היהודים בהופעה!
הכרטיסים אצלי

היהודים בהופעה!../images/Emo104.gifהכרטיסים אצלי

היהודים מגיעים ליוטבתה בתאירך- 29.3 כרטיסים ניתן לקנות אצלי. מחיר כרטיס: במכירה מוקדמת: 70 ש"ח במקום:90 ש"ח. אדם שרוצה לקנות נא להירשם אצלי..אפשר במסרים אישיים.

קליפס

New member
ווילי ? איך זה שאת מוכרת אותם ?

ז"א, בתור מה .. (תשמרי 2 בצד :))

זה ניקרא יחצן התפקיד שלה

אמממ ואיך באמת היגעת לזה? כי אני רוצה ליחצן אצלי בבית הספר גם לרוק האצמעות

קליפס

New member
אני יודעת מה זה יחצ"ן, נשמה,

שאלתי בתור מה, ז"א איך זה שהיא מיחצנת את ההופעה. (אני פשוט לא אוהבת להשתמש בהרבה מילים)

ביקשו ממני אז הסכמתי.

מארגני האירוע שאלו אותי אם אני רוצה למכור את הכרטיסים אז הסכמתי.. כי אני חמודה...

Starway

New member
מפריע לי!!!!

קצת קטנוני אבל:[ מאוד מפריע לי שבכל פעם שכותבים על הלהקה |"היהודים" יש דחף לאנשים לשים תמונה של דגל ישראל!!!! תופעה זו מפריעה לי מאוד, אף על פי שאני מעריץ גדול שלהם אני לא חושב שרק בגלל שהם קראו לעצמם היהודים יש צורך להפוך את דגל המדינה לסמל שלהם... מכיוון שהם בטח לא מדברים בעד המדינה, והמסרים שלהם הם נגד אלוהים, ומסתמן שבכלל לא אכפת להם מהמדינה!!!!!! לי אישית זה מפריע... כל אחד יעשה חשבון נפש לעצמו.. נ.ב שירן תשמרי לי כרטיס!!!!

אמממ סתם לידע אישי...

בהתחלה הם רצו שם אחר הזבובים אבל הם גילו שיש כבר להקה כזאת אפילויש להם ללבום בשם..... רוצים לדעת את השם? רדו קצת... נו יעצלנים עוד קצת..... עוד.... טוב נו הינה.... קוראים לו בזזזזזזזזזזז נכון שזה מפליא?

באמת!

כשעוד היה רדיו במומה היה במוזיקה ישראלית איזה שיר של הזבובים ולאלבום קראו בזזזזזזזזזזזזז ובאתר אחר עם ביוגרפיה עליהם היה כתוב שהיהודים רצו לקרוא לעצמם הזבובים

רגב לוי

New member
שירן אני רוצה כרטיס...../images/Emo124.gif

מה קורה שירנוש... אני ואחי רוצים כרטיסים במכירה המוקדמת... וגם רציתי לברר אם יש לשם הסעות?

למעלה