היהודים בהופעה 7 לאפריל

benrubin

New member
היהודים בהופעה 7 לאפריל

במועדון הברלה ליד חדרה כניסה -85 פתיחת שערים ב- 21:30 תחילת ההופעה כשעה אחרי בערך........ תבואו יהיה צחוקים!

E i t a M a r

New member
זה המופע

פרידה? יעני לפני ההפסקה?

nomi12

New member
יופי של מקום!

הייתי שם כבר בכמה הופעות. מקום ממש מושקע ואחלה של סאונד! הבנתי שזה הופעה מלאה בעמידה - הופעה אחרונה לפני הפסקה או משהו כזה.

לאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כל כך התפללתי שלא יצא כלום על התאריך הזה ומתסבר שאין מזל... כבר כל כך בניתי על עברי לידר+מוניקה סקס+משינה בים המלח ועכשיו זה נזרק לפח. אין מצב שאני מוותר על ההופעה האחרונה של היהודים לחצי שנה הקרובה. טוב אפשר להתסכל על הצד החיובי...אני אחסוך איזה 50 ש"ח...

../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifלשתיכן

חצי שנה זה באמת מוגזם רן.. אורית תלד במהלך מאי, נגיד חודש וחצי-חודשיים מנוחה מהופעות אחרי הלידה? הגענו לגג ארבעה חודשים ובאמת לא נראה לי שזאת תיהיה ההופעה האחרונה כי הברלה זה לא בדיוק מקום גדול, לא בדיוק במקום נגיש לחתבורה ציבורית ונראה לי שגם לא כלכך נגיש לרוב הקהל של היהודים (יש שם הגבלת גיל, אאל"ט)

nomi12

New member
אין הגבלת גיל

ממה שביררתי אין הגבלת גיל וגם כנראה שזאת כן ההופעה האחרונה בזמן הקרוב (אולי בגלל זה אין הגבלת גיל). לדעתי גם הגדילו את המקום...

../images/Emo121.gifאבא: "נו, מה הבעיה?

תחזור מהדבר הזה בצהריים, תלך לישון כמה שעות ותלך להופעה.." אני: "ואיך אני אמור להגיע לשם?" אבא: "תעשה טובה, זה ממש פה ליד חדרה, אני אקח אותך" מלך

למעלה