הידרדניטיס

einat99

New member
הידרדניטיס

שלום ברצוני לדעת האם יש התייחסות ברפואה ההומאופתית לטיפול בסימפטומים של הידרדניטיס? תודה

שלום עינת וברוכה הבאה.

איני בטוח ששמעתי על התופעה הזו, אולי לא רשמת אותה נכון. בכל מקרה טוב יותר יהיה אם תתארי את התופעה, מבחינתי זה אפילו חשוב יותר מהשם שלה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

einat99

New member
שלום וברוכים הנמצאים!

באמת אין הרבה מידע לגביה בעברית (חיפשתי גם אני....) זו בעיה כרונית בעור שנובעת מהפרשת יתר של חלבונים דרך בלוטות הזיעה ויוצרת פצעים בולטים וכואבים שלפעמים נפתחים, ואז נשארת צלקת. (מצטערת על התיאור, אבל ככה זה...) לא ידוע מה גורם לזה והטיפול בסימפטום הוא בד"כ אנטיביוטי (כמו לפצעי בגרות קשים) התופעה קיימת תמיד, פשוט לפעמים רדומה ולפעמים מתפרצת. מכיוון שאין לזה מרפא, יותר חשוב לי לדעת אם יש דברים שיכולים למנוע את ההתפרצות, או לטפל בפצעים (טיפול לא אנטיביוטי). באנגלית זה: Hidradenitis בעברית (מה שמצאתי): הידרדניטיס

מכיוון שאת מכירה את התופעה טוב ממני

אוכל רק לומר שאין אצלי בשלב הזה "אין לזה מרפא". אם הבעיה היא קשה כפי שאני מתרשם ואין לך עזרה משום כיוון כדאי שתנסי טיפול הומיאופתי, מי יודע את גם עשוייה להיות מופתעת לטובה. אם יש לך רצון וענין את מוזמנת לשלוח אלי מסר ונמשיך משם הלאה. שבוע טוב ובשורות טובות. אלישוע

למעלה