה בגלל העץ או בגלל החץ... אבל בקטע של העץ זה לא היה קשור לעובדה שהוא שד בנוסף לעובדה שהוא היה תקוע לעץ ולא הזדקן... תהליך ההזדקנות של אינויאשה הוא מאוד איטי מכיוון שהוא שד בחלקו... שדים יכולים לחיות מאות שנים
ספוילר לסרט השלישי
בסרט השלישי יש חבר של אבא של אינויאשה שבגיל מאוד מבוגר הוא אומר שהוא ישמור על חרב כלשהי עוד 700 שנה(וגם אחרי 700 השנה הוא ממשיך לחיות) בתחילת הסרט השלישי רואים את סשומארו כשהוא יחסית צעיר... קצת שונה מאיך שהוא נראה בסידרה... בתקופה שאינויאשה רק נולד סשומארו בעצמו כועס שם על אבא שלו על זה שהוא הלך לאישה אחרת... לבת תמותה... מה שאומר שאותה אחת היא לא אמא של סשומארו
ויש עוד הרבה הרבה הרבה הוכחות... חוצמזה נראה לי מתישהו בסידרה גם דיברו על זה שסשומארו הוא אח של אינויאשה רק מצד האבא... חשוב לציין... חצי שד הוא אחד שאחד מההורים שלו הוא שד והאחר הוא אדם זה יכול להיות אבא שד ואמא בת אדם וזה יכול להיות אמא שדה ואבא בן אדם יכול להיות שמכאן כל הבילבול שלך

De-Panther

New member
זה לא נכון ולא אמרו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

דבר כזה בסדרה הסברתי כבר בהודעה אחרת שלי בשירשור

למעלה