../images/Emo58.gifאתה טועה../images/Emo9.gif
../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
סשומארו הוא אח של אינויאשה רק מצד האבא (איפשהו בהודעה ספוילר לא משמעותי במיוחד בקשר לסרט השלישי... אני אזהיר לפני) הוא אפפעם לא אמר שיש להם את אותה אמא... אתה בעצמך אומר שאתה לא זוכר מה הוא בידיוק אמר שם... כנראה ראית את התרגום באנגלית ולא הבנת מה קרה שם... שדים גדלים באותה מהירות כמו בני אנוש... אבל תהליך ההזדקנות שלהם איטי יותר הם נשארים במשך שנים ארוכות בגילאי ה20 שלהם(משהו כמו "שתזכה לשנה הבאה עד מאה כעשרים שנה" - שתחיה שנים ארוכות בגוף צעיר) בקטע שאינויאשה היה תקוע על העץ הוא לא השתנה בכלום כלום כלום... אפילו לא בקצת... הוא נשאר בידיוק אבל בידיוק כמו שהוא היה אני לא זוכר אם זה בגלל העץ או בגלל החץ... אבל בקטע של העץ זה לא היה קשור לעובדה שהוא שד בנוסף לעובדה שהוא היה תקוע לעץ ולא הזדקן... תהליך ההזדקנות של אינויאשה הוא מאוד איטי מכיוון שהוא שד בחלקו... שדים יכולים לחיות מאות שנים
ספוילר לסרט השלישי
בסרט השלישי יש חבר של אבא של אינויאשה שבגיל מאוד מבוגר הוא אומר שהוא ישמור על חרב כלשהי עוד 700 שנה(וגם אחרי 700 השנה הוא ממשיך לחיות) בתחילת הסרט השלישי רואים את סשומארו כשהוא יחסית צעיר... קצת שונה מאיך שהוא נראה בסידרה... בתקופה שאינויאשה רק נולד סשומארו בעצמו כועס שם על אבא שלו על זה שהוא הלך לאישה אחרת... לבת תמותה... מה שאומר שאותה אחת היא לא אמא של סשומארו
ויש עוד הרבה הרבה הרבה הוכחות... חוצמזה נראה לי מתישהו בסידרה גם דיברו על זה שסשומארו הוא אח של אינויאשה רק מצד האבא... חשוב לציין... חצי שד הוא אחד שאחד מההורים שלו הוא שד והאחר הוא אדם זה יכול להיות אבא שד ואמא בת אדם וזה יכול להיות אמא שדה ואבא בן אדם יכול להיות שמכאן כל הבילבול שלך