היד הכי רעה שהייתה לי...

eilat11

New member
היד הכי רעה שהייתה לי...

SNG 180 שחקנים 3+R 3 אחרונים אני עם 200 אלף הצ'יפ עם סביבות ה-380 והשלישי עם 170 אסים בדילר. מעלה פי 3 שתיהם משווים- פלופ AT6 שתיהלומים. צ'ק צ'ק עד אלי , למרות הפחד מהיהלומים צ'יקצ'קתי גם... טרן - 5 ספייד לא עוזר לאף אחד צ'ק הסמול והצ'יפ שישב בביג נותן הימור קטן של 36 אלף אני רק משווה הסמול זורק ריבר 8 לא יהלום. הביג מהמר אני דוחף, ואתם כבר יודעים מה היד היחידה שמנצחת אותי. כמובן שהייתה לו אותה. יצאתי עם 200 דולר שהייתי פשוט חייב לקחת את הפרס הראשון שהיה 500.. על חמדנות משלמים...

bang01

New member
מישהו אמר פה לא מזמן

שהוא מעדיף קינגס על אסים כי אתה משחק קינגס בצורה הרבה יותר מפוכחת ומפסיד פחות. אני מסכים ב-100%.

bang01

New member
מה שאני אומר

זה שיש להרבה שחקנים נטייה לשחק זוגות גדולים חזק מדי, עם דגש רציני על אסים. כל הידיים האלה (QQ+), מפלצות רציניות לפני הפלופ, יכולות להיות מאוד פגיעות אחריו, ובקלות להיות אנדרדוג רציני כבר על הפלופ.

AdAmD1

New member
דווקא מסיבה מאוד לא ברורה

KK זאת היד הכי מפסידה שלי.

darkAI

New member
לא הגיוני ../images/Emo3.gif אתה כנראה משחק אותה לא נכון

Harleydude

New member
יש בזה

כמובן שכולנו נעדיף אסים בסופו של יום (במיוחד אחרי שאתה אוכל כאפות עם קינגים מול אסים כמה פעמים) אבל הבחור שאמר את זה עלה על אחת החולשות הכי גדולות של שחקנים במיקרו סטייקס. שהיא לשחק זוגות גדולים כאילו וואללה ימות העולם הקופה הזאת ש-ל-י בלי לשים לב מה קורה ביד. תמיד צריך לזכור, שאסים וקינגים הם ר-ק זוג. זה הכל. והדבר היחיד שהם מנצחים כשאתם יושבים ומסתכלים על ההימור הגדול ההוא בריבר זה זוג יותר נמוך מהם.

yamenx

New member
KK פחות טוב מאסים מסיבה אחת...

שאם יש לך KK ויצא A אפילו שאתה מודע שאתה הולך להפסיד... קשה מאוד לזרוק אותם...

Harleydude

New member
אני זורק קינגים במצבים האלה

בלי למצמץ מול יריבים מסויימים בסיטואציות מתאימות. אס זה קלף שבתכל'ס פוגע בכל טווח של כל שחקן, אם יצא עס על הפלופ תנסה לייצג אותו בצורה מתאימה ואם לא הצלחת או קיבלת התנגדות אז אפשר לעבור ליד הבאה בקלות. גם אסים השתפרתי בלזרוק, למרות שזה הרבה יותר קשה ועדיין טעון שיפור בתחום.

למעלה