הידעת?!

הידעת?!

עובדה שהתגלתה לי השבוע: גם יו"ר ועד ההורים וגם יו"ר מועצת התלמידים בתיכון החדש, פעילים במטות של גרמן?!?! מה שאסור להם... משונה לי מדוע דווקא שהם מתיכון החדש-התיכון שגרמן הקימה והעדיפה לסגור את "אורט", פעילים אצלה... ושלא יעבדו עליכם...!

Tami me

New member
לזה קוראים מינהל תקין - נוסח גרמן

לאחרונה אני מתקשה להשיג פקידים בכירים בעיריה. המזכירות מספרות כי "הוא בשטח". האם ייתכן כי גם הם פעילים במטה?

lulla b

New member
ליו"ר מועצת התלמידים

מהתיכון החדש מותר ללכת ולהתנדב היכן שהוא רוצה. הוא אינו דמות שכופה על אנשים ללכת ולעשות כמוהו אלא ההפך הוא הנכון, הוא הולך ועושה זאת רק בגלל שהוא מאמין בדרך כלשהי ובמקרה זה זאת הדרך של גרמן. כמובן שאיני מדברת בשמו אך אני מכירה אותו ומה שאני כותבת פה הוא למיטב ידיעתי נכון.

EmperorMollari

New member
דמות פרטית

יו"ר מועצת התלמידים הוא דמות פרטית. כל עוד הוא אינו מקדם את המועמד או המועמדת בו הוא תומך במסגרת תפקידו, אלא מתנדב בזמנו הפנוי, אין בכך שום פסול. למיטב הכרתי, כך הוא הדבר. אני רואה ברכה בכך שאנשים יהיו מעורבים במציאות שסביבם וישפיעו עליה, למשל באמצעות מעורבות פוליטית. גם ליו"ר מועצת תלמידים שמורה זכות זו, שהיא בבחינת חובה.

תיקון טעות

יו"ר מועצת התלמידים וכן חברי המועצות, אינם רשאים להשתתף במערכת הבחירות, עפ"י הוראת משה"ח. אם עומרי ג'ינו (יו"ר "החדש") יתפטר מתפקידו-אדרבה יהיה לו מותר להיות פעיל בכל מטה שיחפוץ כך, אך כל עוד הוא משמש כיו"ר המועצה, עליו ליישם את הוראות משרד החינוך!!! כנ"ל גם לחברי ועד ההורים (שהתפטרו בעקבות הפעילות הפוליטת)

Jas Per

New member
קראתי שאתה מורה לתנ"ך!

קראתי בדפים ישנים של הפורום שאתה בעצמך חבר במערכת החינוך, ושגם עליך חלים כללי חוזר מנכ"ל. לפיכך, אלא אם טעיתי בזהותך, אני מציעה לך לבדוק את עצמך לפני שאתה מבקר אחרים. אני לא מכירה את יו"ר מועצת תלמידים של תיכון החדש, אבל אני משערת שאם הוא ילד שנוהג להיות פעיל, להיות מעורה פוליטית אינו דבר זר לו, ולהיפך, אני מאוד שמחה שהנוער של ימינו נוקט עמדה, בין אם מדובר בנוער רשפי, נוער גרמן, נוער אוריאלי וכו'.

אני פועל עפ"י החוקים

אכן אני מורה לתנ"ך והיסטוריה בעיר הזאת (באיזה תיכון אני מלמד-אני לא מגלה), חוקי משה"ח חלים עליי, המורים בתיכונים נחשבים כעובדי הרשויות המקומיות-דייהנו עיריית הרצליה היא המשלמת את שכרי (בהשתתפות משה"ח...)-ואנו כפופים די לגרמן, אסור לי להיות פעיל במטה, ואני באמת לא פעיל! אני תומך ברשפי! ויש הבדל עצום בין הדברים...! גם אני שמח שהנוער של ימנו נוקט עמדה פוליטית-רק ציינתי שיו"ר התיכון החדש-פעיל במטה של גרמן, מה שנוגד להוראות משה"ח, אך זכותו האישית לנקוט עמדה פוליטית כרצונו האישית,כבנאדם ויתר מזאת-כאזרח במדינה ישראל הדמוקרטית ותושב העיר הרצליה, בפרט.

mbr11

New member
עצוב לי לקרוא את זה...

אין לי מילים שמתארות את ההרגשה שלי לאחר קריאת ההודעה ה"חכמה". בדרך כלל יו"ר מועצת התלמידים של תיכון הוא\היא נערים בני 17, תפקידם הינו תפקיד נבחר עם מאפיינים מאוד מסויימים. במקרה, הנער המדובר הינו מכר קרוב שלי ואני חייב להביע את הזדעזותי העמוקה. עמרי ג'ינו, יו"ר מועצת התלמידים של תיכון חדש, מבצע את עבודתו בצורה נ-פ-ל-א-ה! הוא אינו מכניס שום דעה פוליטית לפעילותו המבורכת עד כדי כך שמוכן היה לקדם פאנל מועמדים לבחירות העירוניות. אין שום חוק! של משרד החינוך אשר אוסר על תלמיד תיכון, ללא שום קשר לתפקיד נבחר, לעסוק ולתמוך בבחירות מכל סוג שהן. אני מבקש להעביר לכותב ההודעה את הרגשתי ומחשבותי אשר קובעות שכותב זה ירד לרמה כל כך נמוכה וללא כל טעם הגיוני. בהצלחה בהמשך הדרך (לך כותב ההודעה ובמיוחד לעמרי ג'ינו).

אני מציע לך לברר זאת

עפ"י הוראת משרד החינוך, יו"ר מועצת התלמידים וכן חברי מועצת התלמידים, אינם רשאים להיות מוערבים בתוך מטה בחירות של מועמדים אחרים-בדוק זאת, אני יודע זאת מהיותי מורה שכן בשנה"ל הקודמת התעסק בנושא החברתי, וקיבלתי על זה מידע. אין לי מושג איך מתפקד עמרי ג'ינו הצעיר, אך עצם העובדה שהוא פעיל במטה של גרמן שהקימה את התיכון חשודה בעייני-אך מצד שני עם ג'ינו התפטר בתפקידו-לא אפצה את פי...

Jas Per

New member
ממה שראיתי ברחוב

היום ובימי שישי קודמים - יש לכל המטות יותר משני מתנדבים בו-זמנית. אני מתארת לעצמי שזה גם נכון לגבי המטה של גרמן, ואני למעשה די בטוחה, מאחר שהיום ראיתי אותם בשני צידי סוקולוב. קשה לי להאמין שכולם קשורים לתיכון חדש...

אני מאמין שכן

לא התכוונתי לכך ששאר הנערים תלמידים מתיכון "חדש", רק עליתי את העובדה שיו"ר מועצת התלמידיפ פעיל במטה של גרמן.

mbr11

New member
אולי כדאי שתזדהה

ממש עצוב שאתה מנסה להתקיף נער... כנראה אין לך מה לעשות ולהגיד חוץ מהשמצות. אולי תהיה בוגר ותזדהה ואלי תפנה לנער ישירות זנ לא יוריד מכבודך. הבטחה אישית.

אני לא תוקף שום נער

רק רציתי להביא את העובדה שכם יו"ר ועד ההורים וגם יו"ר מועצת התלמידיפ פעילים במטה של גרמן, כאשר משאר בתיה"ס שום יו"ר לא פעיל במטה של גרמן...

למעלה