הידעת?

shanyz

New member
הידעת?../images/Emo62.gif

ארגו היא לא רק סוסה אחת.. היא כמה סוסות!!!!! והנה השמות שלהן: Aztec, Honey, Mac, Tilly חחחההה
נחמד לא?
חח.. אממ.. בואו נעשה שרשור של כל מיני דברים כאלה... דברים שסתם כזה אולי אתם חשוביםש לא כולם יודעים ונחמד יהיה לגלות...

ענבר1

New member
הידעת? 2

שמישהי בפורום נודעת בכינוי הסודי "ליטל סיס" פיקששה במגן קשות בגלל זינה וכו.. הידעתה.. הידעתה... הידעתה... שלוסי מידה 43 בנעליים

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחח איך יצאנו כאלה? נטע?

אני 42 בכלל אבל פעם מדדתי נעלים בבולגריה שנה שעברה והייתי 43 הייתי בשוק הייתי בהלם הייתי ה-מו-מה
אני 171 ואת נטע?

shanyz

New member
כן!? אבל..את לא היית גבוהה יותר

ממני ו.. אני 160:) בעצם, אולי כן היית אוייי.. אני לא זוכרת

צודקת, אבל...

שכחת את ברבי... אז ככה: מאק בעצם שיחק בפרק הראשון, שעוד קראו לארגו "boy" אם תשימו
טוב אז תשמעו שזינה אומרת לה בוי... מק הוא בעיקר הסוס כפיל למרחקים. ברבי היא יחסית דיי קטנה, פונית כאילו, אבל דיי זקנה בגיל, והיא הדאבל של הקפיצות וכל הלהטוטים. טילי היא בעצם הסוסה הראשית, היא הפלמינו המקורי שמשתמשים בה כמעט לכל הסצנות שארגו מופיעה. מיותר לציין שהיא פשוט מהממת...

shanyz

New member
מממממממממממממממ

נכון! היא בהתחלה קוראת לו בוי, ואחר כך גיר.. אז.. אפשר גם לצרף את זה לרשימה הטעויות
מה הקטע עם זה? המפיקים יודעים שהם עשו טעות או שזה בכווננננה? כי... זו בת הרי נולדה לה ארגו2

*neta*

New member
הידעת שבפרק Been There Done That

בשורה שג'וקסר שואל את גבריאל אם זה איקיי, זה היה רעיון של לוסי.

shanyz

New member
חחחח../images/Emo13.gif אגב...

יש איזה פרק שלוסי או רנה כתבו?

shiri_b

New member
לא.. רנה ביימה 2 אבל זהו....

נראה לי שבlast dance או איפשהו הן אמרו שהן רצו לכתוב פרק אבל לא יצא להן בגלל פרוייקטים או משהו

*neta*

New member
../images/Emo2.gif

הlast dance, זו הקלטת עם כל ההופעה של לוסי ורנה בפסדינה 2001

זה גם היה אמור להיות מחזמר....

בעונה השישית, לא? שלא צילמו בגלל שלא קיבלו זכויות יוצרים על כל השירים

shanyz

New member
מההההההההההההההההה?

למה לא שמעתי על זה!?!? יש תמונות משם? סרטונים שאפשר להוריד ?

*neta*

New member
תמונות יש מההופעה, סרטונים לא

נתקלתי (רק בשיר). וכמובן שיש את הפרק בעל 3 השמות שכלום לא קרה איתו בסוף, אבל אנחנו דיברנו בהקשר של ההופעה

shanyz

New member
מה זאת אומרת?

את מתכוונת לפרק the bitter suite? ככה כותבים?
אמממ מה זאת אומרת כלום לא קרה איתו? בקשר לתמונות...מאיפה אני יכולה לראות? (גם לוסי ורנה נמצאות שם?)

לא, אני מדברת על פרק אחר....

שלא יצא לפועל, כמו שכתבתי... היה אמור להיות בעונה השישית, ואני אישית די מצטערת שהוא לא צולם בסוף
תמונות של לוסי ורנה מכנס פאסדינה 2001, את יכולה למצוא באתר הזה, או כמעט בכל אתר אחר של זינה, רק צריך לחפש

למעלה