"הידעת?"

אMור

New member
"הידעת?"

פרויקט חדש. לכל תרבות יש את השריטות שלה ורק אנחנו, ה"מקומיים" מגלים את הדברים הקטנים מחיי היומיום - שאנשים אחרים לא מעלים בדעתם. למי שיש גיבוי של תמונה, יהיה עוד יותר נחמד.. למשל: הידעת? כשסיני הולך עם ילדו ברחוב ופתאום הילד אומר לאביו: "אבא, יש לי קקי", אז האבא (במקרה הטוב) יפרוס פיסת עיתון על המדרכה ואומר לילד: "בוא, הנה השרותים, תתפרק חופשי". במקרה הפחות טוב, אם הם בסיבוב קניות ב- WALLMART, גם זה נראה במחוזותינו - האבא יניף את ילדו מעל פח הזבל הניצב בגאון במרכז החנות והילד יטיל את גושיו אל מול העוברים והשבים, שיחלפו באדישות אל מול המחזה הבלתי נתפס הזה... (התמונה בדרך...
) או... הידעת? כשסיני עונה בשלילה, הוא בעצם אומר "לא כן". "לא" לבד - לא קיים. או... הידעת? הסינים הם עם שחולה קריוקי. הם חוגגים ימי הולדת במקומות מהודרים המיועדים לכך, הם מראים שירים עם מילותיהם בנסיעות אוטובוס ארוכות והנוסעים שרים יחד עם המילים, הם בונים במות באמצע הרחוב עם טלוויזיה ממול ועולים לשיר עם אמצעי הגברה מטורפים, כשעשרות אנשים עומדים ובוהים... ואפילו הכרתי כמה סינים שדוחפים DVD של קריוקי בבוקר ונותנים בשיר או שתיים לפני שהם יוצאים לעבודה. "זה עושה לי את הבוקר", הם טוענים... חלקם אף יקליטו עצמם אל תוך המחשב ויורידו את הקבצים ל- MP3 שלהם, ויאזינו לעצמם תוך פינטוז על קריירה חדשה... ולסיום- הידעת? הפופקורן בסין הוא צבעוני...

lindens

New member
ממש לא נראה מגרה הפופקורן הזה.

והוא בטח גם בטעמי שרימפ מטוגן,תיקנים אפויים, ונחשים מאודים...יאק!

אMור

New member
אין לי מושג ../images/Emo5.gif

אני לא מחובבי ה"פופקורן רחוב", כמו כולנו, אוכל פופקורן רק מול המסך הגדול (או הקטן בבית), אבל אבקר באותו מקום בגואנז'ו בקרוב ואקנה רק בשביל לדווח...

gesus

New member
זה נראה כמו דגני א.בוקר

בתור חובב מושבע של פופקורן בחיים לא יצא לי לראות דבר כזה. אנמי משער שהם צובעים אותו בצבעי מאכל וממתיקים אותו כמו דגני ארוחות הבוקר למיניהם.

gao xing

New member
גם בישראל היה פופקורן צבעוני

ומתוק לפני כמה שנים (למי שזוכר.....) חנויות פופקורן צבעוני ומתוק נפתחו בכל פינת רחוב וכל עם ישראל ואשתו נהרו כדי לטעום את הזן החדש והמיוחד. אחרי שהטרנד חלף החנויות נעלמו כשם שהופיעו וכולם שכחו את פופקורן הבננה, תות וריבת חלב שעליו התענגו..... אז זו לא המצאה חדשה.....אנחנו פשוט כבר שכחנו! אני באופן אישי תמיד אהבתי את הטעם המלוח והמסורתי.

lindens

New member
אני עוד זוכרת את החנות בת"א

שמכררה פופקורן כזה וכבר אז שנאתי אותו. גם אני דבקה בפופקורן המלוח המסורתי.

saritoosh22

New member
ככל שאתה מספר יותר על סין

ככה פחות אני רוצה לבוא ולבקר בה. איכססססססססססססססססס.

אMור

New member
../images/Emo45.gif

INDEED וגם הסיפורים והתמונות החיוביים והחווייתיים יגיעו... לא לדאוג.

למעלה