הידעת?

B a m B a m

New member
הידעת? ../images/Emo168.gif

עובדות על קווין.... שרשרו נא יקיריי... אני אתחיל : לג'ון נקרעו המכנסיים באמצע הופעה ופרדי צחק עליו במשך כל ההופעה עד שהוא החליף בזמן סולו של בריאן ג'ון היה זורק על בריאן בוטנים בזמן שהוא היה עושה קטעי סולו בקליפ של i want to break free רוג'ר גילח את הרגליים פעם לפני הופעה רוג'ר ובריאן התחילו ללכת מכות ונפלו בתוך חדר ההלבשה של פרדי, למצוא אותו אוכל קורנפלקס בתחתונים שבריאן לא היה בצילומים של " These Are The Days Of Our Lives".... צילמו אותו בנפרד ורק אחר כך שילבו אותו עם הצילומים של כל שאר החבריה יאללה שוט!

rainbow 1974

New member
לי יש עובדה אבל היא לא מצחיקה..

לקווין היו מעל 700 הופעות חיות

I n n u e n d o

New member
אוקי

אלטון ג'ון קרא לעמותה שלו למלחמה באיידס פיניקס על שם הסמל של קווין ועל שם פרדי. ההורים של פרדי עבדו בשגרירות אנגליה בזנזיבר.

../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

הוא גילח את הרגליים איזה חמוד... חח לא ידעתי את זה...איזה נחמד לדעת...

mysterious V

New member
קווין כתבו גם את הפסקול לסרט

"איש הנצח", ובנוסף לעוד סרט, אולי לא כל כך מוכר בשם "מה ראו עיני החתול". הסרט הוא שלושה סיפורים שהחוט המקשר ביניהם הוא חתול. הסרט מבוסס על פי סיפורים של סטיבן קינג. כך הסרט הוא שילוב מצוין מבחינתי. [דרו ברימור משחק בו]

mysterious V

New member
האלבומים a nightat the opera

ו- a day at the races קרוי על שם של סרטים שנושאים את אותו שם של האחים מרקס.

natali24

New member
משהו שנזכרתי עכשיו

קצת עובדות עצובות. בקליפ של HEADLOND פרדי לבש מתחת לסוויטשרט הצהוב - מעיל. זאת כדי שלא יראו בוידאו עד כמה שהוא רזה. למי שמשוגע כמוני, יכול לראות את הקליפ של THE MIRACLE (על הרכבת), ובקטעים שפרדי עושה "מתח" על הפינה של הרכבת, אפשר לראות כתמים על הזרוע שלו. שזה אופייני למחלה.

michalQ

New member
מעיל?

זה נשמע לא הגיוני. אולי שמו משהו מתחת אבל מעיל?!
והקליפ זה breakthru

natali24

New member
נכון ונכון

כך לפחות אני שמעתי ולגבי הקליפ - נכון. פשוט התמונה של הרכבת שרשום עליה "MIRACLE" חקוק לי במוח. סליחה. ותודה

לדעתי

בגלל שמחלת האיידס התגלתה לראשונה רק בשנת 1981,אני חושבת שהוא בכלל לא ידע שעליו להיזהר,או שהוא לא ידע אפילו איך.

rainbow 1974

New member
אפילו אם הוא לא ידע על המחלה

יש עוד הרבה מחלות שהוא היה צריך להיזהר מהן, ואם הוא היה נזהר הוא היה יכול להימנע מהאיידס..

rainbow 1974

New member
אומרים מסיבוכים של המחלה..

ברגע שהיא מתפרצת, כל דבר קטן יכול להרוג..

זו בדיוק השאלה שלי

הרי איידס בעצם דופק את המערכת החיסונית,את העבודה של כדוריות הדם הלבנות אם אני לא טועה-לכן אפילו שפעת יכולה להרוג,כי המערכת החיסונית לא מצליחה להילחם בה. אז מה בדיוק הסיבה שבגללה הוא מת-אתם לא יודעים?

natali24

New member
ברונכיט

מזה הוא מת. ברונכיט. יש לי חולצה שעליה מופיע העמוד הראשי של עיתון THE SUN הצהובון הלונדוני הידוע, מהיום אחרי שפרדי מת. הכותרת: FREDDIE IS DEAD + תמונה בענק + התחלת הכתבה...ושם היה כתוב, ברונכיט...

למעלה