היד!!!

lunatic15

New member
היד!!!

סתם לא היה לי שם לסיפור שלי... בכול מקרה החלטתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי לא מזמן... טוב אני קמתי באמצע הלילה בסביבות שתיים בשביל לשתות טוב אני יורדת למטה פותחת תמקרר לוקחת תשתייה ואז שמעתי לב שהחלון פתוח כאילו הזכוכית סגורה אבל התריס פתוח זה תריס חשמלי כ´זה.. אז אמרתי לעצמי טוב שאני יגמור לשתות אז יסגור אותו בכול מקרה באתי לכיוון החלון גמרתי לשתות ואז פיתאום אני קולטת יד מבחוץ נוגעת בחלון ואז ישר האזעקה שלי מתחילה לצפצף!! אז נבהלתי! ישר כיביתי תאזעקה! ואז חזרתי בפחד לחלון הרמתי תיד לכיוון החלון בשביל לסגור תתריס ואז אני רואה שוב תיד ישר סגרתי תתריס ואז קלטתי שזה בכלל השתקפות של היד שלי!!! חחחחחחח די מעורר רחמים אני יודעת אבל בכול מקרה זה היה די מפחיד בהתחלה!!!

תגובה:

*
אותכם, תמקרר, תשתייה, שמעתי לב, אני יגמור... יסגור, פיתאום, תאזעקה, תיד, תתריס. *
אתכם, את המקרר, את השתייה, שמתי לב, אני אגמור... אסגור, פתאום, את האזעקה, את היד, את התריס. נ.ב התעלמתי ממשפטים שאינם נכונים תחבירית ומהמחסור בפסיקים.

scooby4

New member
אוקי - ../images/Emo13.gif

הסיפור מפחיד את הקטע שכיבית ת´אזעקה... חחח...

Idan91

New member
חחחח....

זה מזכיר לי... אני עובדת לפעמים בחדר האוכל בקיבוץ בערב.. הקיצר, הלכתי לחדר ששמים בו את המפתח (בסוף התורנות) כדי להחזיר את המפתח למקום. היה שם חושך, וממש ליד הדלת יש ארון שחור כזה, בקיצור.. ראיתי את ההשתקפות שלי שם.. אבל לפני שקלטתי שזאת השתקפות.. רק קלטתי משהו זז... וכמעט חטפתי התקף לב! בבבבבבררררר... מאז אני תמיד מדליקה את האור לפני שאני נכנסת לשם...

Outlast

New member
דז´ה-וו...../images/Emo181.gif

תהיי בטוחה שהחתול המטורף היה הרבה יותר מפחיד... מאז אני בחיים לא נכנסת לשם בחושך, ועדיין זה מפחיד בטירוף...

זה מפחיד בטירוף!!!!!

קרה לי כמה פעמים משהו דומה. בחדר שלי יש מראה ענקית על הקיר שמצד שמאל מהמיטה שלי. מהמיטה אני לא רואה את ההשתקפות שלי (רק הקצה של הרגל) בקיצור שיניתי תנוחה ופתאום אני קולטת משהו זז והיה חושך וחלון פתוח אז רואים קצת צללים ו...i´v freaket out!!!!!ahhh

למעלה