היהודים בניו יורק סטי...

ספידי123

New member
היהודים בניו יורק סטי...

טוב אז היהתי בהופעה האקוסטית בניו יורק היה ממש טוב המקום חת הברי הופעות הכי מוקרים בניו יורק היה מפוצצץ 500 יש רובם ישראלים שגרים בניו יורק אני חושב שזה קצת מוזר שרק שידשנ איזשהוא הופעה מישראל אז כול הישראלים שגרים בניו יורק נפגשים(אין כשר ליהיודים זה בקללי)
הפלליסט אותו דבר כמו בכול הופעה אקוסטית
בניו יורק סטי הום שרו כמה משפטים באנגלית יש לי את זה מצולם באיחות סבבה(כשאני יעלה אתה זה לרשת אני יפרסם את הכול תמונות וסרטונים)
הדי המתוק היה בשלב ראשון של ההופעה על שממש רצה את אמה ואבא אז הוא ישב על אורית ועל תום לכמה שרים אד שאורית לקחה אותו לישון(הופעה ראשונה שלו שהוא צופה ביהודים)
ההורים שלי היו איתי בהופעה וממש נהנו
בקיצור מתנת יומולדת מושלמת

ספידי123

New member
2 סרטונים וכמה תמונות

סורי הבל ה/www.facebook.com/media/set/?set=a.4693878666693.2189270.1285853763&type=1" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4693878666693.2189270.1285853763&type=1" rel="nofollow" target="blank">תמונות הם מהפלאפון
הסרטונים באיחות סבבה לגמרה סאונד מציון כולם מהפיסבוק שלי
הדי ממש מתוק...

MamoOoshA

New member
וואו, נשמע כמו חווייה אדירה!

אף אחד מהקישורים שהעלת לא תקין..

מגניב שעושים את אותו הפלייליסט שעושים בארץ,
הייתי בטוחה שהם משנים ומתאימים את עצמם.
מסתבר שכשזה עובד, זה עובד בכל מקום.

יאללה, שיחזרו כבר!

ספידי123

New member
היהודים בהופעה אחרונה בניו יורק...

היום היהודים הופיעו בפסטיבל מקומי בשם I,U.D.M אם שרים באנגלית למשך חצי שעה היה פגז
היה שיר אחד שאני לא היקרתי אולי זה מהדיסק החדש
לא היה לימ זמן לדבר אם הלהקה אני ישן אצל אחותי בפרבר בניו יורק כ45 דקות מהעיר עצמה(מהתחנת רכבת המרכזית של ניו יורק זה לוקך שעה)
משהוא שאתם אולי לא תהובו אבל שהופעה האקוסטית שאלתי את תום אם הוא יהיה מוכן לעשות עוד סבב בחו"ל והוא אמר בטח תן לי רק לטייל בעולם
היהודים לא משנה איפה אתם מתי אתם מופעים ואם מי אני תמיד אוהב אתכם
תודה להורים שנתנו לי מתנת ימולדת מושלמת לראות את היהודים בניו יורק סטי

ספידי123

New member
מצתי פרסום על ההופעה בפסטיבל

היהודים לא הופיעה על הם היהודים עלה על השם I.U.D.M
רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה שהם משנים קצת את השם שלהם בשביל לבופעה בחו"ל בפני קהל שהא לי ישאלי יהיודי

כול מה שמצי על הפסטיבל
http://www.cmj.com/news/cmj-2012-closing-night-at-cmj-union/

Closing Night Party At CMJ Union

With I.U.D.M., Tiny Fingers, Inky Jack, The Killing Floor, Hussle Club, Figo, Alex English

CMJ Music Marathon is in full swing. And it’s still early in the week, but not too early to brighten your hump day by putting some thought into you Saturday night CMJ plans. Closing night at CMJ Union will take place on Saturday, October 20 at Union Square Ballroom.

The event kicks off with a performance by I.U.D.M. before Tiny Fingers, Inky Jack, The Killing Floor, Hussle Club, Figo, Alex English take the stage. Keep that energy up all night though, because surprise special guests will perform with Alex English.

MamoOoshA

New member
אז היית בשתי הופעות שם? איזה כיף לך!

ראיתי כמה מהתמונות, ונראה שהיה אדיר לגמרי!

לגבי שינוי השם -
נשמע לי לגיטימי לגמרי.
קליט יותר לאנשים שם, אז למה לא?

ולגבי עוד הופעות בחו"ל -
עם כל הקושי והגעגוע, אני הכי מפרגנת להם,
כל עוד זה נשאר ברמה של סיבוב ולחזור.
[נו, ברור שאפרגן גם אם הסיבוב יהיה ארוך,
עם תאריך חזרה לא ברור. אבל זה שקר אם אגיד שהפרגון יהיה 100%.
זו בכ"ז הלהקה שלי, ואני צריכה אותם פה קרוב]
אם כבר חו"ל...
הייתי שמחה אם היו מופיעים באירופה, או במקומות שלא צריך ויזה כדי להגיע אליהם. אני יכולה לראות את עצמי מארגנת טיול ולשלב בו הופעה [או יותר] שלהם.
זה יכול להיות גדול ממש!

למעלה